Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije me bilo duze vreme na forumu ... i ovih dana sam razmisljala o vama , hrabrim borcima za zivot .

Setila se Vesne jer je znam i sa nekih drugih tema i sa drugih foruma koje takodje nisam dugo otvorila . I slucajno naletela na post gde pominjete 40 dana .
Vrtela sam besomucno unazad i vrtela ... i nazalost ... nasla .
Sedim tuzna i suze mi idu .....neznam ni nju ni vas , samo sam ovako na brzinu primetila da vas je mnogo vise ....nazalost .
Ali sjajno je sto ste uspele da odrzite dobru pozitivnu atmosveru , prozivke , dajete podrsku i dalje i dobre savete . Ova tema obiluje optimizmom kao ni jedna druga ... naoko sitnim padovima i brzim dizanjima ... Od vas svaki covek moze puno nauciti !

Vesninoj porodici , ako i dalje cita , najiskrenije saucesce ..... ona je prva osoba koju sam ''upoznala'' preko neta a da je i virtualno zracila toliko dobru , pozitivnu snagu koja je dizala iz svakog problema koji je resiv .

Cuvajte se svi i borite i dalje ..... od Vesne smo mogli svi jako puno nauciti
Drago mi je da si se javila, baš te dugo nije bilo. Nažalost, izgubili smo Vesnu, evo sutra je tačno 40 dana.. Ona je sve nas ovde obeležila za ceo život. Na sve nas je ostavila neverovatan utisak i to je ono po čemu ćemo je svi pamtiti. I jesmo mnogo od nje naučili... Svi smo se nekako nadali da je jača od bolesti, i da će izaći kao pobednik. Nažalost, sama naša želja za njenim izlečenjem nije bila dovoljna...
Čuvaj se i ti i svrati ponekad. Želim ti sve najbolje!

Drago mi je da si se javila, baš te dugo nije bilo. Nažalost, izgubili smo Vesnu, evo sutra je tačno 40 dana.. Ona je sve nas ovde obeležila za ceo život. Na sve nas je ostavila neverovatan utisak i to je ono po čemu ćemo je svi pamtiti. I jesmo mnogo od nje naučili... Svi smo se nekako nadali da je jača od bolesti, i da će izaći kao pobednik. Nažalost, sama naša želja za njenim izlečenjem nije bila dovoljna...
Čuvaj se i ti i svrati ponekad. Želim ti sve najbolje!
:neutral:

ne idem nikuda , samo ladovina , rasplakala se jutros citala opet sta ste pisale kad bila u bolnici , pa eto rekoh da vam kazem da vas volim , i niko ne sme da vas bije samo ja , hehe

Što si plakala? Bre, al si neki pekmez :)
A ko je onaj na slici iz Beča? :zper: Greota što vas samo uspomene vežu, ajde razmrdaj se malo pa da se povežete u sadašnjosti :zper: Greota ne iskoristiti toliki kapacitet :hahaha:

Što si plakala? Bre, al si neki pekmez :)
A ko je onaj na slici iz Beča? :zper: Greota što vas samo uspomene vežu, ajde razmrdaj se malo pa da se povežete u sadašnjosti :zper: Greota ne iskoristiti toliki kapacitet :hahaha:

Placi-pi-... ,pusti je.
Pukle je emocije,kao da nije ocekivala da cemo
brinuti za nju i misliti na nju dok je bila u bolnici....
Mala se raspekmezila:mazi:

Dobro vece,drustvance,kako ste mi?Biki? Danas opet od 12 do 8 na bazenima,htedoh da se javim,ali mi nisu isle poruke! Bas bilo lepo,uzivancija...uopste nisam izlazio iz vode,smem kad sam trebao da jedem....stoka sta cete :-) jao,ljudi,jos samo 2 nedelje do mora..ne mogu da docekam....
Takodje sam se danas smorio,javila mi mama da je danas bila na pregledima,i nasli joj polip u materici- oko 1cm,i sad ne zna,sta ce biti,treba da ide da se konsultuje u gak-u ili gde vec da li ce da joj vade to ili ne...e sad mama mi kaze da ce to tek u septembru,malo me to brine,jer ako je to 100 %polip,tj ako je sigurno benigno ok,ali ne znam koliko sve to moze biti sigurno... Valjda ce biti sve ok,taman se malo opustim i pustim mozak i dusu na otavu,i eto,odmah neki problemi,frka,briga...

Dobro vece,drustvance,kako ste mi?Biki? Danas opet od 12 do 8 na bazenima,htedoh da se javim,ali mi nisu isle poruke! Bas bilo lepo,uzivancija...uopste nisam izlazio iz vode,smem kad sam trebao da jedem....stoka sta cete :-) jao,ljudi,jos samo 2 nedelje do mora..ne mogu da docekam....
Takodje sam se danas smorio,javila mi mama da je danas bila na pregledima,i nasli joj polip u materici- oko 1cm,i sad ne zna,sta ce biti,treba da ide da se konsultuje u gak-u ili gde vec da li ce da joj vade to ili ne...e sad mama mi kaze da ce to tek u septembru,malo me to brine,jer ako je to 100 %polip,tj ako je sigurno benigno ok,ali ne znam koliko sve to moze biti sigurno... Valjda ce biti sve ok,taman se malo opustim i pustim mozak i dusu na otavu,i eto,odmah neki problemi,frka,briga...
pa , bice dobro sigurno , ne brini ,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back