Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad mi je rekla da ti kazem da joj je izrastao kljun na nozi
zato sto mora da bude fina na forumu:mrgreen:
pozdravlja tebe i Rahelu..

Tnks Biki, i javljajte kada se cujete s njom , kako je. Ovaj "trn" ( trn se to zove) ima svaki treci covek, kad izadje iz bolnice dacu joj neke savete
kako s tim ( mao je i moj brat pre dva meseca ) pa sam i to studirala. Dodje samo od sebe, ali i ode tako.

Tnks Biki, i javljajte kada se cujete s njom , kako je. Ovaj "trn" ( trn se to zove) ima svaki treci covek, kad izadje iz bolnice dacu joj neke savete
kako s tim ( mao je i moj brat pre dva meseca ) pa sam i to studirala. Dodje samo od sebe, ali i ode tako.

Nema na cemu,nego i mene je bolelo tako pre par godina,ludacki,i samo od sebe proslo
a nisam ni snimala niti bilo sta radila...izgleda sam ga i ja imala...

Nema na cemu,nego i mene je bolelo tako pre par godina,ludacki,i samo od sebe proslo
a nisam ni snimala niti bilo sta radila...izgleda sam ga i ja imala...

Proslo i mom bratu, zaista samo od sebe, iako se bacih u trosak za neke skupe silikonske uloske.

Nije ni on isao nikuda, gde ce covek jos zbog toga da se cima po ambulantama i ceka redove.

Dobar dan!! Slike su vam fenomenalne!! Malo društvo al odabrano-sve moj do mojega :hahaha: Slatki ste, nema šale!! :mrgreen: Vidim Lili doređala drva :zcepanje:
Ostali kako ste? Snovak, lete li zmajevi :zper: ? Boba, kako je mama? Držim palčeve za dobre rezultate na skeneru danas!!!!
Kod mene bilo noćas žestoko nevreme! Pucali gromovi ko bombe! Baš je bilo jezivo... Slabo se spavalo noćas.. A kasnije moram kod lekara, počelo baš mnogo da mi zviždi po plućima :sad2: i onaj zmajevski kašalj nikako da prestane, još fali samo da počnem vatru da bljujem i da budem komplet! :hahaha:
Dosli iz Bg.Jadna mama busili je dva puta u Bg za kontrast i tri puta kod nas u bolnici za longacef.Rezultate skenera cekamo narednih dana.Mama se oseca dosta dobro.Sve vas puuuuno pozdeavljam.Likita javi kako je bilo kod lekara.

Ćao drugari!!!
Evo me bolesna kao nikad...........sad došla od dr sa inhalacije i dobila sam jaaaakiiiiiii antibiotik,šmrc,šmrc,šmrc :sad2:............grlo mi je reš pečeno,a i bole me pluća i grlo,slušala me i ima malo bronhitisa(ništa novo).............ma samo se bojim plućima,da neki belaj ne na vučem i na njih :besna:
Na svadbi mi je bilo extra :super: za ne povjerovati,iako sam bila šmrktava cijeli dan!!!!
ljubim vas :zag:
Gde si sele moja!!! Ne brini... Delimo istu boljku.. Ja išla danas kod lekara i dobila sam konjski antibiotik za zmajevski bronhitis :zper: Nisam šmrkava, ali sam zvižduća... U plućima mi cela simfonija svira :hahaha: I tako... Leči se, pij čajeve i sve 4 uvis! Nek te dvore malo .... Ozdravi mi brzo!! :heart:

Boba, drago mi je da je mami bolje. A to čekanje rezultata... uh... uvek sam to mrzela..ona neizvesnost... Ali biće to ipak upala, čim joj je bolje!
Lili nam nema ovde... Šta li radi sad? To sa nogom mi je poznato.. Nije opasno, ali davi puno, pa treba izdržati.. Ali ko što ste već rekle, prolazi samo od sebe.
Lili, budi nam dobra i vesela i neka ti ova terapija kratko traje, pozitivno deluje i da osim uboda igle ne osetiš ništa više od nus pojava!!!! I seti se... crveno na radost :zper: Ljubim te mila moja :zag: :heart:

Boba, drago mi je da je mami bolje. A to čekanje rezultata... uh... uvek sam to mrzela..ona neizvesnost... Ali biće to ipak upala, čim joj je bolje!
Lili nam nema ovde... Šta li radi sad? To sa nogom mi je poznato.. Nije opasno, ali davi puno, pa treba izdržati.. Ali ko što ste već rekle, prolazi samo od sebe.
Lili, budi nam dobra i vesela i neka ti ova terapija kratko traje, pozitivno deluje i da osim uboda igle ne osetiš ništa više od nus pojava!!!! I seti se... crveno na radost :zper: Ljubim te mila moja :zag: :heart:
a da crveno na radost:D

Gde si sele moja!!! Ne brini... Delimo istu boljku.. Ja išla danas kod lekara i dobila sam konjski antibiotik za zmajevski bronhitis :zper: Nisam šmrkava, ali sam zvižduća... U plućima mi cela simfonija svira :hahaha: I tako... Leči se, pij čajeve i sve 4 uvis! Nek te dvore malo .... Ozdravi mi brzo!! :heart:

E sele moja,dvore me ne mogu se požaliti..............meni kao dr čula malo bronhitisa ali niti me guši niti škripi ali boli kao da mi je zmaj spalio sve :zcepanje:
Ozdravi mi i ti brzo :zag: :cmok2: :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back