Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ludaca mi poslala poruku sa nepoznatog broja,,stalno mislim na tebe,bas mi falis,jos te volim sasavice moja,,
sledeca,,Ali Biljana,maco,sto mi ne odgovaras?,,
Ja tad napisem svasta nesto,jer ne znam ko me zeza a ona meni
,,Duso,hoces li da polizes jedan LILIHIP !!!
E onda sam joj nanu naninu!!
Dolazi u petak lujka,videcemo se sigurno u subotu ili nedelju)))
Mnogo mi se ona mota oko mobilnog, umesto da se mota oko nečeg konkretnog...

Pozdrav svima koji su po ovoj vrucini prisutni a ne hlade se negde i uzivaju )))
Javila mi se Gaga1510,profesor je prezadovoljan rezultatima magnetne,sad krece iz Banja Luke i sve vas pozdravlja ))))))))
Cula sam se i sa Lili,uziva i dobro se oseca,dolazi u petak.
Ja polude od ove vrucine,ne mogu vise,ne znam gde cu sama sa sobom...
Pozz svima..
Baš mi je drago za Gagu!!! :vatromet: sad može malo da se opusti.
Sad bi se i Vesna javila da joj čestita :rida: bože koliko mi nedostaje....

Moguce,registrovana sam na vise foruma,ali pod razlicitim nikom :)
Ja ne znam tacnu cijenu,Dr. je rekao oko 500e,ali je lupio,i sam kaze da ne zna tacno,a za dozu znam da nisu iste,a mi ne znamo koja nama treba,samo mi treba informacija dal ima i koliko je odprilike
Ako sta saznas javi...
Prvo moraš od lekara da tražiš da ti kaže tačnu dozu koju bi suprug trebalo da primi po terapiji, ili sama izračunaj površinu tela u m2, pa na netu pogledaš početnu dozu, pa tek sa tom informacijom može da se traži po apotekama. A na netu nađi listu lekova koji idu preko fonda i tu ćeš videti i cenovnik u maloprodaji i veleprodaji. Drugo, moraš da znaš od kog proizvođača tražiš lek jer iako ih možda ima nekoliko koji ih prave, mogu da se dese alergijske reakcije, što tvom mužu sad nikako ne treba. E tek tada možemo nešto da učinimo i da pogledamo po apotekama.
Još bolje, na netu takođe imaš i adrese i mejlove svih većih apoteka u Srbiji, pa probaj i tako, pošalji svim apotekama cirkularni mejl. Ili kontaktiraj direktno proizvođača, koji sigurno ima generalnog zastupnika i za tvoju zemlju.
Moraš da nam daš tačne podatke da bi ovde znali gde da tražimo. Nijedna apoteka nema citostatike na lageru i zato nam moraš dostaviti sve ove informacije.

Poslednja izmena:
Svima nama...:sad2:
Ako mi verujete ja jos uvek imam osecaj kao da ce da se javi za neki dan, kad izadje iz bolnice:sad2:

Upravo tako.
Dve nedelje je bila u bolnici i nije se javljala,ovde na forum,
slala je pozdrave po onima sa kojima se cula.pitala za sve nas sta se desava,
kakvi su ciji rezultati...i ja sam sve cekala da izadje iz bolnice i pocne ovde da pise
pa da joj odgovorim.......i dalje imam osecaj da je cekam:sad2:
Danas sam nekoliko puta pomislila na nju i spomenula je ukucanima,odma mi krenu suze i ako se
trudim da ne placem,jace je nesto i nema dalje.

Da,da...svasta nesto ide s godinama,plasim se da je obrnuto,vise godina - manje biras!
Ono kao hvatas ,,poslednji voz,,:think:
E aj ne teraj me na lupetanje,zviznulo me sunce pa ne znam sta buncam,
bolje da ovde povucem rucnu;)
Vesna bi ti prva rekla da ne vučeš ručnu ;) a mi moramo da slušamo našeg gurua...
I ja sve očekujem da će da se javi ovde...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back