snovak
Zainteresovan član
- Poruka
- 425
Zato ti iz principa odes i kupis![]()
Normalno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato ti iz principa odes i kupis![]()
usput se proseta,posle kazu da je to losa navikaZato ti iz principa odes i kupis![]()
ne kapiras

Heheheee,sad pobeze i kum)))
Brana sve razjuri,sta je ovo![]()

Jel sam ti rekla da prerano brines? A pomislila sam da ce joj dati longacef, al ajd da ne pametujem mnogo pa sam precutala. U svakom slucaju, on i zahteva primanje u bolnici, jer je malo nezgodan, dosta je jak. Obavezno mami ubaci i probiotik da pije, jer već je pila antibiotik, a sad dobila i ovaj turbo, pa da malo zaštiti sluzokožu creva. Može se desiti da dobije gljivice u ustima zbog lekova, da se ne zabrineš. To je nažalost, nus pojava antibiotika, ali se rešava. Napravi joj rastvor sode bikarbone pa neka ispira usta poivremeno. Ne znam meru, ali recimo kafena kašičica na 1/2l vode prokuvane.
Jedino mi se ne sviđa što je opet snimali pa sad još i skener. Sve to mnooogo zrači, a ako kažeš lekarima, slegnuće ramenima i reći da je to neće ubiti brže od raka... Ironija života...
Upala pluća je naročito nezgodna kod pacijenata sa rakom, ali je i česta. Vrlo je moguće da je ta senka baš od upale, jer dok su pod upalom, pluća se na rengenu ne vide, ali što reče, skener će rešiti dilemu.
Radite malo na jačanju imuniteta. Ubaci mami propolis kapi, 3x20 kapi. Rastvoriš ih u malo vode, recimo pola šoljice, neka malo mućka u ustima i neka proguta. I ono standardno, čajevi, voće i povrće itd.. Neka jede laganiju hranu bogatu vitaminima, od dosta povrća i po malo mesa, recimo ribe ili belog pilećeg ili ćurećeg. Pečurke su takođe vrlo kvalitetna hrana, siromašne ugljenim hidratima, a bogate proteinima.
Nadam se da će sve biti ok!!![]()
slazem drva , pisem posleLikita,ti si ovde dragocena.Hvala na svemu,svakoj reci.Kako ti to sve znas?Ima li to veze sa tvojom strukom ?Ona sad vec bolje,tako da cemo moci u ponedeljak u Bg.Sta je sa Lilihip?
Jao hvala ti!!! I drago mi je da sam ti pomogla! ali stvarno!Likita,ti si ovde dragocena.Hvala na svemu,svakoj reci.Kako ti to sve znas?Ima li to veze sa tvojom strukom ?Ona sad vec bolje,tako da cemo moci u ponedeljak u Bg.Sta je sa Lilihip?
slazem drva , pisem posle
Sta bi ? nigde nikog .Pauza za rucak.Ja vodila mamu u bolnicu i dr joj prepisala longacef ,urbazon i ranisan.To prima u dnevnoj bolnici da ne bi lezala sedam dana.Snimila je pluca cetvrti put za mesec dana.Dr nije sigurna da li se bolest prosirila ili je senka od upale pluca.Skener u ponedeljak ce resiti dilemu.

Di si ti Bikice? Mala popodnevna pauza![]()
Zovi onu slagačicu da malo odmori i podigne noge

Ma nema... Naviklo to tako.. Oće sve sama, sve ona može, a ne razmišlja o sebi uopšte! Nju treba preko stola pa po turu!!!Krese brsljan,sad ce jos malo pa u kucu,rekla sam joj da se vuce unutra da bi digla noge![]()
laganica!Imam,ali danas sam radila normalno,od pola 8 do pola4,Ti još uvek imaš to nenormalno radno vreme?!
Ja radim do 13.30, a danas se smilovali pa nas pustili u 13laganica!

ma jokNemoj opet da preteraš molim te!!!

ma jok![]()
Oooooo stigla si? Jel si podigla noge?

nisam jos , jela lubenicu , da se malo osvezim heheSad ce,ceka da je ostavimo na miru![]()
nisam jos , jela lubenicu , da se malo osvezim hehe