Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.takve stvari se sa razlogom desavaju da bi razumeli koliko je zivot istovremeno i dragocen i nista

Ima istine u ovome, ali nikada neću moći da shvatim, zašto uvek odlaze ljudi koji su to najmanje zaslužili? Koji su samo svojom pojavom plenili i uvek činili dobro drugima? I gde je tu ravnoteža? Onima koji vrede puno, život je naglo ukinut bez mogućnosti da dobiju novu šansu, dok oni drugi gube svoje šanse svakodnevno.. Ne shvatam...
A kad smo izgubili Vesnu koja je bila čelična žena, zlatnog srca, za koju se činilo da nikada neće da umre, bez obzira na bolest, šta da očekujemo mi, da kažem obični ljudi?

Odlaze oni koji su razumeli da je zivot istovremeno i dragocen i nista .... ja to mogu reci za svoga supruga, a i Vesna je u toj prici.... dali su sebe svima, svako na svoj nacin .... nekako,
zivi su dok god se secamo njih, a secamo se samo onih koji to zasluze... to se ne kupuje..... ja svakodnevno idem na groblje, i eto , prodje vec ovoliko vremena, a uvek neko od dece je
bio, zapalio svecu, doneo cvece.... pominju ga .... i jako mi nedostaje, i hocu da verujem, da on kao i Vesna, vise nisu mogli .... ziveli su punim plucima , do kraja....

Likita, mozda nesto naucimo, stavimo prst na celo, a uzori nam budu - neko poput Vesne . Vredi biti COVEK , a to je najteze .... iscrpi , ta stalna briga o drugima , ali, valjda se ljudi
takvi rode , nije to za svakoga . Mi mozemo samo da se trudimo , da budemo sto bolji ....

Odlaze oni koji su razumeli da je zivot istovremeno i dragocen i nista .... ja to mogu reci za svoga supruga, a i Vesna je u toj prici.... dali su sebe svima, svako na svoj nacin .... nekako,
zivi su dok god se secamo njih, a secamo se samo onih koji to zasluze... to se ne kupuje..... ja svakodnevno idem na groblje, i eto , prodje vec ovoliko vremena, a uvek neko od dece je
bio, zapalio svecu, doneo cvece.... pominju ga .... i jako mi nedostaje, i hocu da verujem, da on kao i Vesna, vise nisu mogli .... ziveli su punim plucima , do kraja....

Likita, mozda nesto naucimo, stavimo prst na celo, a uzori nam budu - neko poput Vesne . Vredi biti COVEK , a to je najteze .... iscrpi , ta stalna briga o drugima , ali, valjda se ljudi
takvi rode , nije to za svakoga . Mi mozemo samo da se trudimo , da budemo sto bolji ....

Likice divno receno,slazem se...
Ja cesto za samu sebe kazem kad vidim da neko iskoristava i ne cijeni moju dobrotu i naivnost,e neces vise biti luda,okreces stranicu,ali ne ide,sto kazes takav se rodis ili ne i kad skontam ti koji ne cijene to oni grijese,ja ne grijesim sto sam covjek,nije bitno da nas ljudi cijene,bitno je da nas ,,onaj gore,,vidi i zna kakvi smo u dusi....

A ti? Jos malo pa ce septembar... tada je najlepse...
Jeste danas bas zagrjalo ...

Danas uzas...
Joj,daleko je septembar,ali dolazi sigurno ))))
Nikad nisam isla tako kasno,sestra sa porodicom ide skoro pa uvek u septembru
u Grcku,kako kad je ubola lepo vreme,ma boli me za vreme,samo da odem!!
Sta mi ti radis po ovoj vrucinstini?

Morala sam ici do apoteke, zaboravih kupiti one tbl., za stitnu zlezdu, koje pijem odokativno, vec je vreme da ponovim hormone, a
ja sve nesto cekam... idem u utorak.
Jeste zagrejalo , gadno .... ja , ovih dana samo na konzervama skuse...
ne mogu nista da kuvam....

Morala sam ici do apoteke, zaboravih kupiti one tbl., za stitnu zlezdu, koje pijem odokativno, vec je vreme da ponovim hormone, a

Pametno,koje bre kuvanje,i ja sam moje sve bacila na
suvu hranu i salate...da nisam poludela pa da kuvam...
Joj to sa lekovima i meni ide na zivce...nemam jos uvek naviku
za redovno uzimanje,ma sad u septembru kad mi bude kontrola kod onkologa
trazicu od konzilijuma,ako uspem,da mi ukinu nolvadex.
Evo,upravo mi udje mladji sin,,majka daj nesto da jedem,,
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Eno lumpara sam po kuhinji,a mene zeza kako ne silazim sa kompa ko klinka
a ceo dan sam cekala na red,more kad poludim pa ih svu trojicu postrojim,nece im biti dobro!!!

Jeste, to je baš za makija! :heart:

Tamara, kako si ti, kako se svi držite? Ne znam da li si ti starija ćerka koja je trudna, ako jesi, želim ti od srca jednu prelepu, veselu i zdravu bebu da ti bar malo nadoknadi gubitak!
Javi se ovde kad imaš vremena i ako ti nije previše teško, verujem da bi i drugi to isto želeli. Svi smo mnogo voleli i veoma cenili tvog makija, a našu Vesnu i eto preko tebe bi na neki način i dalje bili povezani sa njom...

Tamara, kako si ti, kako se svi držite? Ne znam da li si ti starija ćerka koja je trudna, ako jesi, želim ti od srca jednu prelepu, veselu i zdravu bebu da ti bar malo nadoknadi gubitak!
Javi se ovde kad imaš vremena i ako ti nije previše teško, verujem da bi i drugi to isto želeli. Svi smo mnogo voleli i veoma cenili tvog makija, a našu Vesnu i eto preko tebe bi na neki način i dalje bili povezani sa njom...
Svaka cast Liki,sve sto sam zelela a nisam imala hrabrosti da kazem Tamari,sada si ti rekla.

Liki mozda niste zbog svega ovoga sa Vesnom ni vidjeli,a juce sam zamolila sve koje mogu da vide da li ima Taxotera da se kupi u apotekama u Srbiji,eto ti si bila,mogla si da pitas,usput ti,ali ne zamjerim,mozda nisi ni vidjela da sam napisala...

Liki mozda niste zbog svega ovoga sa Vesnom ni vidjeli,a juce sam zamolila sve koje mogu da vide da li ima Taxotera da se kupi u apotekama u Srbiji,eto ti si bila,mogla si da pitas,usput ti,ali ne zamjerim,mozda nisi ni vidjela da sam napisala...

Jelena, izguglaj apoteke u Srbiji, nadji brojeve telefona i zovi. To ti je najbrze. Ja sam tako trazila Fluorouracil po Makedoniji, Austriji i Sloveniji.

Sad sam zvala dezurnu apoteku Prima u Beogradu,nema Taxotere,pitala sam jel znaju gde bi moglo imati,spustila mi slusalicu posle kratkog ,,NE,,...
zvacu sad apoteku Beograd ako je dezurna ako ne onda u ponedeljak idem pravo tamo,ono bi trebali skoro sve da imaju.
Izvini,nisam videla tu poruku sto si poslala ranije.

Ne rade ni ovi,rade subotom do 3,radnim danima do 7,
ako nista ne saznate i ako vam nije kasno,u ponedeljak cu ici pravo tamo,blizu mi je firme.
U toj apoteci sam jedino mogla da uzimam na nalog kese za kolostomu mojoj babi,mislim da su pored Prime najsnabdeveniji..
Sad mi je zao sto ne videh poruku ranije,ako si slala juce,bila sam u gradu...

Bikice hvala ti do neba!
Ne brini,razumijem kako vam je sada zbog Vesne,nije ni cudo sto niste vidjele....
Nije ni kasno u ponedeljak,jer u utorak idemo do Dr. da vidimo dal su slucajno stigle terapije u bolnicu,u medjuvremenu ja se raspitujem u C.G. i vi mi pomazete za Srbiju,sasvim slucajno sam provjerila kod nas i nemaju,a Dr. rekao da ima sigurno,tako da sad i ako ne budu imali u bolnici moramo negdje drugo traziti,a necemo moci to za dan obaviti,vec dosta kasni sa terapijom,ali sta da se radi...
Hvala ti jos jednom

Bikice hvala ti do neba!
Ne brini,razumijem kako vam je sada zbog Vesne,nije ni cudo sto niste vidjele....
Nije ni kasno u ponedeljak,jer u utorak idemo do Dr. da vidimo dal su slucajno stigle terapije u bolnicu,u medjuvremenu ja se raspitujem u C.G. i vi mi pomazete za Srbiju,sasvim slucajno sam provjerila kod nas i nemaju,a Dr. rekao da ima sigurno,tako da sad i ako ne budu imali u bolnici moramo negdje drugo traziti,a necemo moci to za dan obaviti,vec dosta kasni sa terapijom,ali sta da se radi...
Hvala ti jos jednom
Nema na cemu,zao mi je sto ranije nisam znala.
Ne znam samo kako mogu da se kupe i mogu li ja da kupim pa posaljem ili morate vi sa nekim
papirom ili licnom kartom,ali raspitacu se sigurno o svemu.
pozdrav

Ti se samo raspitaj,ako bi se moralo licno dosao bi neko,ja ili ko vec moze ili mora,ja nemam pojma kako to ide kad se kupuje,ako nadjes da imaju dje samo ih pitaj oko uslova i javi,ja cu ostalo dok u utorak kazem ti vidimo dal ce slucajno doci u bolnicu,kamo srece da dodju da nas bar toga postede ali cisto sumnjam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back