Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
opet sam okasnila
ovih dana neka jurnjava i kuci a i na poslu pa ne stizem da vam se javim
procitam na brzaka ali to je sve

bila sam danas napokon kod dr
rezultati su
eho x 5 kom ok
lab ok
hormoni rtg ok
ocno samo da se prati do daljnjeg
i posle svega toga
palo je pipkanje

ovaj put mladji a samim tim i lepsi dr

sve je ok
kontrola za 6 meseci

Čestitam Mima na uspiješnoj kontroli :super:
Vjerujem da ti nije pipkanje teško palo :zper: ,zbog mlađahnog dr,ako izuzmemo da je kontrola
Mene profa uvijek pipka,a ovi mlađi samo zapisuju šta on diktira,a ja se sva pretvorim u uho :roll:

E mene moj Braksi izmackao,izmasirao, sad sam ko nova, a Likita i Lili nek puknu od ljubomore :mrgreen:

sto me nesto boli kicmaaaaaa :zper::zper::zper:

Čestitam Mima na uspiješnoj kontroli :super:
Vjerujem da ti nije pipkanje teško palo :zper: ,zbog mlađahnog dr,ako izuzmemo da je kontrola
Mene profa uvijek pipka,a ovi mlađi samo zapisuju šta on diktira,a ja se sva pretvorim u uho :roll:

ma ja nisam ni isla kod profe
nece na klinici da radi ambulantu
a kad odem preko ,,veze,, cekam ga 5 sati za ,,pregled,, od 2 min
i sve to bude zbrda zdola sto kazu stari
ne budem sigurna ni da me je prepipao kako treba ( prepone mi nije pipao zadnja dva puta )

E mene moj Braksi izmackao,izmasirao, sad sam ko nova, a Likita i Lili nek puknu od ljubomore :mrgreen:

Još i da te "dopuni" i ima da sijaš :rotf:

- - - - - - - - - -

sto me nesto boli kicmaaaaaa :zper::zper::zper:

ma ja nisam ni isla kod profe
nece na klinici da radi ambulantu
a kad odem preko ,,veze,, cekam ga 5 sati za ,,pregled,, od 2 min
i sve to bude zbrda zdola sto kazu stari
ne budem sigurna ni da me je prepipao kako treba ( prepone mi nije pipao zadnja dva puta )

Čestitam na rezultatima ali kao i kod bikice, ništa manje nisam ni očekivala :zper: :vatromet: :vatromet:

Dodjoh od razredne, ima da opravda neke dane do sutra popodne obavezno, ocene mu dobre, cak je i zadovoljna,
na exkurziju ide jer, boze moj, uplata je vec legla a drugu ratu od 5600 moram u ponedeljak da posaljem, plus
saglasnost oba roditelja overen u sudu ili opstini jer je maloletan a Ceska im trazi tu saglasnost...
Sad ganjam opstinu koja radi duze od Savskog Venca koji radi do 16 h, jer gospodin tata nikad ne stize do 4 s posla
a na njegovu zalost mora i on da ide da potpise jer je neki ebeni otac deteta!!!

И још увек је ту. Мотри шта куцамо као... кхм...

Nisam motrio, čim sam napisao onu poruku sam se odjavio. :tongue2:
Prvo, otišao na pismeni iz matematike, pita profesorica, ko želi zadatak za 3, a ko za 5, a ja sam išao na privatne, i kažem da ću za 5, kada ono, zadnji zadatak, nešto što nisam video, niti smo ikada radili u svesci, predzadnji je pitam kako treba, pitam da li treba rešavati parcijalno ili smenom, ona kaže samo smenom, rešim ja, ne znam dalje, ona meni, čekaj, reći ću ti posle, i na kraju časa kaže, to uopšte nije trebalo tako, već parcijalno. Onda odem kod profesora, pišemo kontrolni, pitam ga profesore, ko završi kontrolni može kući, on kaže da, i kažem mu ja lepo, pišite mi onda keca, iovako ne znam, a i da ne zauzimam kompjutere da ne čekaju oni koji znaju, i on se počne derati, Vlado, sada ćeš dobiti keca, i ovako ćeš svake nedelje da pišeš kontrolni i da dobiješ kečeve, ako treba i narednih 5 nedelja, dok ne dobiješ pozitivnu, ja ga gledam i počnem se smejati, debil koji ne zna šta predaje, u trećem razredu sam znao gradivo bolje od njega da mi nešto tako kaže, i onako, možeš ići, a ja se smejem, trebao sam mu lupiti šamarčinu da ispadne kroz prozor. Seljačina pedofilska, pitao on jednom mog druga, je li, da moraš da biraš između k**** i p****, izabrao bi k****? Moron.. Kako sam se sada iznerviraoo. :evil:
Petre, smiruje spavanje na stolici, da probam?

Poslednja izmena od moderatora:
Nisam motrio, čim sam napisao onu poruku sam se odjavio. :tongue2:
Prvo, otišao na pismeni iz matematike, pita profesorica, ko želi zadatak za 3, a ko za 5, a ja sam išao na privatne, i kažem da ću za 5, kada ono, zadnji zadatak, nešto što nisam video, niti smo ikada radili u svesci, predzadnji je pitam kako treba, pitam da li treba rešavati parcijalno ili smenom, ona kaže samo smenom, rešim ja, ne znam dalje, ona meni, čekaj, reći ću ti posle, i na kraju časa kaže, to uopšte nije trebalo tako, već parcijalno. Onda odem kod profesora, pišemo kontrolni, pitam ga profesore, ko završi kontrolni može kući, on kaže da, i kažem mu ja lepo, pišite mi onda keca, iovako ne znam, a i da ne zauzimam kompjutere da ne čekaju oni koji znaju, i on se počne derati, Vlado sada ćeš dobiti keca, i ovako ćeš svake nedelje da pišeš kontrolni i da dobiješ kečeve, ako treba i narednih 5 nedelja, dok ne dobiješ pozivitnu, ja ga gledam i počnem se smejati, debil koji ne zna šta predaje, u trećem razredu sam znao gradivo bolje od njega da mi nešto tako kaže, i onako, možeš ići, a ja se smejem, trebao sam mu lupiti šamarčinu da ispadne kroz prozor. Seljačina pedofilska, pitao on jednom mog druga, je li, da moraš da biraš između k**** i p****, izabrao bi k****? Moron.. Kako sam se sada iznerviraoo. :evil:
Petre, smiruje spavanje na stolici, da probam?
Au brate, gde ti to ides u skolu, sto ne prijavite tog manijaka???:eek:

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back