BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
mmmmmmmmmmmmmm
ooooo...cim se pojavi ovde nesto lepo musko,eto nama nase drugarice Mime

Di si Mima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mmmmmmmmmmmmmm

hehehee...utihnuo ko jagnje,kucni pritvor je vrlo zahebana stvar...
mima ima radar za lepo musko teloooooo...cim se pojavi ovde nesto lepo musko,eto nama nase drugarice Mime
Di si Mima?
Ja cu da vas pratim sta pisete,ali tesko da cu moci da pisem ista preko telefona!
vas sve Gotovo pakovanje,jedva mi stadose stvari u kofer,samom mi nije jasno kako cu da se dokotrljam do autobuske stanice sutra u 8 ?! :O Bobo ,drzim palceve!Ja cu da vas pratim sta pisete,ali tesko da cu moci da pisem ista preko telefona!
vas sve
![]()

i ja tebe 
ooooo...cim se pojavi ovde nesto lepo musko,eto nama nase drugarice Mime
Di si Mima?
mima ima radar za lepo musko telo
plociceeeeeeeeeeeee

Mojne da te cuje Peca,mislice da hoces da radis keramiku,da menjas u kupatilu![]()
Nauzivaj se Petre tamo sa starim drustvom i sa svojima,odmori se i za nas
i ja tebe
![]()
moje,hvala ti,hocuu 
srecan put petre , pa se lepo provedi , kad se vratis odmoran stavi lepe slikeNauzivaj se Petre tamo sa starim drustvom i sa svojima,odmori se i za nas
i ja tebe
![]()
haha , ne znas kako je on brz heheMojne da te cuje Peca,mislice da hoces da radis keramiku,da menjas u kupatilu![]()
moje,hvala ti,hocuu
![]()
![]()

haha , ne znas kako je on brz hehe

Posalji neki sms ako nema neta,u svakom slucaju javi se![]()

prigodna hahaNisi normalna,hehehee...nema vise sise,ahahahahaa![]()
E daj mi samo broj na pp! Imao sam ga negde,ali sam stalno menjao kartice ,tako da ga ne nadjoh!![]()
![]()

kad god moze ja ti dam , mozda ti mozes vise deliti jer si DOMACINOd kad sam domacin,samo vam delim reputacije a meni niko nista,sad cete da se odomacite i vi

kad god moze ja ti dam , mozda ti mozes vise deliti jer si DOMACIN![]()

ajd laku noc , ljubim teMozda,ma ne mogu ni ja stalno...aj tera me dete,poludecu!!!
a da , al smo mrtvićao narode,vi još budni?

au kondicija prva liga , dobro nam doslaEvo i mene.Isla u voznju biciklom ,malo brzo hodanje,rekreacija.Hvala svima!Divni ste i vise ne mogu bez vas.Petre zelim ti dobar provod i sve vas puuuuno pozdravljam.![]()