- Poruka
- 6.981
Ahahahaha,dobra je...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sad ce lili da vidi svoga boga za nudisticku plazuPozdravila vas je Likilee sve,upravo se vratila iz Pule,uziva zenska
bas je briga,pozz za nju![]()

vau , a gde si ti sinoc![]()
dobro jutro,jedna za rashlađivanje,tek onako usput![]()

Dobro vece,drustvance,kako ste mi?Biki? Danas opet od 12 do 8 na bazenima,htedoh da se javim,ali mi nisu isle poruke! Bas bilo lepo,uzivancija...uopste nisam izlazio iz vode,smem kad sam trebao da jedem....stoka sta cete :-) jao,ljudi,jos samo 2 nedelje do mora..ne mogu da docekam....
Takodje sam se danas smorio,javila mi mama da je danas bila na pregledima,i nasli joj polip u materici- oko 1cm,i sad ne zna,sta ce biti,treba da ide da se konsultuje u gak-u ili gde vec da li ce da joj vade to ili ne...e sad mama mi kaze da ce to tek u septembru,malo me to brine,jer ako je to 100 %polip,tj ako je sigurno benigno ok,ali ne znam koliko sve to moze biti sigurno... Valjda ce biti sve ok,taman se malo opustim i pustim mozak i dusu na otavu,i eto,odmah neki problemi,frka,briga...
vau , a gde si ti sinoc![]()
bas lepo , i trebas tako svaki dan , a jel si ti nekog smekovaladošla mi drugarica i otela me iz kuće i odvela na neki splav kod juge,malo čantrale,pile kafu,
gledale lep svet,hranile komarce i takoc...

bas lepo , i trebas tako svaki dan , a jel si ti nekog smekovala![]()

Pozdravila vas je Likilee sve,upravo se vratila iz Pule,uziva zenska
bas je briga,pozz za nju![]()
stomak lose jos , eto od srede ,i pored probiotika , ne znam jel virus ili od terapije , ali jela sam voce pa mozda zatokako si danas?sem što mrziš da si kod kuće,jel sve drugo dobro?smirio se stomačić?

sto nerve , nego bre toalet papirlako se meni smejati,malne ne padoh sa stolice kad sam videla,jedva obrisah,kuku..
sve zajedno Lili,sve zajedno,najviše terapija i to će biti veliki problem,treba da jedeš,a ne smeš sve,pa u krug,proći će,al testeri nerve![]()

pa obrises vrlo vazno , i meni se sto puta desilako se meni smejati,malne ne padoh sa stolice kad sam videla,jedva obrisah,kuku..
sve zajedno Lili,sve zajedno,najviše terapija i to će biti veliki problem,treba da jedeš,a ne smeš sve,pa u krug,proći će,al testeri nerve![]()
pa obrises vrlo vazno , i meni se sto puta desi

sto nerve , nego bre toalet papir![]()

da znas , mozda odem danas na katamaran na dunav ,vala,kao od zlata da ga prave,banda lopovska,plus ništa ne valja![]()

da znas , mozda odem danas na katamaran na dunav ,![]()
,ove vrucine su strasne , a celi dan u kuci mi dosadnodiiiiivno,samo se dobro sakrij od sunca i uživaj,nema bolje nego bućkati po vodi na ovom paklu,
sutra 40,videla na msn prognozi,
a ja moram kod lekara po podne fujjjj
ove vrucine su strasne , a celi dan u kuci mi dosadno

znam,takođe,a najgore mi što moram da navučem sve roletne,a ovo suteren,pa ko krtica,
nekako su mi i oči postale male i poluzatvorene,pitam se....![]()
brkove već imam,a i nos mi se ušiljio nekako...
jao,postajem krtica aaaaaaaaa..aaaaaaaaaaaaaaaaa