BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Gde si Petre?
Kad bese ta ekskurzija?
Kad bese ta ekskurzija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si Petre?
Kad bese ta ekskurzija?

Sledeci cetvrtak u 4 i 15 poslazimo ispred sava centrajedva cekam
![]()
![]()

Joj kako ce vam biti lepo....uzivaj![]()
jos kad se neki opiju onako malo
Mada mogla bi likilii da mi preko brze poste posalje koji dzoint :d hahahaa salim se liki
to sam cuo od one nase lude lilice Nadam se,jedino sto cemo pola vremena,ako ne i vise ,provesti u autobusu,mnogo toga toga treba obici,za tako kratko vreme,ali nema veze,i u busu je ludilojos kad se neki opiju onako malo
ne ja naravno
![]()
Mada mogla bi likilii da mi preko brze poste posalje koji dzoint :d hahahaa salim se liki
to sam cuo od one nase lude lilice
![]()
Ubi ce te Lilkilee,promeni rec ,,dz,, na nesto za pusenje..Nadam se,jedino sto cemo pola vremena,ako ne i vise ,provesti u autobusu,mnogo toga toga treba obici,za tako kratko vreme,ali nema veze,i u busu je ludilojos kad se neki opiju onako malo
ne ja naravno
![]()
to sam cuo od one nase lude lilice
![]()
al cute . Pa sta mislis od cega ovoliko poludese , da nije od terapije... i ajde sto se meni islo kuci ,
mozes i kod Nede da nastavis, vidim da voli spremanje isto kao i ja 
Tolko luda bas nisam....dosta mi mog dzumbusa u kuci
A nedostajali ste mi to je fakat!!!
Dogodine idemo mi i tacka!

hehe... ajde da ti vreujem . Ma i ti si nama malo nedostajala, dok se ne snadjosmo , mislim,
dok se nije Dragana vratila![]()

A gde je Lili?
Znam,znam...sve vas je kupila i okrenula protiv mene da bi samo
njoj repke delili....eeeeee.....koga nema bez njega se moze![]()

Ajde ne kukaj ko snaška pred prvu bračnu noć. Vidiš da ti skočile repke od kako si se vratila. Šta da radimo mi što imamo ovu siću od repki![]()
A nista to nije od vas,skroz drugi ljudi mi daju a vi stipse samo Liliki....neka,neka....
Joj ukocio mi se vrat od sedenja za kompom,odoh

Gde ti je muž da te izmasira![]()
Gundja sto sam ceo dan na kompu,kreeten...odoh da mu saspem koju vaspitnu

A gde je neda
Nestala u akciji![]()

vučkaala sam,krenuo šećer da me trese,
vrćem snagu od sedenja s Liliku,puno snage potroših u tračanju![]()

A joj, pa nemoj tako. Uželeo te se verovatno. Ajde budi nežna... Odradi jednu turu, pa da vidiš kako će da peva![]()