- Poruka
- 6.981
Zasto Petru?
Kakve si mu to slicice slao,a?![]()
Ма неке бабе од 100 година,мука ме ухватила... фуј.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto Petru?
Kakve si mu to slicice slao,a?![]()

Ма неке бабе од 100 година,мука ме ухватила... фуј.![]()

Ма неке бабе од 100 година,мука ме ухватила... фуј.![]()
..pa vi ste deco poludeli,nacisto 
Pa rekaoo je da ih voli, nisam ja kriv.![]()

..pa vi ste deco poludeli,nacisto
![]()
Hajde odoh, prvi čas pismeni iz mateka..

Jašta, ko ne bi poludeo u današnje vreme.Hajde odoh, prvi čas pismeni iz mateka..
![]()
Ljubim Te Biki.![]()
Petre, pozdravljam Te.![]()

Ljubi i Petra
- - - - - - - - - -
Ode bludnik, Petre jesi li bolje, nema temperature?![]()

. 

Ма,имам и сад... али је као мало спала... залепио сам се за ову столицу,има да заспим на њој...![]()

Gospode Bože..
Poslaću mu ja jednu bakicu da ga.
![]()

Toga nije bilo u moje vreme..![]()
Ма,имам и сад... али је као мало спала... залепио сам се за ову столицу,има да заспим на њој...![]()

Toga nije bilo u moje vreme..![]()

- - - - - - - - - -
Odlazi u skolu bre![]()

Виш,какав је.Школа му да пљуне до ње,а мене зеза,колико ми је школа близу,па се не жалим. Хм...![]()

E mene moj Braksi izmackao,izmasirao, sad sam ko nova, a Likita i Lili nek puknu od ljubomore![]()

opet sam okasnila
ovih dana neka jurnjava i kuci a i na poslu pa ne stizem da vam se javim
procitam na brzaka ali to je sve
bila sam danas napokon kod dr
rezultati su
eho x 5 kom ok
lab ok
hormoni rtg ok
ocno samo da se prati do daljnjeg
i posle svega toga
palo je pipkanje
ovaj put mladji a samim tim i lepsi dr
sve je ok
kontrola za 6 meseci

,zbog mlađahnog dr,ako izuzmemo da je kontrolaE mene moj Braksi izmackao,izmasirao, sad sam ko nova, a Likita i Lili nek puknu od ljubomore![]()

Čestitam Mima na uspiješnoj kontroli
Vjerujem da ti nije pipkanje teško palo,zbog mlađahnog dr,ako izuzmemo da je kontrola
Mene profa uvijek pipka,a ovi mlađi samo zapisuju šta on diktira,a ja se sva pretvorim u uho![]()
E mene moj Braksi izmackao,izmasirao, sad sam ko nova, a Likita i Lili nek puknu od ljubomore![]()

sto me nesto boli kicmaaaaaa
ma ja nisam ni isla kod profe
nece na klinici da radi ambulantu
a kad odem preko ,,veze,, cekam ga 5 sati za ,,pregled,, od 2 min
i sve to bude zbrda zdola sto kazu stari
ne budem sigurna ni da me je prepipao kako treba ( prepone mi nije pipao zadnja dva puta )

И још увек је ту. Мотри шта куцамо као... кхм...

Au brate, gde ti to ides u skolu, sto ne prijavite tog manijaka???Nisam motrio, čim sam napisao onu poruku sam se odjavio.![]()
Prvo, otišao na pismeni iz matematike, pita profesorica, ko želi zadatak za 3, a ko za 5, a ja sam išao na privatne, i kažem da ću za 5, kada ono, zadnji zadatak, nešto što nisam video, niti smo ikada radili u svesci, predzadnji je pitam kako treba, pitam da li treba rešavati parcijalno ili smenom, ona kaže samo smenom, rešim ja, ne znam dalje, ona meni, čekaj, reći ću ti posle, i na kraju časa kaže, to uopšte nije trebalo tako, već parcijalno. Onda odem kod profesora, pišemo kontrolni, pitam ga profesore, ko završi kontrolni može kući, on kaže da, i kažem mu ja lepo, pišite mi onda keca, iovako ne znam, a i da ne zauzimam kompjutere da ne čekaju oni koji znaju, i on se počne derati, Vlado sada ćeš dobiti keca, i ovako ćeš svake nedelje da pišeš kontrolni i da dobiješ kečeve, ako treba i narednih 5 nedelja, dok ne dobiješ pozivitnu, ja ga gledam i počnem se smejati, debil koji ne zna šta predaje, u trećem razredu sam znao gradivo bolje od njega da mi nešto tako kaže, i onako, možeš ići, a ja se smejem, trebao sam mu lupiti šamarčinu da ispadne kroz prozor. Seljačina pedofilska, pitao on jednom mog druga, je li, da moraš da biraš između k**** i p****, izabrao bi k****? Moron.. Kako sam se sada iznerviraoo.
Petre, smiruje spavanje na stolici, da probam?