Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas ste bezobrazni sofi je najbolji moderator na krstarici...ne slihtam se![]()
И ја бих волела да видим слику пса на послужавнику.
Листала сам пар страна уназад и не нађох је.
Од 107. стране до 117. стране нема нигде фотке печеног пса.
Rayela, буди љубазна па упери прстом у њу, баш тако како ми објашњаваш како бих као модератор требала да се понашам.
Захваљујем.
И ја бих волела да видим слику пса на послужавнику.
Листала сам пар страна уназад и не нађох је.
Од 107. стране до 117. стране нема нигде фотке печеног пса.
Rayela, буди љубазна па упери прстом у њу, баш тако како ми објашњаваш како бих као модератор требала да се понашам.
Захваљујем.
Pogledaj na strani 104 post 2581 ... meni isto promaklo , zapravo , sitna slika .... okiceno kuče, a ja pomislila da su to ove sto kerove oblace .... a meni to
tuga Bozja ....
I nije peceno nego okiceno sa persunom i sa povrcem .... pa kao prase sa jabukom .... nema razlike![]()
Otkud pečen pas,ljudi moji????Bila je to slika kučeta koje sedi u tiganju s povrćem i ima peršun zataknut za oba uveta,
nikakvo prženje,pečenje,dinstanje,kuvanje,pohovanje,potpis slike je kineska hrana.Po meni je to samo smešna slika,zna se
šta nije normalno i šta jeste,niko ne zagovara istrebljenje domaćih životinja ako se našali s njima.Šale se prave na mnogo
gore i teže teme i to prolazi.
Dobro veče,gdi ste svi nestali u ovo ladno vreme?![]()
Hello! Evo mene! Igrica? Na stand by stojiOtkud pečen pas,ljudi moji????Bila je to slika kučeta koje sedi u tiganju s povrćem i ima peršun zataknut za oba uveta,
nikakvo prženje,pečenje,dinstanje,kuvanje,pohovanje,potpis slike je kineska hrana.Po meni je to samo smešna slika,zna se
šta nije normalno i šta jeste,niko ne zagovara istrebljenje domaćih životinja ako se našali s njima.Šale se prave na mnogo
gore i teže teme i to prolazi.
Dobro veče,gdi ste svi nestali u ovo ladno vreme?![]()

meni isto i kad vidim kuce i kad vidim prase pa ne kukam
Ево, сад видех кад ми је Лики рекла где да гледам.
Постер са Вукајлије и живо куче...по мени, никакав проблем.
Ако неком смета слободно нек пријави, може и вишој инстанци форума.

bas zivo ....Hello! Evo mene! Igrica? Na stand by stoji![]()
Gde si Peco mesecima te nema! Kako si?
bas zivo ....
![]()

kako ratovito ne bi ni staviliЈа сам заиста помислила да је печено и на тацни, тако ми је зазвучао Рахелин пост.
И гледам, гледам....и не видим.
Па упало би ми то у очи, засигурно.![]()

e pa resili smo problem sa kucom , ne bi mi bas peceno stavili
nedo nedo ,kako ratovi
![]()

ti izgredniče jedan,remetiš mir ovog uzvišenog mesta,odma da si tri puta izgovorio ommmmm![]()