Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja,kao i svi vi ne mogu da vjerujem.......................a ne znam ni šta bih napisala............................
Meni je bila kao mentor u svemu ovome,a sad..........................
Moramo dalje hrabro i borbeno jer i ona bi tako htjela da nastavimo i da se NIKADA,ali NIKADA ne predajemo!!!!!:heart::heart::heart:

Ja,kao i svi vi ne mogu da vjerujem.......................a ne znam ni šta bih napisala............................
Meni je bila kao mentor u svemu ovome,a sad..........................
Moramo dalje hrabro i borbeno jer i ona bi tako htjela da nastavimo i da se NIKADA,ali NIKADA ne predajemo!!!!!:heart::heart::heart:

Gago,mnogo mi je tesko palo,ne mogu da se sredim.
Nikada mi ovako tesko nije palo ni kad su mi mnogo blizi odlazili.
ne mogu da verujem kako me saseklo.
Naravno da se nikada ne treba predavati,ali kad ovako vidim...cemu?
Ne znam vise,nema pravila,misli pozitivno.leci se,slusaj svoje telo.....sve to je i ona radila.
Sto puta sam procitala njene pp koje mi je slala zbog ove moje biopsije,ne mogu da verujem
da je vise nema,eto ne mogu.

Gago,mnogo mi je tesko palo,ne mogu da se sredim.
Nikada mi ovako tesko nije palo ni kad su mi mnogo blizi odlazili.
ne mogu da verujem kako me saseklo.
Naravno da se nikada ne treba predavati,ali kad ovako vidim...cemu?
Ne znam vise,nema pravila,misli pozitivno.leci se,slusaj svoje telo.....sve to je i ona radila.
Sto puta sam procitala njene pp koje mi je slala zbog ove moje biopsije,ne mogu da verujem
da je vise nema,eto ne mogu.

Bikice moja,znam da je teško i meni je iako je od nas niko nije lično poznavao ali povezali smo se svi.........................
želim da vjerujem da je ovo sve jedna zabuna.................da to nije naša Vesna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bikice moja,znam da je teško i meni je iako je od nas niko nije lično poznavao ali povezali smo se svi.........................
želim da vjerujem da je ovo sve jedna zabuna.................da to nije naša Vesna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Znam,cinjenica je da nje vise nema i da zivot ide dalje i da se treba uvek boriti i samo se boriti
bez posustajanja i padanja,zivot je pred nama,pamticemo je po samo njoj svojstvenom duhu i hrabrosti
i ljubavi prema deci i svojima,kao i po savetima koje nam je delila i optimizmu kojim je zracila../
Ljubim te Gagice )))

:(:(:( ..... ne znam sta da napisem ............................volela bih da ovo nije istina.Jedna od pricina sto sam se javila na ovaj forum je bila tvoja harizma,tvoja borba,tvoja licnost i nesebicno pomaganje ovde kao lekar i prijatelj. CMOK ZA VESNA :heart:

Neka počiva u miru. Ovaka osoba se ne rađa često, žena koja je toliko puna ljubavi i topline i koja je nadasve volela život.

Bikice, kažeš- čemu borba? Sećam se jednog njenog posta, možda ću ga i naći , kojeg se često setim i uvek pomislim :
eto šta je hrabrost, inteligencija i zdrav stav... Govorila je o svim teškoćama, usponima, padovima, i onda zaključila da ona
naravno zna koliko je situacija teška, ali neguje optimizam i radost življenja, jer bi u suprotnom, u datim okolnostima, svakoga
dana po malo umirala. Ovako, bori se i trudi se da uživa u životu, jer zaboga, niko od nas ne zna šta donosi budućnost.
Zar to nije jedino ispravno razmišljanje ? Ljubim vas sve, :heart:

I ja sam se ovde prikljucila zbog Vesne i Escozula,kada je kretala na Kubu,onako izgledala zena,nikad ne bi rekla da ce tako brzo da ,,ode,, puna dobrote i optimizma,ali nekako se nadam i mislim da se nije mnogo mucila,i to mi je neka utjeha,mozda i grijesim...
Vesna pocivajte u miru,neka vas cuva dragi Bog i vjerujem da cete biti jednog dana nagradjeni za svoju dobrotu i takvu narav,saljem vam mnogo poljubaca i zagrljaja dje god da ste:cmok2::zag:

Кад је Весна умрла? :(

едит: видим да је јуче умрла. Баш сам се растужила.

Молим вас, не клоните духом!
Знам да вам је Весна многима била водиља и утеха, али, на жалост, њен карцином је био јако агресиван.
Ово је био очекиван исход, на жалост.

Ви остале, угледајте се на њу, на њен начин борбе.
Ви нисте у тој категорији кад је реч о агесивности карцинома о којма причамо на теми.

Ви сте здраве жене!!

А Весни нек' је лака земља и вечна слава.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back