Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se pohvalim,histopatoloski nalazi DOBRI,nema malignih promena....
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee................![]()

Snovak eto vidis,on meni samo odmahbuo glavom kad sam ga pitala za disanje,uf,kao nema nista tu da pomogne i eto,jesi sigurna da ona pomaze bas kod takvih problema,on to nema konstantno,vec ponekad osjeti da ga zagusuje,kao zaksalje se i izgubi dah na par sekundi,nama je strasno mogu misliti kako je njemu.Jel se to moze kupiti ovako ili na recept,koliko je para znas li?
Berodual N sprej 780.90
Ventolin aerosol 200 317.28
Moze se kupiti bez recepta. Vidi malo na internetu, ima ih vise vrsta.
SUPER DRUGARICE BIKICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
ajde, begaj, nemoj da te ceka![]()
ajde, begaj, nemoj da te ceka![]()
i treba budi srecna sada i ne kukaj viseMorala sam da dodjem,hebes kafu,donela sam je u kanc.
al ste me obradovali,do neba !!!
i treba budi srecna sada i ne kukaj vise
hehe mogu misliti , pazi da ti se leptirici ne razlete mnogoNecu,obecavam!
Joj sta sve imam da ti pricam kad dodjes.....
prelep je ajde idi se kavarcuj da i ti mislis da si na moru
hehe mogu misliti , pazi da ti se leptirici ne razlete mnogo

gago kako si mi , kupam se i ya tebe, a i za sve vas , joj sto je lepo slikacu danas pa cu vam staviti neku slikicu , ostajte mi dobro ljubim vas

gago kako si mi , kupam se i ya tebe, a i za sve vas , joj sto je lepo slikacu danas pa cu vam staviti neku slikicu , ostajte mi dobro ljubim vas

neynam da li sam uspela da posaljem
Uspela nekako....![]()
Devojke, citala sam pp od Mamamije u neverici. Ona je Krusevljanka, prati Forum i kaze da Vesna nije vise sa nama.
Jedva vidim da vam pisem, a Mamamia , pisi nam ovde, sta znas. Hocu da verujem da je tamo , gde je sada, na nekom
boljem mestu, ali meni to nesto tesko ide.... volela bih da su i ona i moj suprug , ovde, gde nije bas uvek lepo, ali ipak ,lepo....