lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
od sad samo fina budem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uzivaj mima , dok mozes , javim ti sutra sta je bilo , ne mogu svratiti , moram posle , da se pakujem i kupim za bolnicu jos nesto , bas mi se ne ideevo i mene
ispratih veliko dete ode za CG
a sad malo mira i tisine
Ako na decjem odeljenju ne bude interneta, mozda
ponecu susenu aroniju da grickam ,
uzivaj mima , dok mozes , javim ti sutra sta je bilo , ne mogu svratiti , moram posle , da se pakujem i kupim za bolnicu jos nesto , bas mi se ne ide![]()
evo i mene
ispratih veliko dete ode za CG
a sad malo mira i tisine
Ma mislim da podmitis klince, tebi aronija njima lilihip![]()
Lazes,radila bi i pitala jel ima jos!ajde molim te,šta ti bi....nesmo deca....
bar neki od nas,jel te.....neki su još u jaslicama....
sami priznali,niko vukao za jezik....
i nisi jedina kojoj se spava,oči same padaju,a moram u poslove...
ma noga se odmorila,baksuz jedan,nije to naviklo da hoda,pa se okuražila na pobunu
ima da je olupam o terasu,pa će da bude dobra..
e ne bih ja sad radila,pa da mi i platu daju...![]()
Dobar dan!! Slike su vam fenomenalne!! Malo društvo al odabrano-sve moj do mojegaSlatki ste, nema šale!!
Vidim Lili doređala drva
Ostali kako ste? Snovak, lete li zmajevi? Boba, kako je mama? Držim palčeve za dobre rezultate na skeneru danas!!!!
Kod mene bilo noćas žestoko nevreme! Pucali gromovi ko bombe! Baš je bilo jezivo... Slabo se spavalo noćas.. A kasnije moram kod lekara, počelo baš mnogo da mi zviždi po plućimai onaj zmajevski kašalj nikako da prestane, još fali samo da počnem vatru da bljujem i da budem komplet!
![]()
Što ne uslikaste Lili sa tim famoznim bananamaČisto da se vidi jel su njen broj
![]()
Sakrila ih odmah,da ja ne padnem u iskusenje,hehehehe...
Ni alvu mi nije ostavila,a obecala.....
A mi slozile drva,smirglale ogradu,farbale istu,palile brsljen....poginule od posla
a ona banane pod misku i pravac soba...cccccccccc...
Oduvek je bila više istaknuta od sve dece...![]()