snovak
Zainteresovan član
- Poruka
- 425
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta je to mozak?ma nekad pomislim da ga je bolje imati,ali naravno, ne uključenog..........što kažu bez brige i pameti,što manje znaš,manje te glava boli
vidim vidim , hvala i ti ozdravi , ma ja imam ampulu protiv opadanja kose , hehe da malo zezam doktore![]()
a sta je to mozak?![]()
ti nacitana ko nasa likitaa to je ono što velika većina misli da ga ima,a niđe veze što bi rekao Maca,a mali dio ima ali nikakve vajde,a izgleda kao na slici
![]()
mozda naidje neki penzoz muvaj odmahodoh ja da šetam,nema žive duše na ulici,taman kako treba...sretno Lili,čuvaj se i javi kad nešto zatreba....ljubac i grl.....svima ostalima mirnu i laku noć![]()
vidji se da ste po babine linije
odoh ja da šetam,nema žive duše na ulici,taman kako treba...sretno Lili,čuvaj se i javi kad nešto zatreba....ljubac i grl.....svima mirnu i laku noć![]()
eto super , lepo proveden da , ja deco odoh spavati , umorne mi okice malepopodne moj deda hocu reci muz spavali,onda se dosadkivali i onda zakljucili da je najpametnije da negde odlutamo.i odmah presli sa reci na delo.lepo seli u auto i obisli familiju u selu.lepo se ispricali sa njima i sad opet svako u svoju sobu.on gleda domace filmove a ja moje ortake po kilazi.akademiju debelih.
eto super , lepo proveden da , ja deco odoh spavati , umorne mi okice male![]()
vidji se da ste po babine linije
ti nacitana ko nasa likita![]()
joooooooj...kako ce nam nedostajati tvoji biseri.ponesi lap top,mozda uspes da se ubudzis negde.
De bre pa ne ide ona na godinu dana u bolnicu. Par dana i eto nje opet ovde! Dok se okrenes, eto nje!![]()
Jeste al svakako ce mi nedostajati ovde...
Sto ste poranile jutros,svaka cast![]()
Hoce naravno... I meni
Tu sam ja svako jutro u ovo vreme, jer dolazim u 7.10h na posao, a radim od 8h
Kako si ti?
Da,nas dve smo uvek prve,a ova mala se ubacila iznenada
Ma dobro sam,ne ispavana,umorna,nervozna...ali sve u svemu-dobro sam.
Ti? Jel malo bolja situacija sa kasljem?
Sta vam je svima odjednom,mora da je nesto u vazduhu,sto bi rekla moja baba![]()
Ne znam Djole,zivot me muci....kao i sve nas verovatno,necu da ispadnem razmazena ovdeMa vučem ja taj kašalj više od mesec dana, i sve mislila proći će, al tek kad sam okilavila skroz i kad počelo da mi svira po plućima setila sam se da odem kod lekara... Ma proći će.. Ja i bronhitis smo nerazdvojni, i ne možmo dugo jedno bez drugog![]()
A šta tebe muči Đole pa si nervozna?
Ne znam Djole,zivot me muci....kao i sve nas verovatno,necu da ispadnem razmazena ovde
Skupi se mnogo toga,pri tom stigne i umor i trka i jurnjava....ma mnogo toga.
Leci ti taj bronhitis,pa da nas pozoves u Nis u skorije vreme,dok ne zaveje sneg![]()