O,pa i ti na kraju postala elita!!??Boze sve neki domacini samo ja k***c na bicikli! E pa necu tako
![]()
Petre, ona to nesto smuvala sama , nemam pojma kako , vidis da oni vanzemaljci rade poso

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O,pa i ti na kraju postala elita!!??Boze sve neki domacini samo ja k***c na bicikli! E pa necu tako
![]()

meni se cini da nam je lilica pijana kaoo letva hahaha salim se lili![]()

idi petre idi ,Idi Petre na abortuse , tamo samo sevaju repke![]()
mozda i tebe neko repneevo bikilix vas pozdravlja , prvo sto je videla je da pise elita , naravno i nedine reputacije hehe
Cudo da je primetila, bas neupadljivo pise![]()

Lili ženo uspavana,ja uskoro idem,gde si bre !
Gde ćeš bre nedo? Pa nemoj sad i ti da putuješ negde!

Čekam za desetak dana PH rezltat, ali biće sve dobro. Mora biti. Ja sam žena čudo. Cure, vratila sam se. Hvala na podršci.Čekam za desetak dana PH rezltat, ali biće sve dobro. Mora biti. Ja sam žena čudo.
![]()

Cure, vratila sam se. Hvala na podršci.Čekam za desetak dana PH rezltat, ali biće sve dobro. Mora biti. Ja sam žena čudo.
![]()
ma neee brej,idem da završim posao,a Lilijana reče da se vidimo danas u Zemunu i reče da će jutrom da se javi jel to važi il jok
putujem,dobra ideja ,ima tura do Beča,120 jevra 5 dana busom + šoping u nekom outlet-u koji je bajagi čuven,razmišljam,razmišlajm...![]()
Ma ne razmišljaj puno,nego plati i pravac šoping i kupi nešto lijepo....to je baš povoljno 120 evrića!
i ja bi u bec , a;li kad ozdravimiskreno,kupovina me i ne zanima,al da mi guza vidi put,e to me privlači![]()

Gotova si definitivno! Znači nema ti spasa kad stigne tasmanijski đavolčić sa Tasosa![]()
...Ljubi tebe Tasmaniski djavolcic 
meni se cini da nam je lilica pijana kaoo letva hahaha salim se lili![]()
Cure, vratila sam se. Hvala na podršci.Čekam za desetak dana PH rezltat, ali biće sve dobro. Mora biti. Ja sam žena čudo.
![]()

![]()
...Ljubi tebe Tasmaniski djavolcic
![]()