Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И ја бих волела да видим слику пса на послужавнику.
Листала сам пар страна уназад и не нађох је.

Од 107. стране до 117. стране нема нигде фотке печеног пса.

Rayela, буди љубазна па упери прстом у њу, баш тако како ми објашњаваш како бих као модератор требала да се понашам.
Захваљујем.

Pogledaj na strani 104 post 2581 ... meni isto promaklo , zapravo , sitna slika .... okiceno kuče, a ja pomislila da su to ove sto kerove oblace .... a meni to
tuga Bozja ....
I nije peceno nego okiceno sa persunom i sa povrcem .... pa kao prase sa jabukom .... nema razlike ;)

И ја бих волела да видим слику пса на послужавнику.
Листала сам пар страна уназад и не нађох је.

Од 107. стране до 117. стране нема нигде фотке печеног пса.

Rayela, буди љубазна па упери прстом у њу, баш тако како ми објашњаваш како бих као модератор требала да се понашам.
Захваљујем.

Otkud pečen pas,ljudi moji????Bila je to slika kučeta koje sedi u tiganju s povrćem i ima peršun zataknut za oba uveta,
nikakvo prženje,pečenje,dinstanje,kuvanje,pohovanje,potpis slike je kineska hrana.Po meni je to samo smešna slika,zna se
šta nije normalno i šta jeste,niko ne zagovara istrebljenje domaćih životinja ako se našali s njima.Šale se prave na mnogo
gore i teže teme i to prolazi.

Dobro veče,gdi ste svi nestali u ovo ladno vreme?:D

Pogledaj na strani 104 post 2581 ... meni isto promaklo , zapravo , sitna slika .... okiceno kuče, a ja pomislila da su to ove sto kerove oblace .... a meni to
tuga Bozja ....
I nije peceno nego okiceno sa persunom i sa povrcem .... pa kao prase sa jabukom .... nema razlike ;)

Otkud pečen pas,ljudi moji????Bila je to slika kučeta koje sedi u tiganju s povrćem i ima peršun zataknut za oba uveta,
nikakvo prženje,pečenje,dinstanje,kuvanje,pohovanje,potpis slike je kineska hrana.Po meni je to samo smešna slika,zna se
šta nije normalno i šta jeste,niko ne zagovara istrebljenje domaćih životinja ako se našali s njima.Šale se prave na mnogo

Ево, сад видех кад ми је Лики рекла где да гледам. ;)
Постер са Вукајлије и живо куче...по мени, никакав проблем.

Ако неком смета слободно нек пријави, може и вишој инстанци форума.

Hello! Evo mene! Igrica? Na stand by stoji :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back