likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
Pa to sav svet poludeo ......
Iskreno...iz mog iskustva pitam se da nisam ja poludela, a oni normalni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to sav svet poludeo ......
Jel veruješ da me strah hvata kad počnem da se spremam za spavanje... Da li ću uspeti da se uspavam...
A ovo što si za majku pričala... I to izgleda kolektivni problem... S mojom sam i nekako mogla da razgovaram, mada je i tada znala da bude nepodnošljiva, ali kako mi je otac umro... nikako...
Jedino što sam tražila od nje i brata posle smrti oca je da me ostave na miru.. Samo to! Cele imovine sam se odrekla zarad očuvanja svog mira, ali ne.... to izgleda jedino nisam smela da tražim..
Iskreno...iz mog iskustva pitam se da nisam ja poludela, a oni normalni?
Da. Moj brat je takav.. I stvarno blago njemu.. Nikada ali nikada nije hteo ništa za moje da učini, uvek smo tu ja i moj muž. Otac dok mi je bio bolestan, on nije našao za shodno ni da ga odveze ili poseti u bolnici, i moji ga nisu ni dirali, jer znaju da nema vajde.. Al je zato imao običaj mene da zove i da pita kad će otac da umre, jede mu se žito.. I šta reći posle toga? Osim da je dobio očeva kola na poklon, nova, nisu ni godinu dana stara... tata ih je kupio par meseci pre smrti... Znači šta? Treba biti đubre. Isplati se.
Bravo mala,tako sam i ja uradila pre dve godine,kad sam se rabolela,ali nekeVeče devojke!!!
Da se nadovežem na priču...............treba gledati sebe i one do kojih je vama stalo a naravno i one koji vas vole i poštuju,pritome mislim na na najužu familiju,a ovi dr,pa taman to bio i rođeni brat,treba postaviti na mijesto,a nikad nije kasno i odmah će vas više cijeniti!!!Takvih situacija sam imala sa rodbinom sa muževe strane a ni moji nisu ništa bolji(mislim na dalju rodbinu i moju i njegovu) i sad je dr.priča,sa nekima nikako a sa nekima po potrebi kao što je juče moralo a sa nekima ni tada nisam htjela iz principa jer su za mene završili za sva vremena,a prenisko su pali da bih im ja ikada oprostila!!!!
Aman zeno, nisi . Ovo je crnjak, to jos nisam cula. I pazi kako gajis decu, ja ih nemam ... nije dobro razmaziti ih.......
Bravo! Baš tako! Sele mojaVeče devojke!!!
Da se nadovežem na priču...............treba gledati sebe i one do kojih je vama stalo a naravno i one koji vas vole i poštuju,pritome mislim na na najužu familiju,a ovi dr,pa taman to bio i rođeni brat,treba postaviti na mijesto,a nikad nije kasno i odmah će vas više cijeniti!!!Takvih situacija sam imala sa rodbinom sa muževe strane a ni moji nisu ništa bolji(mislim na dalju rodbinu i moju i njegovu) i sad je dr.priča,sa nekima nikako a sa nekima po potrebi kao što je juče moralo a sa nekima ni tada nisam htjela iz principa jer su za mene završili za sva vremena,a prenisko su pali da bih im ja ikada oprostila!!!!
Bravo mala,tako sam i ja uradila pre dve godine,kad sam se rabolela,ali neke
ljude iz najuze porodice jednostavno ne mozes odstraniti tako lako od sebe,mada nikad nije kasno![]()
Ja imam samo jedno dete,sina. On sad ima 8 godina, i nije što je moj, ali je stvarno pametan i veoma sam ponosna na njega. Ako nastavi ovim putem... postaće veliki čovek. On i sada, ovako mali mnogo bolje razume neke stvari nego ja. Jednom prilikom, relativno skoro je video i čuo kako sam pop.zdela oko majke i brata, i on mi priđe uhvati mi rukama lice, poljubi me, i kaže mi "ej mama, ja sam tu. i valjda ti ja više značim nego oni. pusti ti njih! brini ti o meni i tati"
Ja imam samo jedno dete,sina. On sad ima 8 godina, i nije što je moj, ali je stvarno pametan i veoma sam ponosna na njega. Ako nastavi ovim putem... postaće veliki čovek. On i sada, ovako mali mnogo bolje razume neke stvari nego ja. Jednom prilikom, relativno skoro je video i čuo kako sam pop.zdela oko majke i brata, i on mi priđe uhvati mi rukama lice, poljubi me, i kaže mi "ej mama, ja sam tu. i valjda ti ja više značim nego oni. pusti ti njih! brini ti o meni i tati"
Ma znam ja da to nije lako,pogotovo ako nekoga srećeš svakodnevno,ali istrenira se čovijek,vjeruj mi bikice,kad poravnim onda mi je svejedno za sve!!!
Proljetos sam imala takvu situaciju sa mm ujnom,bili smo distancirani zbog njihovog sranja prema nama i ona imala smrtni sl.u porodici i mi odemo njoj,jer se smatram čovijekom koji to treba da ispoštuje i ona tada našla mene da smara što se mi ljutimo na nju..................e onda sam joj se nalijepila za sve pare..................više nikome ne ostajem dužna!Čitav život sam se nekome sklanjala,ajd ovaj ti je komšija,ovaj rodbina a mene nigdje u toj priči.............e pa posle svega sam ja na provom mijestu pa sve za mnom i nema više da me neko![]()
Ma znam ja da to nije lako,pogotovo ako nekoga srećeš svakodnevno,ali istrenira se čovijek,vjeruj mi bikice,kad poravnim onda mi je svejedno za sve!!!
Proljetos sam imala takvu situaciju sa mm ujnom,bili smo distancirani zbog njihovog sranja prema nama i ona imala smrtni sl.u porodici i mi odemo njoj,jer se smatram čovijekom koji to treba da ispoštuje i ona tada našla mene da smara što se mi ljutimo na nju..................e onda sam joj se nalijepila za sve pare..................više nikome ne ostajem dužna!Čitav život sam se nekome sklanjala,ajd ovaj ti je komšija,ovaj rodbina a mene nigdje u toj priči.............e pa posle svega sam ja na provom mijestu pa sve za mnom i nema više da me neko![]()
Tako je,to sam i ja shvatila i pocela da praktikujem ali trebala sam mnogo ranije...no nikad nije kasno
da svoj zivot pocnes da vodis onako kako tebi odgovara i pasuje.
Da,deca nas nekada sokiraju tako zrelim razmisljanjem
pogotovo u takvim situacijama,hvala Bogu te su pametna
od malena i sigurno ce mnogo bolje kroz zivot prolaziti nego mi.
A eto... Trebalo je da se razboliš i prođeš sav pakao da bi tako stvari postavila, kako treba. Ali i to je u neku ruku dobro.. Neki nikada to ne urade..
Meni je ta prelomna tačka došla posle tatine smrti.. I kažem, dobro je da je tako, ali je žalosno što sam morala bez oca da ostanem, da bi mi nešto kvrcnulo u glavi.
nije,nije nikad kasno.................samo je za takve šok kad jednom sa sebe streseš njihova sranja i kažeš dosta,e onda si lud,bezobrazan,neurotičan,jafdan bolestan pa izgubio kroz to živce![]()
![]()
![]()
nije,nije nikad kasno.................samo je za takve šok kad jednom sa sebe streseš njihova sranja i kažeš dosta,e onda si lud,bezobrazan,neurotičan,jafdan bolestan pa izgubio kroz to živce![]()
![]()
![]()
Žalosno je to ali je tako,ali je meni još žalosnije što te ni tada ti i sl.ne ostavljaju na miru,da kažu prošla je to i to,ne,nego idu preko mrtvih i bolesnih ljudi ,e onda totalno popi*dim
Žalosno je to ali je tako,ali je meni još žalosnije što te ni tada ti i sl.ne ostavljaju na miru,da kažu prošla je to i to,ne,nego idu preko mrtvih i bolesnih ljudi ,e onda totalno popi*dim
E i ti nadjes zbog koga da popizdis... ja se na takve ni ne obazirem, ne postoje..... i boli me dope sta misle , bas....