Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ćao drugari!!!
Evo me bolesna kao nikad...........sad došla od dr sa inhalacije i dobila sam jaaaakiiiiiii antibiotik,šmrc,šmrc,šmrc :sad2:............grlo mi je reš pečeno,a i bole me pluća i grlo,slušala me i ima malo bronhitisa(ništa novo).............ma samo se bojim plućima,da neki belaj ne na vučem i na njih :besna:
Na svadbi mi je bilo extra :super: za ne povjerovati,iako sam bila šmrktava cijeli dan!!!!
ljubim vas :zag:
Mnogo si pevala i pila hladno pivo,zato sad krkljas...
ako,neka si se ti meni lepo provela,procice i to...:zag:

:rtfm:

da vas ne smaram previse sa svojim bolestima al moram ovo da vam ispricam.dva ipo meseca cekam pregled kod vaskularnog hirurga .i onda kad ga docekam on me pita sto ste vi dosli.kazem noge mi naticu.on meni idite kod ortopeda.svo vreme kuca moj izvestaj.ja kazem bila sam on me poslao vama.znaci nije me ni pogledao ni u jedan deo tela.u izvestaju pise nema vaskularnih oboljenja a ja se 30 godina lecim od prosirenih vena .corav covek bi video koliko su vene po nogama poiskakale.sto kaze nas narod ko prst debele.toliko o pregledu.uzela sam izvestaj pogledala,procitala i zasmejala se u ordinaciji,.on me pita sto se smejete.ja njega posaljem da ide kod oftamologa i pokazem mu vene.on trazi izvestaj da mu vratim.naravno da nisam.ko zna sta bi napisao u njemu.mozda predlog za neuropsihijatra.:rtfm:

čitam šta si napisala Jeličice,pa se mislim da si ti njega prešla u stvari,sad imaš crno na belo da je pogrešio i tražiš da te drugi lekar pogleda,bez čekanja i zakazivanja....ma zapretiš da ćeš zvati televiziju,odmah se drugačije ponašaju...

Ćao drugari!!!
Evo me bolesna kao nikad...........sad došla od dr sa inhalacije i dobila sam jaaaakiiiiiii antibiotik,šmrc,šmrc,šmrc :sad2:............grlo mi je reš pečeno,a i bole me pluća i grlo,slušala me i ima malo bronhitisa(ništa novo).............ma samo se bojim plućima,da neki belaj ne na vučem i na njih :besna:
Na svadbi mi je bilo extra :super: za ne povjerovati,iako sam bila šmrktava cijeli dan!!!!
ljubim vas :zag:

e baš ti nije to trebalo,dobro da nije onakva vrućina,makar se malo lakše diše...navali na čajeve i limunade,pluća traže tečnost.....eh svadbe,volim svadbe,a pogotovo torte :worth:

Dobar dan!! Slike su vam fenomenalne!! Malo društvo al odabrano-sve moj do mojega :hahaha: Slatki ste, nema šale!! :mrgreen: Vidim Lili doređala drva :zcepanje:
Ostali kako ste? Snovak, lete li zmajevi :zper: ? Boba, kako je mama? Držim palčeve za dobre rezultate na skeneru danas!!!!
Kod mene bilo noćas žestoko nevreme! Pucali gromovi ko bombe! Baš je bilo jezivo... Slabo se spavalo noćas.. A kasnije moram kod lekara, počelo baš mnogo da mi zviždi po plućima :sad2: i onaj zmajevski kašalj nikako da prestane, još fali samo da počnem vatru da bljujem i da budem komplet! :hahaha:

čitam šta si napisala Jeličice,pa se mislim da si ti njega prešla u stvari,sad imaš crno na belo da je pogrešio i tražiš da te drugi lekar pogleda,bez čekanja i zakazivanja....ma zapretiš da ćeš zvati televiziju,odmah se drugačije ponašaju...

imam ja veliko iskustvo sa njima.al meni otok sa nogu spao dok sam ja na njih cekala.i sad su mi u drugom planu .sad mi vaznije da navatam dobrog pulmologa,a sa ovima cu kasnije da zavrsim.za njih mi nikada nije kasno.ne treba meni televizija ni novine za njih.imam ja svoj jezik.kad se razvicem tamo oni mene mole da se smirim da ostali ne cuju.hahahahah.sestri na rengenu sam obecala partiju svadje jer se nekorektno ponasala.al kad ja budem htela i imala vremena a ne kad ona hoce.samo da saniram ove bolove u plucima.ebes noge kad ne mozes da dises.

to draga udri gadove pravo u glavu,da zaboli....a gde se ti u stvari lečiš?to sam izgleda propustila,jesi li u beogradu ili...i ne reče li ti da ćeš danas ići baš za pluća'šta bi od toga?

Poslednja izmena:
to draga udri gadove pravo u glavu,da zaboli....a gde se ti u stvari lečiš?to sam izgleda propustila,jesi li u beogradu ili...i ne reče li ti da ćeš danas ići baš za pluća'šta bi od toga?

operisana sam u kamenici,tamo idem na kontrole.a pregled kod pulmologa sam zakazala za sutra u 19 sati.malo mi je bolje.ako bas zagusti ja popijem brufen.on mi za sada najbolji za bolove.

Mnogo si pevala i pila hladno pivo,zato sad krkljas...
ako,neka si se ti meni lepo provela,procice i to...:zag:

e baš ti nije to trebalo,dobro da nije onakva vrućina,makar se malo lakše diše...navali na čajeve i limunade,pluća traže tečnost.....eh svadbe,volim svadbe,a pogotovo torte :worth:

ma danima mene kao pomalo zeza grlo i odem ldr upala jaka ali ma nije bolilo,ali juče poče da boli a nos je curio kao cisterna........
kuvam domaću supu,stavljam oblog na prsa,pijem i Bog zna šta sve,bila mama,čekam mužeka........pa ebam li ga će da bude bolje ili šta,a kontrolica prekosutra pa da vidimo ide li na bolje

operisana sam u kamenici,tamo idem na kontrole.a pregled kod pulmologa sam zakazala za sutra u 19 sati.malo mi je bolje.ako bas zagusti ja popijem brufen.on mi za sada najbolji za bolove.

hrmf,kako ja da čekam do sutra u 7,pa dok dođeš,pa dok se odmoriš,pa dok se javiš....ma ja bih tebe odmah na neku hitnu odvela,pa udri u kuknjavu boli,štipa,grebe,pomagajte i da te odmah slikaju...kad sam ja ovako nestrpljiva,mogu misliti kako je tebi...a i brufen ubija želudac,da možeš da zameniš tablete dečijim sirupom,isto deluje ali je lakši za podnošenje...

ma danima mene kao pomalo zeza grlo i odem ldr upala jaka ali ma nije bolilo,ali juče poče da boli a nos je curio kao cisterna........
kuvam domaću supu,stavljam oblog na prsa,pijem i Bog zna šta sve,bila mama,čekam mužeka........pa ebam li ga će da bude bolje ili šta,a kontrolica prekosutra pa da vidimo ide li na bolje

bilo bi još bolje da imaš kućni inhalator,pa sama da se inhaliraš i ne ideš kod njih,em ne čekaš,em ne upijaš bakcile,em brzo deluje....meni je svanulo od kad to imam,doduše kupila ga zbog drugih,ali sad i ja pukćem u njega kad zaglavim bronhitis....i lezi tamo,ne burnjaj oko kompa,grrrrr :rtfm::zag:

bilo bi još bolje da imaš kućni inhalator,pa sama da se inhaliraš i ne ideš kod njih,em ne čekaš,em ne upijaš bakcile,em brzo deluje....meni je svanulo od kad to imam,doduše kupila ga zbog drugih,ali sad i ja pukćem u njega kad zaglavim bronhitis....i lezi tamo,ne burnjaj oko kompa,grrrrr :rtfm::zag:

nedo dobro me posjeti,imam kod mame inhalator pa ću ga uzeti i kuvati žalfijicu i inhalirati se...........
amoram mao da se dopisujem nisam duuuuuuuugo,te nemam vremena,te ne radi komp,juče svadba a danas ništa ni ne radim pa se dočepala

nedo dobro me posjeti,imam kod mame inhalator pa ću ga uzeti i kuvati žalfijicu i inhalirati se...........
amoram mao da se dopisujem nisam duuuuuuuugo,te nemam vremena,te ne radi komp,juče svadba a danas ništa ni ne radim pa se dočepala

to je onaj što skuvaš čaj pa udišeš,nije onaj što bruji ko harli dejvidson na auto putu?pazi samo nemoj previše žalfije,da ne počneš da kašlješ još jače,ona dosta isušuje.....kvoc...kvoc...kvocc....kokodaaak.....:zcepanje:...šalim se ja,samo ti piši,evo i ja sam za mojim sokoćalom,malo ovde ,malo igrica....;)

to je onaj što skuvaš čaj pa udišeš,nije onaj što bruji ko harli dejvidson na auto putu?pazi samo nemoj previše žalfije,da ne počneš da kašlješ još jače,ona dosta isušuje.....kvoc...kvoc...kvocc....kokodaaak.....:zcepanje:...šalim se ja,samo ti piši,evo i ja sam za mojim sokoćalom,malo ovde ,malo igrica....;)

taj,taj...............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back