BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Gde si Petre?
Kad bese ta ekskurzija?

Kad bese ta ekskurzija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si Petre?
Kad bese ta ekskurzija?
 jedva cekam
 jedva cekam  

Sledeci cetvrtak u 4 i 15 poslazimo ispred sava centrajedva cekam

Joj kako ce vam biti lepo....uzivaj
 jos kad se neki opiju onako malo
 jos kad se neki opiju onako malo  ne ja naravno
 ne ja naravno  
  Mada mogla bi likilii da mi preko brze poste posalje koji dzoint :d hahahaa salim se liki
   Mada mogla bi likilii da mi preko brze poste posalje koji dzoint :d hahahaa salim se liki   to sam cuo od one nase lude lilice
 to sam cuo od one nase lude lilice 
Nadam se,jedino sto cemo pola vremena,ako ne i vise ,provesti u autobusu,mnogo toga toga treba obici,za tako kratko vreme,ali nema veze,i u busu je ludilojos kad se neki opiju onako malo
ne ja naravno

Mada mogla bi likilii da mi preko brze poste posalje koji dzoint :d hahahaa salim se liki

Ubi ce te Lilkilee,promeni rec ,,dz,, na nesto za pusenje..
 Ubi ce te Lilkilee,promeni rec ,,dz,, na nesto za pusenje..
Nadam se,jedino sto cemo pola vremena,ako ne i vise ,provesti u autobusu,mnogo toga toga treba obici,za tako kratko vreme,ali nema veze,i u busu je ludilojos kad se neki opiju onako malo
ne ja naravno

al cute . Pa sta mislis od cega ovoliko poludese , da nije od terapije... i ajde sto se meni islo kuci ,
  al cute . Pa sta mislis od cega ovoliko poludese , da nije od terapije... i ajde sto se meni islo kuci , 
 mozes i kod Nede da nastavis, vidim da voli spremanje  isto kao i ja
 mozes i kod Nede da nastavis, vidim da voli spremanje  isto kao i ja 

Tolko luda bas nisam....dosta mi mog dzumbusa u kuci
A nedostajali ste mi to je fakat!!!
Dogodine idemo mi i tacka!

hehe... ajde da ti vreujem . Ma i ti si nama malo nedostajala, dok se ne snadjosmo , mislim,
dok se nije Dragana vratila

A gde je Lili?
Znam,znam...sve vas je kupila i okrenula protiv mene da bi samo
njoj repke delili....eeeeee.....koga nema bez njega se moze

Ajde ne kukaj ko snaška pred prvu bračnu noć. Vidiš da ti skočile repke od kako si se vratila. Šta da radimo mi što imamo ovu siću od repki
A nista to nije od vas,skroz drugi ljudi mi daju a vi stipse samo Liliki....neka,neka....
Joj ukocio mi se vrat od sedenja za kompom,odoh

Gde ti je muž da te izmasira
Gundja sto sam ceo dan na kompu,kreeten...odoh da mu saspem koju vaspitnu

A gde je neda
Nestala u akciji

vučkaala sam,krenuo šećer da me trese,
vrćem snagu od sedenja s Liliku,puno snage potroših u tračanju

A joj, pa nemoj tako. Uželeo te se verovatno. Ajde budi nežna... Odradi jednu turu, pa da vidiš kako će da peva