Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Недо, прочитах ове вицеве данас и сетих се тебе (последњи виц ме није подсетио на тебе али ме је највише насмејао)
Informatičari
-Tata, reci mi, kako sam se rodio?
-Dobro sine, znao sam da ćeš me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 meseci kasnije nam je stigao za`ebani virus...
Razgovaraju dva programera:
- Juče sam u noćnom klubu upoznao prekrasnu plavušu.
- Uh!
- Predložio sam joj da odemo do mene na kafu i ona je pristala.
- Uuh!
- Čim smo ušli u stan rekla je: "Skini me!"
- Uuuuh!
- Skin'o sam sve s nje, na kraju i gaćice i stavio je onako potpuno golu na radni sto do PC-a!
- A, imaš PC kod kuće? Koji procesor?
Fejsu naš, koji si na netu, da se svetli ime tvoje da dođe carstvo tvoje, da bude volja tvoja, na Mozili kao i na Guglu, čet naš nasušni daj nam danas i oprosti nam notifikacije naše kao što mi opraštamo prijateljima našim. Blagoslovi onog ko ulazi na moj profil, uvedi nas u grupe i izbavi nas od hakera. Enter!
Razgovaraju dva hakera:
– Znaš onaj pogled, ono kad devojci prosto viri seks iz očiju, kad se vidi da bi htela…
– Ne znam.
– Ni ja.
pripreme za redovni servis,18,pipkanja i ostalo,kako si ti?
a ono između gde ti prođe 
od bundeve i jabuka , odvojenoKoje pite?![]()
I ja pravila danas jednupraziluk i sir. dobra je...
kilograme u najavi![]()

pripreme za redovni servis,18,pipkanja i ostalo,kako si ti?
Ahqahhahaahah dobri su ;D Dobiste svi po repkukad meni nedate
![]()

he,he necu da ti kazemTi ko da živiš od jednog do drugog servisaa ono između gde ti prođe
![]()
musko,brate,Tarzanevo nije loše,blesavim se malo
muško pipka? tja,svašta se mora pretrpi![]()
Ja nikoga ne karam, ali i same znate da ste precerale stavljajuci onog nestasnog psa i nudile ga jedna drugoj za klopu.
Ja sam zaista na sve oguglala, ali ne umem da cutim kada vidim takve stvari, pa jos ovde na ovom topiku.
Nekako mi je i sada slika tog psa u glabvi,a znam da se psi jedu, alli ne zelim da to i u glavi realizujem.

Gde je nestao smisao za humor?
Niko ovde nije monstrum ili bolesnik
pa ga tako ozbiljno shvatate....
Ne mogu da verujem da i dalje razglabate o
gluposti...strasno
nemoj opet da zeludac radi .... jesi danas nesto jelaOtkud pečen pas,ljudi moji????Bila je to slika kučeta koje sedi u tiganju s povrćem i ima peršun zataknut za oba uveta,
nikakvo prženje,pečenje,dinstanje,kuvanje,pohovanje,potpis slike je kineska hrana.Po meni je to samo smešna slika,zna se
šta nije normalno i šta jeste,niko ne zagovara istrebljenje domaćih životinja ako se našali s njima.Šale se prave na mnogo
gore i teže teme i to prolazi.
Dobro veče,gdi ste svi nestali u ovo ladno vreme?![]()
... E svaka ti na mestu 
jela je pasuljPardon ... ja ne razglabam o glupostinemoj opet da zeludac radi .... jesi danas nesto jela

musko,brate,Tarzan

Ево, сад видех кад ми је Лики рекла где да гледам.
Постер са Вукајлије и живо куче...по мени, никакав проблем.
Ако неком смета слободно нек пријави, може и вишој инстанци форума.

Ajde ajde, mogo si i gore da prođeš. Mogli su na doživotnu da te pošalju![]()
...kraljice 
moze,zemsko,makar i Citaevo idem ja umesto tebe na pipkanje,ako je Tarzan,tebi ćemo nađemo neku žemsku![]()
Ја сам заиста помислила да је печено и на тацни, тако ми је зазвучао Рахелин пост.
И гледам, гледам....и не видим.
Па упало би ми то у очи, засигурно.![]()

evo idem ja umesto tebe na pipkanje,ako je Tarzan,tebi ćemo nađemo neku žemsku![]()
dobra ti i ta zamena 
Udahgni duboko... Oš Duška da ti pošaljem da ti govoriš tihoI nama,veruj mi...nismo bre dzelati i psihopate ...![]()

Недо, прочитах ове вицеве данас и сетих се тебе (последњи виц ме није подсетио на тебе али ме је највише насмејао)
Informatičari
-Tata, reci mi, kako sam se rodio?
-Dobro sine, znao sam da ćeš me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 meseci kasnije nam je stigao za`ebani virus...
Razgovaraju dva programera:
- Juče sam u noćnom klubu upoznao prekrasnu plavušu.
- Uh!
- Predložio sam joj da odemo do mene na kafu i ona je pristala.
- Uuh!
- Čim smo ušli u stan rekla je: "Skini me!"
- Uuuuh!
- Skin'o sam sve s nje, na kraju i gaćice i stavio je onako potpuno golu na radni sto do PC-a!
- A, imaš PC kod kuće? Koji procesor?
Fejsu naš, koji si na netu, da se svetli ime tvoje da dođe carstvo tvoje, da bude volja tvoja, na Mozili kao i na Guglu, čet naš nasušni daj nam danas i oprosti nam notifikacije naše kao što mi opraštamo prijateljima našim. Blagoslovi onog ko ulazi na moj profil, uvedi nas u grupe i izbavi nas od hakera. Enter!
Razgovaraju dva hakera:
– Znaš onaj pogled, ono kad devojci prosto viri seks iz očiju, kad se vidi da bi htela…
– Ne znam.
– Ni ja.