likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
dobro je,taljigam,kako je na jugu?
Tužno ko i uvek
Sumorno vreme, al stigla jesen...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro je,taljigam,kako je na jugu?
Sumorno vreme, al stigla jesen...Slazem se ,divna je i bas mi krivo sto je prosle subote nisam upoznao,ali deluje na slici bas umiljato![]()

Vidis ti taj moj bezobrazluk,strasno!A vidi me kakav sam zakrzljao sa par poruka i 0 reputacija!!!
![]()

Vidis ti taj moj bezobrazluk,strasno!A vidi me kakav sam zakrzljao sa par poruka i 0 reputacija!!!
![]()

kako kosti malaccccccc strašno,kakav propust![]()

Ajde ajde, mogo si i gore da prođeš. Mogli su na doživotnu da te pošalju![]()
I meni, ali ima jos subota , a da je u BeograduRazapeta je na sve strane , dobro da stigne i ovde da se pojavi
![]()

a dobro , nisam u toku izgleda , od kad seka dosla na netu minimalnoПрекините с тим питањима и том темом!![]()
sad cu truffle , jos je bolja , nema brasna ni seceraЈаооо што сте слатки.
Уклопићемо се неки пут, сигурно.
Мора Лили да понови ону торту, много је добра.![]()
to ne bi ni stavili![]()
ijao,oću ovaj,taj mi treba![]()
)kaslje i radi , utorak tek slobodna pa ce ici po rezultateMa ok. Pogrešno shvaćeno. Bilo pa prošlo. Kako si ti? Kako je Irena? Kašlje li još?

Шта има, боктемазо?sad cu truffle , jos je bolja , nema brasna ni secera
Ti si slatka, a mi samo izražavamo svoje mišljenjeЈаооо што сте слатки.
Уклопићемо се неки пут, сигурно.
Мора Лили да понови ону торту, много је добра.![]()
Torta definitivno mora da se ponovi!! Lili si čula?
Недо, прочитах ове вицеве данас и сетих се тебе (последњи виц ме није подсетио на тебе али ме је највише насмејао)
Informatičari
-Tata, reci mi, kako sam se rodio?
-Dobro sine, znao sam da ćeš me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 meseci kasnije nam je stigao za`ebani virus...
Razgovaraju dva programera:
- Juče sam u noćnom klubu upoznao prekrasnu plavušu.
- Uh!
- Predložio sam joj da odemo do mene na kafu i ona je pristala.
- Uuh!
- Čim smo ušli u stan rekla je: "Skini me!"
- Uuuuh!
- Skin'o sam sve s nje, na kraju i gaćice i stavio je onako potpuno golu na radni sto do PC-a!
- A, imaš PC kod kuće? Koji procesor?
Fejsu naš, koji si na netu, da se svetli ime tvoje da dođe carstvo tvoje, da bude volja tvoja, na Mozili kao i na Guglu, čet naš nasušni daj nam danas i oprosti nam notifikacije naše kao što mi opraštamo prijateljima našim. Blagoslovi onog ko ulazi na moj profil, uvedi nas u grupe i izbavi nas od hakera. Enter!
Razgovaraju dva hakera:
– Znaš onaj pogled, ono kad devojci prosto viri seks iz očiju, kad se vidi da bi htela…
– Ne znam.
– Ni ja.

Недо, прочитах ове вицеве данас и сетих се тебе (последњи виц ме није подсетио на тебе али ме је највише насмејао)
Informatičari
-Tata, reci mi, kako sam se rodio?
-Dobro sine, znao sam da ćeš me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 meseci kasnije nam je stigao za`ebani virus...
Razgovaraju dva programera:
- Juče sam u noćnom klubu upoznao prekrasnu plavušu.
- Uh!
- Predložio sam joj da odemo do mene na kafu i ona je pristala.
- Uuh!
- Čim smo ušli u stan rekla je: "Skini me!"
- Uuuuh!
- Skin'o sam sve s nje, na kraju i gaćice i stavio je onako potpuno golu na radni sto do PC-a!
- A, imaš PC kod kuće? Koji procesor?
Fejsu naš, koji si na netu, da se svetli ime tvoje da dođe carstvo tvoje, da bude volja tvoja, na Mozili kao i na Guglu, čet naš nasušni daj nam danas i oprosti nam notifikacije naše kao što mi opraštamo prijateljima našim. Blagoslovi onog ko ulazi na moj profil, uvedi nas u grupe i izbavi nas od hakera. Enter!
Razgovaraju dva hakera:
– Znaš onaj pogled, ono kad devojci prosto viri seks iz očiju, kad se vidi da bi htela…
– Ne znam.
– Ni ja.
ćao,ćao šta se radi?![]()
kaslje i radi , utorak tek slobodna pa ce ici po rezultate
ja dobro , seka i ja se setale po sumi
a pite isto dobre![]()
praziluk i sir. dobra je...sad ces da vidisШта има, боктемазо?![]()