snovak
Zainteresovan član
- Poruka
- 425
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta je to mozak?ma nekad pomislim da ga je bolje imati,ali naravno, ne uključenog..........što kažu bez brige i pameti,što manje znaš,manje te glava boli

vidim vidim , hvala i ti ozdravi , ma ja imam ampulu protiv opadanja kose , hehe da malo zezam doktore![]()
,i oni nas zbunju stalno...............
a sta je to mozak?![]()
,a mali dio ima ali nikakve vajde,a izgleda kao na slici 

ti nacitana ko nasa likitaa to je ono što velika većina misli da ga ima,a niđe veze što bi rekao Maca,a mali dio ima ali nikakve vajde,a izgleda kao na slici
![]()

mozda naidje neki penzoz muvaj odmahodoh ja da šetam,nema žive duše na ulici,taman kako treba...sretno Lili,čuvaj se i javi kad nešto zatreba....ljubac i grl.....svima ostalima mirnu i laku noć![]()

vidji se da ste po babine linije

odoh ja da šetam,nema žive duše na ulici,taman kako treba...sretno Lili,čuvaj se i javi kad nešto zatreba....ljubac i grl.....svima mirnu i laku noć![]()

eto super , lepo proveden da , ja deco odoh spavati , umorne mi okice malepopodne moj deda hocu reci muz spavali,onda se dosadkivali i onda zakljucili da je najpametnije da negde odlutamo.i odmah presli sa reci na delo.lepo seli u auto i obisli familiju u selu.lepo se ispricali sa njima i sad opet svako u svoju sobu.on gleda domace filmove a ja moje ortake po kilazi.akademiju debelih.

eto super , lepo proveden da , ja deco odoh spavati , umorne mi okice male![]()
vidji se da ste po babine linije
ti nacitana ko nasa likita![]()
joooooooj...kako ce nam nedostajati tvoji biseri.ponesi lap top,mozda uspes da se ubudzis negde.

De bre pa ne ide ona na godinu dana u bolnicu. Par dana i eto nje opet ovde! Dok se okrenes, eto nje!![]()

Jeste al svakako ce mi nedostajati ovde...
Sto ste poranile jutros,svaka cast![]()

Hoce naravno... I meni
Tu sam ja svako jutro u ovo vreme, jer dolazim u 7.10h na posao, a radim od 8h
Kako si ti?

Da,nas dve smo uvek prve,a ova mala se ubacila iznenada
Ma dobro sam,ne ispavana,umorna,nervozna...ali sve u svemu-dobro sam.
Ti? Jel malo bolja situacija sa kasljem?
Sta vam je svima odjednom,mora da je nesto u vazduhu,sto bi rekla moja baba![]()
Ne znam Djole,zivot me muci....kao i sve nas verovatno,necu da ispadnem razmazena ovdeMa vučem ja taj kašalj više od mesec dana, i sve mislila proći će, al tek kad sam okilavila skroz i kad počelo da mi svira po plućima setila sam se da odem kod lekara... Ma proći će.. Ja i bronhitis smo nerazdvojni, i ne možmo dugo jedno bez drugog![]()
A šta tebe muči Đole pa si nervozna?

Ne znam Djole,zivot me muci....kao i sve nas verovatno,necu da ispadnem razmazena ovde
Skupi se mnogo toga,pri tom stigne i umor i trka i jurnjava....ma mnogo toga.
Leci ti taj bronhitis,pa da nas pozoves u Nis u skorije vreme,dok ne zaveje sneg![]()
ne ostaj mu dužna ni malo