- Poruka
- 6.981
Ау Владо па то све лудо.
Ја сам,замисли,у кревету,имам температуру...
Ја сам,замисли,у кревету,имам температуру...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Моја општина,Бики,ради до 3,и еби требала сагласност. Једино је у мојој општини бесплатна,осрале траже између 700-1000дин

Моја општина,Бики,ради до 3,и еби требала сагласност. Једино је у мојој општини бесплатна,осрале траже између 700-1000дин
palilula radi do 18Dodjoh od razredne, ima da opravda neke dane do sutra popodne obavezno, ocene mu dobre, cak je i zadovoljna,
na exkurziju ide jer, boze moj, uplata je vec legla a drugu ratu od 5600 moram u ponedeljak da posaljem, plus
saglasnost oba roditelja overen u sudu ili opstini jer je maloletan a Ceska im trazi tu saglasnost...
Sad ganjam opstinu koja radi duze od Savskog Venca koji radi do 16 h, jer gospodin tata nikad ne stize do 4 s posla
a na njegovu zalost mora i on da ide da potpise jer je neki ebeni otac deteta!!!
odavno nje nemaСвака му част,да.
Бики,лепо ја рекох да је постојала Гага Кг,нађох је,тражио је цело поподне.
http://forum.krstarica.com/member.php/273281-gaga-kg
mima bravo za rezultategde je to besplatno Petre
meni ce trebati 5 ovlascenja za decu u sledecih 3/4 meseca odrace me

bice sigurnoЛили,пољубац.
Ма да,поново болестан,и ја и бака.
Сутра мама иде по резултате ПАПА теста,ваљда ће бити добри,даће драги Бог!

pise a kako znas da voli zene?Lili kako znas,jel posto pise na profilu?
Ma kad je sudjeno sve se moze razbataliti,haha
Voli on zene i mijenja ih ko carape,coek zaljubljive prirode,dok ne naidje ona posebna,prava![]()

Mafijaši, dobro veče. Ja sam u gužvi, samo protrčavam ovuda.
Danas bi Vesni bio rođendan. Do sada joj se možda i unuče rodilo. Setila sam je se, i baš sam se rastužila...![]()