Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
on i njegov zet su nekako povezani sa mojim kompjuterom pa kada bas veliko zahebem, tada im iscitam neke brojeve i oni
to od kuce sredjuju. Ovo mu valjda mali problem, a i dosadjuje se pa ce da dodje i onda seva kad radi da ja nista ne mogu
da pokontam nego uvek njega moram da zovem......

A dobro,mora malo da gundja,al uvek opravi , sto je i najvaznije..
Bas bih volela da dodjem kod tebe nekad..

Tebi pilule izgleda slabo deluju dok si jos budna. Ja sada popila jednu, kasnije jos jednu pa valjda oko 3 zaspim, joj sto je grozno kada te san nece...
Probala sam i da se smorim, onda jos gore....

Kako si to probala da se smoris,hehehee...
Mene tablete smire na deset minuta u vrh glave,koje spavanje,nema sanse,pa na poslu kunjam ceo dan
i jedva dodjem kuci koliko sam malaksala..nego dete nije tu pa ja koristim komp,ali sad ce i on
pa ce me oterati u krevet,a onda sodoma i gomora,vrti se i obrci celu noc pa na posao!

A dobro,mora malo da gundja,al uvek opravi , sto je i najvaznije..
Bas bih volela da dodjem kod tebe nekad..

Dodjes na berbu kad Lilihip bude na oporavku .......
2.avgusta, ako se ne predomislim, mozda odem na desetak dana negde u okolinu Pule pa posle toga se dogovorimo, dodjete busom, a
vratite se vozom , a mozete i da spavate.....

Kako si to probala da se smoris,hehehee...
Mene tablete smire na deset minuta u vrh glave,koje spavanje,nema sanse,pa na poslu kunjam ceo dan
i jedva dodjem kuci koliko sam malaksala..nego dete nije tu pa ja koristim komp,ali sad ce i on
pa ce me oterati u krevet,a onda sodoma i gomora,vrti se i obrci celu noc pa na posao!

Pa da radim nesto.... ja nista ne radim - samo gluvarim. Mama mi je dve godine lezala nepokretna pa sam dezurala , dementna je bila, pa se desilo da se ipak negde uputi, padne
pa celu noc provede na patosu, a u istom smo dvoristu , valjda preslo u naviku , pa ovo sa suprugom i sve se poremetilo . Mislim da bi mogla da zivim bez spavanja al, ono bas tako,
" godina prodje, dan nikada"....

Dobro jutro! Vidim svi spavate... Sta je ovo covece? Uhvatila nas kolektivna nesanica... Ja koja volim da spavam i krevet volim vise od svega, pa nikako ne mogu da se uspavam, nego ko sojka na jugovinu, buljim cele noci!!!

Evo pozdravlja vas sve Lili... Dobro je, ceka terapiju, trebalo bi oko 10h da joj prikljuce. Ona je super, zadovoljna je sto nema mucnina, pa joj je sve neobicno sto tako lagano podnosi. I bas je vesela. Lepo je hrane, brinu o njoj i ona je srecna.. Ne zuri se kuci, ionako nije primila platu :zcepanje: pa joj lepo i tamo. Izlazi, šeta, ima posete, stalno nešto jede :zcepanje: i tako..
Čudo naše :heart: baš mi je drago što je dobro!!!

dobro jutro svima,kakva glupava noć,kao na kamenu da sam ležala,a ne na krevetu,svašta
vidim da svi imaju neke preobleme sa spavanjem,izgleda da je to nešto u vazduhu
ko se bude čuo sa Lilikom nek je pozdravi,danas imam goste,a baš se nešto i ne radujem
sva sam na tri ćoška,ako se ne isposvađam s nekim negde,makar i u radnji biće dobro
i mrzim da glancam kuću kad mi se ne radi,eto....:roll:

dobro jutro svima,kakva glupava noć,kao na kamenu da sam ležala,a ne na krevetu,svašta
vidim da svi imaju neke preobleme sa spavanjem,izgleda da je to nešto u vazduhu
ko se bude čuo sa Lilikom nek je pozdravi,danas imam goste,a baš se nešto i ne radujem
sva sam na tri ćoška,ako se ne isposvađam s nekim negde,makar i u radnji biće dobro
i mrzim da glancam kuću kad mi se ne radi,eto....:roll:
E drago mi je sto si to podelila sa nama:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back