Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma super je ona,videla sam i mnogo sam srecna sto je tako.
Hvalila mi se da su dobili sladoled,hehehe..ko neko dete je...
Ja sam ko pijana od ovog bensedina,bar me je smirio,danas me urnisali mama,deda,drugarica
kao sto je Lili,svi neke probleme pa zivkaju mene po sto puta,pocela sam jednog momenta da se gusim
i otisla kod kume po bendzamina jer ja ga odavno nemam,popih i jedva opeglah
deci majice,taman malo da dremnem,pocese da dolaze i odlaze deca sa drustvom,poludeh ponovo
i dodjoh za komp,kad ono nikoga ovde nema....
Hvala Bogu te eto meni malo tebe:heart:

Znas , u onim brosurama za onkoloske bolesnike pise da treba jesti sladoled, ali nisu napisali zasto
pa mi to nesto i nije bilo vazno, a vidis da to nije bas tako .....
Mozda je bilo bolje da si drmnula pivo ......

Znas , u onim brosurama za onkoloske bolesnike pise da treba jesti sladoled, ali nisu napisali zasto
pa mi to nesto i nije bilo vazno, a vidis da to nije bas tako .....
Mozda je bilo bolje da si drmnula pivo ......

Da znas da je bolje,sad cu...
A sladoled daju zato sto hladi usnu duplju i smanjuje upale
ja sam zimi primala hemo i kuci kad dodjem zaledim gusti sok
neki vocni pa kasicicom struzem to i jedem dok me zubi ne zabole,a prija samo tako.

Da znas da je bolje,sad cu...
A sladoled daju zato sto hladi usnu duplju i smanjuje upale
ja sam zimi primala hemo i kuci kad dodjem zaledim gusti sok
neki vocni pa kasicicom struzem to i jedem dok me zubi ne zabole,a prija samo tako.

Pa ovu nasu Mitrovicu treba Zakonom zabraniti .... ma ima jako dobrih doktora, al ovo sto je rdjavo je toliko rdjavo
da zaboravis na dobre .... pa ko ti je to rekao da koristis ...

Pa ovu nasu Mitrovicu treba Zakonom zabraniti .... ma ima jako dobrih doktora, al ovo sto je rdjavo je toliko rdjavo
da zaboravis na dobre .... pa ko ti je to rekao da koristis ...

Ne mislis valjda da su mi doktori sa Bezanijske kose rekli,hehehehee....
Cula sam od drugih,gledala na filmovima,pitala sestru na hemio terapiji i rekla
mi je da moze,da je cak preporucljivo,ali tek posto sam je pitala jer sam cula od drugih pacijenata.

Samo da se javim,danas ništa nisam ni čitala ni pisala,mm je baka umrla pa smo danas oko toga!
Nadam se da je lilica krenula sa terapijom i da je sve ok za sada................ma samo da da dobra rezultate!Biki ljubi je za mene i puno mi je pozdravi!!!

Samo da se javim,danas ništa nisam ni čitala ni pisala,mm je baka umrla pa smo danas oko toga!
Nadam se da je lilica krenula sa terapijom i da je sve ok za sada................ma samo da da dobra rezultate!Biki ljubi je za mene i puno mi je pozdravi!!!

Gagice primi moje saucesce i prosledi ga muzicu...zao mi je.
Lili je krenula sa terapijom i za sada je to sve ok,verujem
da ce tako i ostati.
Ljubicu je,bez brige,sve vas je pozdravila,raspolozena je....dobro je.
Ljubim tebe ja,cujemo se.

Gagice primi moje saucesce i prosledi ga muzicu...zao mi je.
Lili je krenula sa terapijom i za sada je to sve ok,verujem
da ce tako i ostati.
Ljubicu je,bez brige,sve vas je pozdravila,raspolozena je....dobro je.
Ljubim tebe ja,cujemo se.

Hvala draga moja i u moje u mužovo ime................bolest teška,starost,ma odmorila se!
Ma samo da je dobro psihički,da to sve izdrži,a jaka je ona što je najbitnije............ebem ti bolnicu,gora je ta atmosfera,nego išta,pa još i terapija,ma ne ponovilo se više nikada!!!!
Ljubim i ja tebe bikice!

Hvala draga moja i u moje u mužovo ime................bolest teška,starost,ma odmorila se!
Ma samo da je dobro psihički,da to sve izdrži,a jaka je ona što je najbitnije............ebem ti bolnicu,gora je ta atmosfera,nego išta,pa još i terapija,ma ne ponovilo se više nikada!!!!
Ljubim i ja tebe bikice!

Dobro je i psihicki,ne brini,jeste to sve uzas ali jak motiv ima
i nije razmazena,zna sve,tu smo joj svi,polako ce i ovo proci..
Pozdrav vama dvoma,odmarajte.

Evo i ja, samo da se jvim. Nesto nikako nisam OK. Nocas sam spavala, 15 min. uvrh glave. Nikako ne mogu da se namestim. Kad sednem, pocnem da dremam a cim pokusam da legnem, nikako. I tako ceo dan sam ko obezglavljena kokoska....

Evo i ja, samo da se jvim. Nesto nikako nisam OK. Nocas sam spavala, 15 min. uvrh glave. Nikako ne mogu da se namestim. Kad sednem, pocnem da dremam a cim pokusam da legnem, nikako. I tako ceo dan sam ko obezglavljena kokoska....

Snole,ja sam ti takva mesec dana,napala me neka insomnija....ko sasava sam.
Danas sam 15 min.dremnula posle bensedina,i to je za danas to.
Tako vec mesec dana,nisam normalna...tesko vreme,nervoza,zivci....

Drmni,drmni,i ja cu opet,a te tegobe dodju i prodju posle ht...

Da je to od HT kod tebe vec davno trebalo da prodje, ti si po prirodi takva,:lol:
Snovak, podelis doze lekica za opustanje tokom celog dana , a ne tek uvece...... ja
krenem od podne, ustanem oko 11h , a ono za stitnu pijem oko 6 h., mora da protekne
neko vreme i svejedno, opet sam sva u grcu , nikako da se opustim ....

Snole,ja sam ti takva mesec dana,napala me neka insomnija....ko sasava sam.
Danas sam 15 min.dremnula posle bensedina,i to je za danas to.
Tako vec mesec dana,nisam normalna...tesko vreme,nervoza,zivci....

Pa jel ti mozes da hodas? Nije valjda da samo sedis u kuci? Idi negde, prosetaj malo , kuca ubi i zdravo.......

Ovo se odnosi na Snovak, a ne na tebe ........

Poslednja izmena:
Heheheh...verovatno,kad stalno nesto cackas...
A sta kaze kumic,,nisam ja vidovit,,hehehee...pa vi ste svi tako duhoviti covece :zcepanje:

on i njegov zet su nekako povezani sa mojim kompjuterom pa kada bas veliko zahebem, tada im iscitam neke brojeve i oni
to od kuce sredjuju. Ovo mu valjda mali problem, a i dosadjuje se pa ce da dodje i onda seva kad radi da ja nista ne mogu
da pokontam nego uvek njega moram da zovem......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back