Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Setnja ti je dobra i za krvnu sliku,vidi ako ikako mozes da odes do Zlatibora,ja sam tamo jedino
uspela da popravim krvnu sliku za vreme terapija,tamo kumovi imaju kucu pa sam mogla da odlazim...

Setnja je super, ko voli ali ja ni Zlatibor ne volim. Mnogo je precenjen, skuplje nego na moru, klima bez veze, ujutro hladno, uvece da se smrznes. Non stop nesto skidas i oblacis. Dok je moj muz bio na HT puno smo vremena boravili tamo i stvarno, njemu je krvna slika uvek bila odlicna. On je voleo tamo da ide a meni se jos tada zgadio...

tu sam i ja.samo vas citam.mrsko mi da pisem.sto se kaze do podne mrzim sama na sebe od podne na ceo svet.bas se nesto budjavo osecam.gago iskreno saucesce..likici drzim pednice da sve to izgura sa sto manje problema.najbolje da ih nema nikako.a ja sad odoh da jurim muza da idemo negde da ulepsam sebi ovaj glupi dan.mislim da cu skoknuti do banje badanje da ubijem koji sat tamo.bila penzija.zato se i moze.jos stiglo i nesto malo razlike.ma taman da to spickam na jedan rucak.odooooooh.cao.pisemo se.zeo mi je sto ne mogu slikati.moj telefon ne moze da prebaci slike u komp.al obecavam u nedelju ako budem isla ponovo pozajmicu cerkin telefon.

Setnja je super, ko voli ali ja ni Zlatibor ne volim. Mnogo je precenjen, skuplje nego na moru, klima bez veze, ujutro hladno, uvece da se smrznes. Non stop nesto skidas i oblacis. Dok je moj muz bio na HT puno smo vremena boravili tamo i stvarno, njemu je krvna slika uvek bila odlicna. On je voleo tamo da ide a meni se jos tada zgadio...

snovak, jel kod tebe nije bila moguća operacija? Znam da je IV stadijum, našla sam taj post, ali zar nisu mogle bar meta promene da se uklone? Jel i sad imaš 2 ciklusa od ove terapije?

Gago, primi moje saučešće.. Znam da nije lako, naročito kad je čovek dobar, al eto... bar je lepe godine dočekala..

tu sam i ja.samo vas citam.mrsko mi da pisem.sto se kaze do podne mrzim sama na sebe od podne na ceo svet.bas se nesto budjavo osecam.gago iskreno saucesce..likici drzim pednice da sve to izgura sa sto manje problema.najbolje da ih nema nikako.a ja sad odoh da jurim muza da idemo negde da ulepsam sebi ovaj glupi dan.mislim da cu skoknuti do banje badanje da ubijem koji sat tamo.bila penzija.zato se i moze.jos stiglo i nesto malo razlike.ma taman da to spickam na jedan rucak.odooooooh.cao.pisemo se.zeo mi je sto ne mogu slikati.moj telefon ne moze da prebaci slike u komp.al obecavam u nedelju ako budem isla ponovo pozajmicu cerkin telefon.

Hvala vam drage moje i u muževo ime!

jeličice ma samo skitaj kad imaš priliku,a i kad nemaš ti je izmisli!
Ljubim vas sve!

Krenulo je septembra prosle godine kad sam operisala basoceluarni karcinom (u vidu neke bubuljice) na nosu, pa je trebalo doneti snimak pluca, lab. analize i sl. Tako je otkriveno na osnovu rengena, pa bronhoskopija, pa biopsija iglom.
HT mi je krenula tek u Januaru 2012.g. (sve se nesto cekalo: dopunski rezultati, skener, nestasica citostatika.....)i to po 2 ciklusa po protokolu Gemzar-Csplatin, pa dva ciklusa Cisplatin - vinorelbin, pa sad ovaj karboplatin - vepesid, s dodatkom tableta Lestat, jos 6 dana posle ht

Ali ako imas metastaze , zasto se to ne operise. Ma zivi bre danas i Kurta i Murta sa tom dijagnozom, zasto ne bi i ti?

I hodaj svaki dan, pravi se luda, kao i da nemas nista. Uzmi psa, hodaj s njim, da vidis kako odjednom nemas vrtoglavice, sve mozes,
a i ima neko blagougodno dejstvo da te preporodi. Da zaboravis da si bolesna.

<sada samzvala Lilihip, ali ona se ne odaziva..... valjda je i danas proslo dobro.:think:
Jel se neko cuo danas sa njom?

evo sada mi se odazvala.... tusirala se, mazala ruku sa onom mascu.......... ruka joj je vec stradala, otekla i danas je jako
bolela dok je primala terapiju . Sada je malo lakse, imala je posetu sin i muz , pa sada mi zvuci skoro OK . Nije dobro
spavala - nije ni cudo u bolnici je.

Poslednja izmena:
izgleda da kreće neka reakcija kod Lilke,nesvestica i preznojavanje,ali se smirilo,ode na tuširanje,veliki :zag: i još veće :heart:

ovo vreme je baš preteralo,nit je toplo nit je hladno,samo izaziva nervozu

Dobro je Lili,sad smo pricale,nije to nikakva reakcija na lek,
tesko je vreme generalno,danas sam i ja jedva prezivela,koleginica 10 godina mladja
od mene se onesvestila,isto malaksalost i gusenje,preznojavanje...meni je tako tri dana,uzas.
Lili je ok,bolela je ruka dok je primala terapiju,sad je dobro.
U utorak verovatno ide kuci,pozdravlja sve,ljuti se na mene sto pijem pivo sa grejpom i jos joj se hvalim
kaze od kad nema piva njoj odma lose....lujka...

ja je nisam zvala,samo poruku poslala,uvek imam utisak neki da ću je gnjaviti pa se ustežem

mene nervoza ubi,jedva sam izdržala goste danas,došlo mi da vrištim

jel to opet neki testovi vanzemaljaca na nama mukicama?

ja je nisam zvala,samo poruku poslala,uvek imam utisak neki da ću je gnjaviti pa se ustežem

mene nervoza ubi,jedva sam izdržala goste danas,došlo mi da vrištim

jel to opet neki testovi vanzemaljaca na nama mukicama?
Izgleda da je to...nema drugog objasnjenja za ovu kolektivnu neispavanost,nervozu,slabost......
Ma zovi je slobodno,voli ona to,znas je:zper:

Meni pritisak danas pao ispod svake mere..... jedem so, fetu, solim paradajz, slaninu , a nisam uopste gladna ...

I meni je,zato mi onako lose danima...
Moj ,,normalan,,pritisak je 90 sa 60 a danas je bio 75 sa 50....
i ja sam malopre parce slanine pojela sa paradajzom presoljenim,sad pijem pivce i odlicno mi je,
a i spavala sam od 5 do pola 7 i malo dosla k sebi...

Dobro je Lili,sad smo pricale,nije to nikakva reakcija na lek,
tesko je vreme generalno,danas sam i ja jedva prezivela,koleginica 10 godina mladja
od mene se onesvestila,isto malaksalost i gusenje,preznojavanje...meni je tako tri dana,uzas.
Lili je ok,bolela je ruka dok je primala terapiju,sad je dobro.
U utorak verovatno ide kuci,pozdravlja sve,ljuti se na mene sto pijem pivo sa grejpom i jos joj se hvalim
kaze od kad nema piva njoj odma lose....lujka...

Pa ti se gusila od tudjih nevolja - tako sam razumela. Sta je danas? Ko opet zvao ?

Pa ti se gusila od tudjih nevolja - tako sam razumela. Sta je danas? Ko opet zvao ?

Sem Lili i moje majke koja je nadam se ukapirala da treba malo i da me zaobidje,
mislim da nije niko vise...Al mi je zato napravila raspored za vikend da bi ona sa cerkom miljenicom i zetom
kretenom isla u Banat kod neke rodbine,ja cu umesto nje biti kod dede za vikend,da mu skuvam,operem,pocistim,zalijem cvece oko kuce....
Instrukcije i osecaj neke obaveze mi je zviznula i rekla da moram da idem kod lekara zbog ovakvog mog stanja....hehehehe...
Zivot je nekome majka a nekome maceha.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back