Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece,drustvance,kako ste mi?Biki? Danas opet od 12 do 8 na bazenima,htedoh da se javim,ali mi nisu isle poruke! Bas bilo lepo,uzivancija...uopste nisam izlazio iz vode,smem kad sam trebao da jedem....stoka sta cete :-) jao,ljudi,jos samo 2 nedelje do mora..ne mogu da docekam....
Takodje sam se danas smorio,javila mi mama da je danas bila na pregledima,i nasli joj polip u materici- oko 1cm,i sad ne zna,sta ce biti,treba da ide da se konsultuje u gak-u ili gde vec da li ce da joj vade to ili ne...e sad mama mi kaze da ce to tek u septembru,malo me to brine,jer ako je to 100 %polip,tj ako je sigurno benigno ok,ali ne znam koliko sve to moze biti sigurno... Valjda ce biti sve ok,taman se malo opustim i pustim mozak i dusu na otavu,i eto,odmah neki problemi,frka,briga...

Opusti se bre,bice to ok,nemas razloga za toliku brigu.
Blago tebi,brojis sitno do mora;)
Aj dolazi vise,da idemo na Avalu pre mora,moze?

celi dan nema nikog , a vrucina uzas a ja sedim celi dan u kuci , poludecu

Ja sam bila u gradu,kupila to i od kad sam se vratila u kuci sam,a gde cu po ovoj vrelini...
Tata bio na sahrani,ja nisam mogla,taman sam se smirila od onog ponedeljka kad su javili
danas bi bas pukla,a nisam sva svoja....
Sutra malom sestricu krstenje pa lumperajka kod njih u dvoristu popodne,sator prave i muziku,kreteni...
a tako mi se ne ide,mnogo ljudi koje ne podnosim bice tamo,a moram da se mala ne nadrka na mene...
Jel ima neki film dobar veceras na tv?
Ja sam od 7 do 8 spavala sad cu da vilenim celu noc....

Ja sam bila u gradu,kupila to i od kad sam se vratila u kuci sam,a gde cu po ovoj vrelini...
Tata bio na sahrani,ja nisam mogla,taman sam se smirila od onog ponedeljka kad su javili
danas bi bas pukla,a nisam sva svoja....
Sutra malom sestricu krstenje pa lumperajka kod njih u dvoristu popodne,sator prave i muziku,kreteni...
a tako mi se ne ide,mnogo ljudi koje ne podnosim bice tamo,a moram da se mala ne nadrka na mene...
Jel ima neki film dobar veceras na tv?
Ja sam od 7 do 8 spavala sad cu da vilenim celu noc....
ne znam , za film , joj sto mi glupa ta krstenja ko svadbe a ovolika kriza

396016_360211470722955_376109857_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back