Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisu u pravu , nek jedu sto hoce ali zasto smarati ljude sa tim , svako ima pravo na svoj izbor ,
Apsolutno tačno. Možeš nekom na osnovu svog iskustva preporučiti nešto od takve ishrane, ali nikako ne vređati i ostavljati kojekakve filmove kao naučne o tome, ako taj neko ne želi to ili ne deli tvoje mišljenje. Znači samo svoje iskustvo i samo preporuka.

popila loperamid pa dobro , bikica na slavlju , sad skace po stolovima i cijuce , ostali ne znam

Nemoj da jedeš sveže voće i povrće i da piješ mleko dok ti se ne sredi proliv. To ti je od terapije. Sada ti je najveća koncentracija otrova u organizmu. Još par dana i srediće se sve.
Ne znam da li voliš kozji sir, mlad i surutku. Jako su dobri i učinkoviti za čišćenje i regeneraciju jetre.
A bikica :zper: nek uživka danas. Sutra će opet noge uvis :hahaha:

Nemoj da jedeš sveže voće i povrće i da piješ mleko dok ti se ne sredi proliv. To ti je od terapije. Sada ti je najveća koncentracija otrova u organizmu. Još par dana i srediće se sve.
Ne znam da li voliš kozji sir, mlad i surutku. Jako su dobri i učinkoviti za čišćenje i regeneraciju jetre.
A bikica :zper: nek uživka danas. Sutra će opet noge uvis :hahaha:
pijem surutku ali kravlju , a jela ja voca i povrca:zcepanje:

pijem surutku ali kravlju , a jela ja voca i povrca:zcepanje:

Znala sam :zcepanje: Moraš malo da izbegavaš. Sastrugana ti je sluzokoža želuca od terapije, pa je proliv posledica toga. A surutka treba kozja, kravlja nema to dejstvo.
Možeš recimo pečenu jabuku da jedeš, ona je i ukusna, ili kuvan integralni pirinač, ja njega recimo volim, i mnogo mi je ukusniji od običnog belog.

Ne znam gde ste vi bile prosle godine kad sam ratovala sa njima na deset tema koje su zatvatrali
zbog nas,ovo je samo pocetak,ali sektase ne podnosim i to nametanje svog misljenja kao
jedino ispravno razmisljanje,aaaaaaaaaaaaaaaa....:besna:
Sad dodjoh,ceo dan ludilo,skakala sam a i uvaljivali mi Iliju
kad oni skacu,tako da..ok..popila sam par piva,par litara soka,par litara vode,malo calabrcnula,
smejala se mom tati ludak zivi,pozdravila se sa sekom i zeticem jer outuju sutra vec na more,dala im kinticu da im se nadje....
Sad poce glava da me boli,sto kaze Likita danas sam djipala a sutra vec dizanje nogu na poslu,hehehehe....

Ne znam gde ste vi bile prosle godine kad sam ratovala sa njima na deset tema koje su zatvatrali
zbog nas,ovo je samo pocetak,ali sektase ne podnosim i to nametanje svog misljenja kao
jedino ispravno razmisljanje,aaaaaaaaaaaaaaaa....:besna:
Sad dodjoh,ceo dan ludilo,skakala sam a i uvaljivali mi Iliju
kad oni skacu,tako da..ok..popila sam par piva,par litara soka,par litara vode,malo calabrcnula,
smejala se mom tati ludak zivi,pozdravila se sa sekom i zeticem jer outuju sutra vec na more,dala im kinticu da im se nadje....
Sad poce glava da me boli,sto kaze Likita danas sam djipala a sutra vec dizanje nogu na poslu,hehehehe....
hehe bilo ti lepo i super , a sutra je novi dan sto rece skarlet:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back