Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde ajde mrgudi pridignite se malo!!! Šta je bilo bilo je, na našu veliku žalost, ali idemo dalje! Moramo tako.. Zbog Vesne, i nas samih.

Slazem se Liki ali kad je pomenem odma mi se vise ne smeje:(
Proci ce to,normalno,ali mislim da je isuvise rano i da
je ovo samo vestacko montiranje osmeha i glupiranja :confused:
Ona se ovako sigurno ne bi ponasala,ubedjena sam da bi nas sada kao ti
postrojavala i dizala na noge:D

Ludaca mi poslala poruku sa nepoznatog broja,,stalno mislim na tebe,bas mi falis,jos te volim sasavice moja,,
sledeca,,Ali Biljana,maco,sto mi ne odgovaras?,,
Ja tad napisem svasta nesto,jer ne znam ko me zeza a ona meni
,,Duso,hoces li da polizes jedan LILIHIP !!!
E onda sam joj nanu naninu!!
Dolazi u petak lujka,videcemo se sigurno u subotu ili nedelju)))

:zcepanje: To je moj Strelac!

Liki mozda niste zbog svega ovoga sa Vesnom ni vidjeli,a juce sam zamolila sve koje mogu da vide da li ima Taxotera da se kupi u apotekama u Srbiji,eto ti si bila,mogla si da pitas,usput ti,ali ne zamjerim,mozda nisi ni vidjela da sam napisala...

D&J
ovo je sa sajta Republickog zavoda za zdrav. osiguranje sa liste C lekova,

0039300 L01CD02 docetaksel TAXOTERE
koncentrat i rastvarač za rastvor za infuziju bočica sa rastvaračem u bočici, 1 po 1,5 ml(20 mg/0,5 ml) Aventis Pharma Ltd. Velika Britanija 12.217,10 - - -
0039301 L01CD02 docetaksel TAXOTERE
koncentrat i rastvarač za rastvor za infuziju bočica sa rastvaračem u bočici, 1 po 6 ml(80 mg/2 ml) Aventis Pharma Ltd. Velika Britanija 44.409,60 - - -
0039304 L01CD02 docetaksel TAXOTERE
koncentrat za rastvor za infuziju bočica staklena, 1po 1 ml (20 mg/1 ml) Aventis Pharma Ltd. Velika Britanija 12.217,10 - - -
0039305 L01CD02 docetaksel TAXOTERE
koncentrat za rastvor za infuziju bočica staklena, 1po 4 ml (80 mg/4 ml) Aventis Pharma Ltd. Velika Britanija 44.409,60 - - -

ne znam da li ce nesto pomoci, ali tu imas doze. proizvodjaca, cene - bar da znas sta da pitas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back