Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bas ste bezobrazni sofi je najbolji moderator na krstarici...ne slihtam se

И ја бих волела да видим слику пса на послужавнику.
Листала сам пар страна уназад и не нађох је.
Од 107. стране до 117. стране нема нигде фотке печеног пса.
Rayela, буди љубазна па упери прстом у њу, баш тако како ми објашњаваш како бих као модератор требала да се понашам.
Захваљујем.

И ја бих волела да видим слику пса на послужавнику.
Листала сам пар страна уназад и не нађох је.
Од 107. стране до 117. стране нема нигде фотке печеног пса.
Rayela, буди љубазна па упери прстом у њу, баш тако како ми објашњаваш како бих као модератор требала да се понашам.
Захваљујем.

Pogledaj na strani 104 post 2581 ... meni isto promaklo , zapravo , sitna slika .... okiceno kuče, a ja pomislila da su to ove sto kerove oblace .... a meni to
tuga Bozja ....
I nije peceno nego okiceno sa persunom i sa povrcem .... pa kao prase sa jabukom .... nema razlike
Otkud pečen pas,ljudi moji????Bila je to slika kučeta koje sedi u tiganju s povrćem i ima peršun zataknut za oba uveta,
nikakvo prženje,pečenje,dinstanje,kuvanje,pohovanje,potpis slike je kineska hrana.Po meni je to samo smešna slika,zna se
šta nije normalno i šta jeste,niko ne zagovara istrebljenje domaćih životinja ako se našali s njima.Šale se prave na mnogo
gore i teže teme i to prolazi.
Dobro veče,gdi ste svi nestali u ovo ladno vreme?

Hello! Evo mene! Igrica? Na stand by stojiOtkud pečen pas,ljudi moji????Bila je to slika kučeta koje sedi u tiganju s povrćem i ima peršun zataknut za oba uveta,
nikakvo prženje,pečenje,dinstanje,kuvanje,pohovanje,potpis slike je kineska hrana.Po meni je to samo smešna slika,zna se
šta nije normalno i šta jeste,niko ne zagovara istrebljenje domaćih životinja ako se našali s njima.Šale se prave na mnogo
gore i teže teme i to prolazi.
Dobro veče,gdi ste svi nestali u ovo ladno vreme?

meni isto i kad vidim kuce i kad vidim prase pa ne kukam

i onog si na politici napicila, a on covek  lepo napisao .
 i onog si na politici napicila, a on covek  lepo napisao .Ево, сад видех кад ми је Лики рекла где да гледам.
Постер са Вукајлије и живо куче...по мени, никакав проблем.
Ако неком смета слободно нек пријави, може и вишој инстанци форума.

bas zivo ....
   bas zivo ....
Hello! Evo mene! Igrica? Na stand by stoji

Gde si Peco mesecima te nema! Kako si?
bas zivo ....

kako ratovi
kako ratovi
to ne bi ni staviliЈа сам заиста помислила да је печено и на тацни, тако ми је зазвучао Рахелин пост.
И гледам, гледам....и не видим.
Па упало би ми то у очи, засигурно.

e pa resili smo problem sa kucom , ne bi mi bas peceno stavili
nedo nedo ,kako ratovi

ti izgredniče jedan,remetiš mir ovog uzvišenog mesta,odma da si tri puta izgovorio ommmmm
 A vidi me kakav sam zakrzljao sa par poruka i 0 reputacija!!!
 A vidi me kakav sam zakrzljao sa par poruka i 0 reputacija!!!