lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
bas lepo da se viditeE hvala D&J na pozivu,pa ko zna možda nekad i bude prilika da dođemo,a možda nekad popijemo i kafu u Bl kad budem dolazila pa da i ti dođeš,nije ti daleko jel'da?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas lepo da se viditeE hvala D&J na pozivu,pa ko zna možda nekad i bude prilika da dođemo,a možda nekad popijemo i kafu u Bl kad budem dolazila pa da i ti dođeš,nije ti daleko jel'da?

evo kuci , bila cerka na racunaru , kisa pljusti jos uvek , i nismo juce nista jele ja sam samo kiselu vodu i kafu , a ono je cuce te vec kad dodjete , lepo iznenadjenje![]()

mene nisi ni pozdravilaPozdrav D&J i Helena
Drago mi je sto ste se javile,obe
Likita,ako ti moras ranije idi kod nje,sta da ti kazem drugo,bas sam u guzvi...
glava me boli od kombinovanja i opet nista ne smislih kako valja
Jos uvek se majem po kuci,haos zivi je ovde...a ova kisa dodatno nervira...bas mi ide na zivce..
sad se setih,moram i da zakazujem preglede za kontrolu,nista nisam obavila od toga a pocinjem u ponedeljak da radim...
totalna dezorganizacija!!!
nijeMora da je nedica pojela nešto slatko![]()
![]()

ne moze moraju svi da budu na okupu
kad izadjem iz bolnice pa vikendA kada onda,sledeci mesec,moze?
necete pogoditi...................
![]()

evo kuci , bila cerka na racunaru , kisa pljusti jos uvek , i nismo juce nista jele ja sam samo kiselu vodu i kafu , a ono je cuce te vec kad dodjete , lepo iznenadjenje![]()

ja cu neke rezance , kad se irena vrati , posto smo sa parama malo kratke bez mesa danas smo vegetarijanciAjde nesto lepo da cujemo......
ala ste vas dve nesto tajnovite , ali ajde...
A jedi danas nesto jela? Ja krmenadlu od pre tri dana sa renom, ne mogu da
kuvam ....

a mozda cu pire i neko povrceja cu neke rezance , kad se irena vrati , posto smo sa parama malo kratke bez mesa danas smo vegetarijanci![]()

ja cu neke rezance , kad se irena vrati , posto smo sa parama malo kratke bez mesa danas smo vegetarijanci![]()

u svakom slucaju ovo necu
![]()
necete pogoditi![]()

belo meso je meso iako je belommmmmmmmmmmmmmmmmmm....necu ni ja...kuvam corbu sa povrcem i neko belo meso
i nista vise...

nisu parePosao nije dobila sigurno, prelog za penziju .... to i nije sigurno ,
da je nasla nekog penzosa , opet nista specijalno.... jedino, ako je igrala
loto pa dobila neku kintu![]()