likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
Pa vidiš da se razbežali svia ja sam ko mala maca ali imam kandje kad trebam , a al sam mu rekla ima da crci ko slaninica![]()
Toliko o tvom dejstvu na organizam 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vidiš da se razbežali svia ja sam ko mala maca ali imam kandje kad trebam , a al sam mu rekla ima da crci ko slaninica![]()
Toliko o tvom dejstvu na organizam 
nisu u pravu , nek jedu sto hoce ali zasto smarati ljude sa tim , svako ima pravo na svoj izbor ,Pa vidiš da se razbežali sviToliko o tvom dejstvu na organizam
![]()
Apsolutno tačno. Možeš nekom na osnovu svog iskustva preporučiti nešto od takve ishrane, ali nikako ne vređati i ostavljati kojekakve filmove kao naučne o tome, ako taj neko ne želi to ili ne deli tvoje mišljenje. Znači samo svoje iskustvo i samo preporuka.nisu u pravu , nek jedu sto hoce ali zasto smarati ljude sa tim , svako ima pravo na svoj izbor ,
popila loperamid pa dobro , bikica na slavlju , sad skace po stolovima i cijuce , ostali ne znam
nek uživka danas. Sutra će opet noge uvis 
pijem surutku ali kravlju , a jela ja voca i povrcaNemoj da jedeš sveže voće i povrće i da piješ mleko dok ti se ne sredi proliv. To ti je od terapije. Sada ti je najveća koncentracija otrova u organizmu. Još par dana i srediće se sve.
Ne znam da li voliš kozji sir, mlad i surutku. Jako su dobri i učinkoviti za čišćenje i regeneraciju jetre.
A bikicanek uživka danas. Sutra će opet noge uvis
![]()

pijem surutku ali kravlju , a jela ja voca i povrca![]()
Moraš malo da izbegavaš. Sastrugana ti je sluzokoža želuca od terapije, pa je proliv posledica toga. A surutka treba kozja, kravlja nema to dejstvo.
Jedna kašika samo vraća u životi to sam jelaA kad budeš onako malaksala, nikakva, a ti udri po meduJedna kašika samo vraća u život

Bravo genijei sljive i breskve i lubenice i paradajz![]()
a krastavac?i njegaBravo genijea krastavac?

hehe koji smo mi trio cek dok i neda dodjeEno je Bikica na alternativi, ruši sve pred sobom![]()

hehe bilo ti lepo i super , a sutra je novi dan sto rece skarletNe znam gde ste vi bile prosle godine kad sam ratovala sa njima na deset tema koje su zatvatrali
zbog nas,ovo je samo pocetak,ali sektase ne podnosim i to nametanje svog misljenja kao
jedino ispravno razmisljanje,aaaaaaaaaaaaaaaa....
Sad dodjoh,ceo dan ludilo,skakala sam a i uvaljivali mi Iliju
kad oni skacu,tako da..ok..popila sam par piva,par litara soka,par litara vode,malo calabrcnula,
smejala se mom tati ludak zivi,pozdravila se sa sekom i zeticem jer outuju sutra vec na more,dala im kinticu da im se nadje....
Sad poce glava da me boli,sto kaze Likita danas sam djipala a sutra vec dizanje nogu na poslu,hehehehe....

Da,kako ona to kaze,,o tome cu misliti sutra....hehe bilo ti lepo i super , a sutra je novi dan sto rece skarlet![]()
ne znam po ovoj vrucini ne , sutra imam posla po kuci i u utorak , videcu za sreduDa,kako ona to kaze,,o tome cu misliti sutra....
Kad ces ti za grad?
ne znam po ovoj vrucini ne , sutra imam posla po kuci i u utorak , videcu za sredu
hehe , bas je vrucina , ali dodjem jedan dan , ovo vreme kuci kako brzo letiMa ok,samo pitam,gde ces bre po ovom haosu,samo bas kad moras...
Pozzic tebi veeejikiii..
hehe , bas je vrucina , ali dodjem jedan dan , ovo vreme kuci kako brzo leti
ko zecA videla sam....kratko i utece....sta se desava s ljudima...?