Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima koji su po ovoj vrucini prisutni a ne hlade se negde i uzivaju )))
Javila mi se Gaga1510,profesor je prezadovoljan rezultatima magnetne,sad krece iz Banja Luke i sve vas pozdravlja ))))))))
Cula sam se i sa Lili,uziva i dobro se oseca,dolazi u petak.
Ja polude od ove vrucine,ne mogu vise,ne znam gde cu sama sa sobom...
Pozz svima..

Najzad, jedna radosna vest! Tvoja je Biki -opet mi je zao, prosla sa onim gorkim ukusom.....Ali, bice vremena. Da nije ove tuge zbog Vesne, pa da mozemo baaaaas postemo da se radujemo:vatromet:

Gde si,Petre?
Sta radis po ovoj havariji od vremena?
Jel pao neki bazen?

Evo me ,od jutros od oko 9h,sam bio sa mojima na jednom prelepom izletistu kod nas :) Uhladu prelezali na cebadima ceo dan...ma uzivancija...A bazen nije pao,sad cu za neki dan i na bazene...ubi me ova vrelina... mada ja vise volim vrelo nego kisu i hladno,tako da se ne zalim puno :) :cmok:

Poslednja izmena:
Najzad, jedna radosna vest! Tvoja je Biki -opet mi je zao, prosla sa onim gorkim ukusom.....Ali, bice vremena. Da nije ove tuge zbog Vesne, pa da mozemo baaaaas postemo da se radujemo:vatromet:

Ma samo nek je sto vise radosnih vesti,nije to vazno,veruj mi da sam se manje od svih vas obradovala,valjda nisam ni mislila da nece biti dobri rezultati,nemam pojma...
Ima dana,radovacemo se i za druge lepe vesti,ima nas puno kandidata ovde,pozdrav tebi:bye:

Evo me ,od jutros od oko 9h,sam bio sa mojima na jednom prelepom izletistu kod nas :) Uhladu prelezali na cebadima ceo dan...ma uzivancija...A bazen nije pao,sad cu za neki dan i na bazene...ubi me ova vrelina... mada ja vise volim vrelo nego kisu i hladno,tako da se ne zalim puno :) :cmok:

U lepo,lepo...
Ma svi vise volimo sunce nego kisu,ali ne mora bas ovoliko da przi...nek se sacuva malo
i za septembar,da ostane i za mene malo kad odem u Greece:lol:

Hahaha,i to sto kazes ;) NEma nam Lili da se javi danas? ;)

Ludaca mi poslala poruku sa nepoznatog broja,,stalno mislim na tebe,bas mi falis,jos te volim sasavice moja,,
sledeca,,Ali Biljana,maco,sto mi ne odgovaras?,,
Ja tad napisem svasta nesto,jer ne znam ko me zeza a ona meni
,,Duso,hoces li da polizes jedan LILIHIP !!!
E onda sam joj nanu naninu!!
Dolazi u petak lujka,videcemo se sigurno u subotu ili nedelju)))

Ludaca mi poslala poruku sa nepoznatog broja,,stalno mislim na tebe,bas mi falis,jos te volim sasavice moja,,
sledeca,,Ali Biljana,maco,sto mi ne odgovaras?,,
Ja tad napisem svasta nesto,jer ne znam ko me zeza a ona meni
,,Duso,hoces li da polizes jedan LILIHIP !!!
E onda sam joj nanu naninu!!
Dolazi u petak lujka,videcemo se sigurno u subotu ili nedelju)))

c008.gif

Meni se to juce desilo kada mi je poslala poruku LikiLee,i ja joj kazem da mi posalje opet,i onda se lepo videlo.Desi se to tako nekad,samo ne znam da li ste ocekiivali poruku,tj da li znate ko Vam je poslao! ;)

Bas lepo!
I ja sam, ranije obozavala leto, more (bese davno), Adu, bazen -nije mi smetala vrucina uopste. Kako sam se razbolela sve se izokrenulo. Nahvatala sam neki panicni strah od vrucine, prosto fobiju! :histericna:
Danas me cerka i zet zvali da idem sa njima na Adu, ali se plasilada mi se ne slosi negde pa da presedne svima!

Meni se to juce desilo kada mi je poslala poruku LikiLee,i ja joj kazem da mi posalje opet,i onda se lepo videlo.Desi se to tako nekad,samo ne znam da li ste ocekiivali poruku,tj da li znate ko Vam je poslao! ;)

Molim sve da mi ne persiraju, tek mi je 24 god :D

Znam ko mi je poslao, i na mail mi je stiglo obavestenje da sam primila na forumu poruku ali ni tamo ne mogu da procitam. Ko zna sta se desilo...

Bas lepo!
I ja sam, ranije obozavala leto, more (bese davno), Adu, bazen -nije mi smetala vrucina uopste. Kako sam se razbolela sve se izokrenulo. Nahvatala sam neki panicni strah od vrucine, prosto fobiju! :histericna:
Danas me cerka i zet zvali da idem sa njima na Adu, ali se plasilada mi se ne slosi negde pa da presedne svima!

Ne znam koliko je dobro ici po najjacem suncu i na adu i bilo gde,voda ko voda ali kad si pored da provristis
umoris se ko da si radio ceo dan fiziku neku tesku....sad bi bilo lepo da odes,tebi je bar blizu..

Vidim tu ste, uredno svi, i pored sunca što prži sve napolju.. Volim i ja leto, al što je mnogo, mnogo je. Gde li je sad onaj sneg od februara? :) kako bi mi prijalo.....
Bikice, voliš ti lilihip nemoj da se praviš :zper: nije važno od čega je, bitno je da ima šta da se liže :hahaha:

Vidim tu ste, uredno svi, i pored sunca što prži sve napolju.. Volim i ja leto, al što je mnogo, mnogo je. Gde li je sad onaj sneg od februara? :) kako bi mi prijalo.....
Bikice, voliš ti lilihip nemoj da se praviš :zper: nije važno od čega je, bitno je da ima šta da se liže :hahaha:
Volim,volim valjda znas;) ali volim barem da znam od koga je:lol: nisam bas puno probirljiva,jel da?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back