Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj kako ce vam biti lepo....uzivaj :heart:

Nadam se,jedino sto cemo pola vremena,ako ne i vise ,provesti u autobusu,mnogo toga toga treba obici,za tako kratko vreme,ali nema veze,i u busu je ludilo :) jos kad se neki opiju onako malo ;) ne ja naravno :D :hahaha: Mada mogla bi likilii da mi preko brze poste posalje koji dzoint :d hahahaa salim se liki :heart: to sam cuo od one nase lude lilice :D

Nadam se,jedino sto cemo pola vremena,ako ne i vise ,provesti u autobusu,mnogo toga toga treba obici,za tako kratko vreme,ali nema veze,i u busu je ludilo :) jos kad se neki opiju onako malo ;) ne ja naravno :D :hahaha: Mada mogla bi likilii da mi preko brze poste posalje koji dzoint :d hahahaa salim se liki :heart: to sam cuo od one nase lude lilice :D

:zcepanje: Ubi ce te Lilkilee,promeni rec ,,dz,, na nesto za pusenje..
Ma vazno je drustvo,bice ti lepo videces,a i da popijes neko pivce za mene u Pragu;)

obe su dobile od mene brzom postom :zcepanje: al cute . Pa sta mislis od cega ovoliko poludese , da nije od terapije... i ajde sto se meni islo kuci ,
ali Bikilix ...... te dosadno, te skupo ....... mi joj nedostajemo ....... e neka si se vratila, vise nema kukanja , uzivaj u carima ovdasnjim :roll:
Nadam se da si i zavese poskidala i oprala :zcepanje: mozes i kod Nede da nastavis, vidim da voli spremanje isto kao i ja ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back