Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ijao,oću ovaj,taj mi treba :heart:

Недо, прочитах ове вицеве данас и сетих се тебе (последњи виц ме није подсетио на тебе али ме је највише насмејао :mrgreen: )

Informatičari

-Tata, reci mi, kako sam se rodio?
-Dobro sine, znao sam da ćeš me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 meseci kasnije nam je stigao za`ebani virus...

Razgovaraju dva programera:
- Juče sam u noćnom klubu upoznao prekrasnu plavušu.
- Uh!
- Predložio sam joj da odemo do mene na kafu i ona je pristala.
- Uuh!
- Čim smo ušli u stan rekla je: "Skini me!"
- Uuuuh!
- Skin'o sam sve s nje, na kraju i gaćice i stavio je onako potpuno golu na radni sto do PC-a!
- A, imaš PC kod kuće? Koji procesor?

Fejsu naš, koji si na netu, da se svetli ime tvoje da dođe carstvo tvoje, da bude volja tvoja, na Mozili kao i na Guglu, čet naš nasušni daj nam danas i oprosti nam notifikacije naše kao što mi opraštamo prijateljima našim. Blagoslovi onog ko ulazi na moj profil, uvedi nas u grupe i izbavi nas od hakera. Enter!

Razgovaraju dva hakera:
– Znaš onaj pogled, ono kad devojci prosto viri seks iz očiju, kad se vidi da bi htela…
– Ne znam.
– Ni ja.

a025.gif

a032.gif

a037.gif

a217.gif
našlaaaa

Недо, прочитах ове вицеве данас и сетих се тебе (последњи виц ме није подсетио на тебе али ме је највише насмејао :mrgreen: )

Informatičari

-Dobro sine, znao sam da ćeš me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 meseci kasnije nam je stigao za`ebani virus...

- Uh!
- Uuh!
- Uuuuh!
- Skin'o sam sve s nje, na kraju i gaćice i stavio je onako potpuno golu na radni sto do PC-a!

Fejsu naš, koji si na netu, da se svetli ime tvoje da dođe carstvo tvoje, da bude volja tvoja, na Mozili kao i na Guglu, čet naš nasušni daj nam danas i oprosti nam notifikacije naše kao što mi opraštamo prijateljima našim. Blagoslovi onog ko ulazi na moj profil, uvedi nas u grupe i izbavi nas od hakera. Enter!

Razgovaraju dva hakera:
– Znaš onaj pogled, ono kad devojci prosto viri seks iz očiju, kad se vidi da bi htela…
– Ne znam.
– Ni ja.

:zcepanje: :rotf:

Informatičari

- Uh!
- Uuh!
- Uuuuh!

Razgovaraju dva hakera:
– Ne znam.
– Ni ja.

hahahahahhaa ijaoooooo
c045.gif

Шта има, боктемазо? :D
sad ces da vidis

truffle001_bez.jpg

Tijesto:
50 g maslaca
50 g šećera u prahu
2 žutanjaka
66 g čokolade
1/2 velike žlice gorkog kakaa
1 vanilin šećer
35 g brašna
1/2 žličice praška za pecivo
1/2 žličice soli
0.33 dl slatkog vrhnja
2 bjelanjaka
0.66 dl mlijeka

Krema:
400 ml vrhnja za šlag
700 g čokolade
500 ml vrhnja za šlag

Priprema:
Najprije pripremite čokoladni biskvit. Pjenasto umutite maslac i šećer pa dodavajte jedan po jedan žutanjak. Zatim primiješajte otopljenu i prohlađenu čokoladu, kakao i vanilin šećer. Sve dobro izmiksajte. Smjesi dodajte prosijano brašno s praškom za pecivo i solju. Lagano umiješajte vrhnje, mlijeko te na kraju snijeg od bjelanjaka.
Izlijte u okrugli kalup i na 180 stupnjeva pecite oko 15 minuta.
Izvadite tijesto iz pećnice i ostavite ga da se ohladi. Napravite kremu. 400 ml vrhnja za šlag prokuhajte. Čokoladu raskomadajte i zalijte vrelim vrhnjem. Promiješajte i ostavite da se prohladi. Od 500 ml vrhnja istucite šlag. Žlicom umiješajte šlag u čokoladnu kremu. Izlijte na tijesto i ostavite u hladnjaku da se dobro ohladi (najbolje preko noći).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back