Uh sada čitam ovo o Vesni, a slutim to od kada pišete da se ne javlja na telefone.
Nego, vidim da su neki od vas prijatelji na FB sa njom, pa što ne pokušate tamo da pitate nekog od njenih prijatelja, recimo one kojisu tagovani na slikama sa mature, to je bilo relativno skoro, šta se dešava. Ja sam videla komentar ispod jedne slike nosi datum 20. 06. tada je verovatno bilo sve ok, jer je jedna njena prijateljica komentarisala sliku.
20.6. je ona mene zvala, lepo se ispricasmo, dogovorile se da cemo vec nekako da se izorganizujemo pa se vidimo.... ugradili joj ono za infuzije, ali ne na ruku, zaboravih kako se to zove,
vene su stradale od HT , verovatno se i osecala bolje, drzali su je kao princezu.... stradali su bubrezi i jetra to mi je rekla, bila i na antibioticima, primala svasta nesto.... ali osecala se bolje,
i zvucala je dobro. Dal je ono sa Kube bilo previse toksicno, nesto jeste.... nije se ona oporavila cestito ni od ong proliva, pa matura .....
Mene je odmah podsetilo kako je bilo sa mojim suprugom, sedmodnevni proliv, otisli u bolnicu, to vece se culi,on super , culi se ujutro u 8h., u 11.30 h ga vec nije bilo.... meni to nije jasno,
doktori to bolje znaju .... uvek cu je se secati i CMOK ZA VESNU.....
Mamamia kaze da je juce preminula, a danas u 15 h ., je sahranjena....