Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
toliko posla po dvorist a ja ne radim nista , vrucina mi
sam probaj
oklagija mi pri ruci Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
toliko posla po dvorist a ja ne radim nista , vrucina mi
oklagija mi pri ruci 

da , sve zdrastvenomuzika je lek,kažu mnogo pametniji od mene,
pa šta da radi,ima nas više,jači smo
a i ne radimo ništa loše,sve je ovo deo tretmana,
naučno dokazano![]()

ma i tamo jeli pa i oni nam davali , to samo zbog povracanja da znaju jel krv ili stamuzika je lek,kažu mnogo pametniji od mene,
pa šta da radi,ima nas više,jači smo
a i ne radimo ništa loše,sve je ovo deo tretmana,
naučno dokazano
nešto razmišljam,ne bi trebalo da jedeš crveno voće i povrće,bar još nedelju dana,
ako se dobro sećam,naravno cvekla ne dolazi u obzir ni inače![]()

hahaha nemoj to je od vremena , sve to leci ilovaca ali do kolenaa meni sestre rekle nešto drugo,al dobro,nema veze,tamo svi nešto pričaju,
spava mi se,noćas me ubio vrat,baš bolelo,koji mu je andrak ne znam,
al ću ga okačim o krušku ako nastavi da me nervira![]()

Neka počiva u miru. Ovaka osoba se ne rađa često, žena koja je toliko puna ljubavi i topline i koja je nadasve volela život.
Bikice, kažeš- čemu borba? Sećam se jednog njenog posta, možda ću ga i naći , kojeg se često setim i uvek pomislim :
eto šta je hrabrost, inteligencija i zdrav stav... Govorila je o svim teškoćama, usponima, padovima, i onda zaključila da ona
naravno zna koliko je situacija teška, ali neguje optimizam i radost življenja, jer bi u suprotnom, u datim okolnostima, svakoga
dana po malo umirala. Ovako, bori se i trudi se da uživa u životu, jer zaboga, niko od nas ne zna šta donosi budućnost.
Zar to nije jedino ispravno razmišljanje ? Ljubim vas sve,![]()
ja volim , a sofija digla ruke od nas![]()

e ja tih problema vise nemam , neka vajda bar kad ti sve povade
Ма данас је и мени неки шугав дан.
Јаооо, што се родих као женско?!?
Превијам се цело јутро од болова стомака, сад се као мало смирио.
БИће боље до јутра.![]()

bravo tetkaevo i mene
premorih se juce na rodjendanu i krstenju kod sestricine
spadoh s nogu, 30oro dece jos vise odraslih 36c..37c..39c...
sta da se radi velika porodica i jos malo prijatelja pa ko svadba
al tetka je tetka i mora biti na visini zadatka

ja sam na alternativnoj medicini , pokusavam da nekog zgazimHello!!! Jel ste počele da cvrčite po ovoj vrućini ko slaninica na tiganju![]()

Da, navatala sam te tamo kako gaziš one jadnike i nešto se pitam šta li si ti, ako sam ja hitlerja sam na alternativnoj medicini , pokusavam da nekog zgazim
snovak jesi li dobro
likita samo skitas i jedes pljeskavice
ja celi dan na dunavu u ladovini
gora si od mene, definitivno 
ne volim ljude koji se drze ko pijan plota necega i na sto tema isto tralala , pa on sve gazi pa sto i ja njega malo neDa, navatala sam te tamo kako gaziš one jadnike i nešto se pitam šta li si ti, ako sam ja hitlergora si od mene, definitivno
Ja ni juče ni danas iz stana se nisam makla! Ne podnosim vrućinu pa to ti je!
ja sam dr mengeleeeeeeeeeeeeeeeee buhahahaDa, navatala sam te tamo kako gaziš one jadnike i nešto se pitam šta li si ti, ako sam ja hitlergora si od mene, definitivno
Ja ni juče ni danas iz stana se nisam makla! Ne podnosim vrućinu pa to ti je!
ne volim ljude koji se drze ko pijan plota necega i na sto tema isto tralala , pa on sve gazi pa sto i ja njega malo ne

ja sam dr mengeleeeeeeeeeeeeeeeee buhahaha
Nećem više s tebe da se zahebavam 
a ja sam ko mala maca ali imam kandje kad trebam , a al sam mu rekla ima da crci ko slaninicaHm... Čuči ti nema štaNećem više s tebe da se zahebavam
![]()