Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pusicemo zajedno,kod Likilee,propusices i ti:zper:

Dobro jutro svima!
Bikilice, nadam se da si odspavala bar malcice bolje.... Ja jesam, nesto od 3 do 7 h. Puna kapa Jos da mi nije ovih mojih tegoba (bolovi, groznice i sl.) bilo bi savrseno. Ali sta je tu je - izguracemo i to nekako...
Cujem da Lilica pita za mene - pozdravite je puuuuuuno, zna ona da smo svi uz nju, da jedva cekamo da nam se pridruzi ovde -ali nije lose to ponovo cuti. Ona je nas heroj, nase :heart:

Dobro jutro svima!
Bikilice, nadam se da si odspavala bar malcice bolje.... Ja jesam, nesto od 3 do 7 h. Puna kapa Jos da mi nije ovih mojih tegoba (bolovi, groznice i sl.) bilo bi savrseno. Ali sta je tu je - izguracemo i to nekako...
Cujem da Lilica pita za mene - pozdravite je puuuuuuno, zna ona da smo svi uz nju, da jedva cekamo da nam se pridruzi ovde -ali nije lose to ponovo cuti. Ona je nas heroj, nase :heart:

Joj snovak, al se ti napati sa tim bolovima... Možeš li nekako da pomeriš skener za ranije? Zar je moguće da ti terapija ne deluje?

Ja hodam...non stop

Ja sam kreten po tom pitanju. Nikad i nisam bila neki setac, a sad imam taj glupvi strah da ce mi se slositi na ulici....Cim malo hodam, a pogotovo ako nosim neku kesu i sl. skroz zanemocam i pocne da me boli...Pa shodno tome, koristim ovu moju decu maksimalno - sta im fali, jednu majku imaju, pa sad kakva je takva je, to im je sto im je...

Ja sam kreten po tom pitanju. Nikad i nisam bila neki setac, a sad imam taj glupvi strah da ce mi se slositi na ulici....Cim malo hodam, a pogotovo ako nosim neku kesu i sl. skroz zanemocam i pocne da me boli...Pa shodno tome, koristim ovu moju decu maksimalno - sta im fali, jednu majku imaju, pa sad kakva je takva je, to im je sto im je...

Ma ti zeta da upregneš :zper: Moja otac je mom mužu stalno govorio ko nema zeta nema ni magare :hahaha:

Dobro jutro svima!

Ma nesto malo,jedva da sam oci zatvorila kad mi sat zazvonio..jedva gledam a radim bas puno,
jedva stizem i ovde da gvirnem.
Ti sa tim bolovima bas pretera,taj skener sa nestrpljenjem cekamo,valjda ce ti
dati odgovarajucu terapiju na osnovu njega....

I treba da ih koristis,to im je obaveza,ali pokusaj malo i ti da se aktiviras,prijace ti sigurno:heart:

Sad baš listam unazad strane tražim tvoj post kako je išao tok bolesti... Znam da su pluća

Krenulo je septembra prosle godine kad sam operisala basoceluarni karcinom (u vidu neke bubuljice) na nosu, pa je trebalo doneti snimak pluca, lab. analize i sl. Tako je otkriveno na osnovu rengena, pa bronhoskopija, pa biopsija iglom.
HT mi je krenula tek u Januaru 2012.g. (sve se nesto cekalo: dopunski rezultati, skener, nestasica citostatika.....)i to po 2 ciklusa po protokolu Gemzar-Csplatin, pa dva ciklusa Cisplatin - vinorelbin, pa sad ovaj karboplatin - vepesid, s dodatkom tableta Lestat, jos 6 dana posle ht

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back