Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti se samo raspitaj,ako bi se moralo licno dosao bi neko,ja ili ko vec moze ili mora,ja nemam pojma kako to ide kad se kupuje,ako nadjes da imaju dje samo ih pitaj oko uslova i javi,ja cu ostalo dok u utorak kazem ti vidimo dal ce slucajno doci u bolnicu,kamo srece da dodju da nas bar toga postede ali cisto sumnjam

Ok,javljam u ponedeljak..

Bogami jeste,sad kao malo i moze da se dise
ali danas:eek:
Kazu cele nedelje tako:sad2:
Nesto nisam u elementu,nikako:neutral:

Ma ova sparina i vrućina smlate čovijeka pa nije ni čudo što nisi u elementu........meni tako posle podne nešto na oči "napadne" pa bih kao spaval,pa popijem kafu i nešto mi se kao razvidni.........užas,a sutra valja na put po vrućini :mrgreen:

Liki mozda niste zbog svega ovoga sa Vesnom ni vidjeli,a juce sam zamolila sve koje mogu da vide da li ima Taxotera da se kupi u apotekama u Srbiji,eto ti si bila,mogla si da pitas,usput ti,ali ne zamjerim,mozda nisi ni vidjela da sam napisala...

Nisam videla, ali pitam , i citala sam tvoju prepisku sa Snovak , mislim da si to bila ti, ali drugacije registrovana, cena oko 450 e .
Ja cu pitati, a mogu i nazvati apoteku Ivancic iSinovi, nekada sam preko njih porucivala lekove iz inostranstva.... mada to mozes i ti
ovako preko interneta, ali nemam pojma , ako pita koje pakovanje, to ima raznih ,,,, provericu dali se moze dobiti ovako bez recepta.

Ma ova sparina i vrućina smlate čovijeka pa nije ni čudo što nisi u elementu........meni tako posle podne nešto na oči "napadne" pa bih kao spaval,pa popijem kafu i nešto mi se kao razvidni.........užas,a sutra valja na put po vrućini :mrgreen:

Jes vala,pogoresmo...
Ma sta je put za vas dvoje mladih,slatkih,finih,dragih ljudi.....nista)))

Nisam videla, ali pitam , i citala sam tvoju prepisku sa Snovak , mislim da si to bila ti, ali drugacije registrovana, cena oko 450 e .
Ja cu pitati, a mogu i nazvati apoteku Ivancic iSinovi, nekada sam preko njih porucivala lekove iz inostranstva.... mada to mozes i ti
ovako preko interneta, ali nemam pojma , ako pita koje pakovanje, to ima raznih ,,,, provericu dali se moze dobiti ovako bez recepta.

Moguce,registrovana sam na vise foruma,ali pod razlicitim nikom :)
Ja ne znam tacnu cijenu,Dr. je rekao oko 500e,ali je lupio,i sam kaze da ne zna tacno,a za dozu znam da nisu iste,a mi ne znamo koja nama treba,samo mi treba informacija dal ima i koliko je odprilike
Ako sta saznas javi...

I dje ste svi,uspavali se danas,kod nas 35C,strasno,ja cijeli dan u kuci,uvukla se sparina,juce sam bila nikakva,glavobolja,danas malo bolja...

35 C je malo ... ovo bas ruzna vrucina.Danas sam prvi put ukljucila klimu, malo da ohladim kucu, vec jutros bilo prevruce, a sve zivo izolovano.... isekli mi drva, nesto sam kao i odradila...
a sada ce mi stanarke , po malo cepati, same se ponudile, a njima cu platiti. Ja ne mogu...

Svima nam treba malo vremena da se saberemo posle Vesne....
Sutra cu se raspitati za taj lek, pa ti pisem....

Pozdrav svima koji su po ovoj vrucini prisutni a ne hlade se negde i uzivaju )))
Javila mi se Gaga1510,profesor je prezadovoljan rezultatima magnetne,sad krece iz Banja Luke i sve vas pozdravlja ))))))))
Cula sam se i sa Lili,uziva i dobro se oseca,dolazi u petak.
Ja polude od ove vrucine,ne mogu vise,ne znam gde cu sama sa sobom...
Pozz svima..

Ja prije 2 dana oprala tepihe i prozore i odma dobila upalu,svega,eto silne domacice od mene:zcepanje:
Juce trebala sve ostalo,generalka,a ja ni makla,nisam bila ,,uperna,, sto bi se kod nas reklo
Danas nedelja-ne valja se
E sutra cem vidim dal cu ista napraviti,prekosutra u B.L. ako dodju proklete terapije
Super za Gagu!

Ja prije 2 dana oprala tepihe i prozore i odma dobila upalu,svega,eto silne domacice od mene:zcepanje:
Juce trebala sve ostalo,generalka,a ja ni makla,nisam bila ,,uperna,, sto bi se kod nas reklo
Danas nedelja-ne valja se
E sutra cem vidim dal cu ista napraviti,prekosutra u B.L. ako dodju proklete terapije
Super za Gagu!

Ma ko jos radi po ovoj vrucini:eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back