Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma, kod tebe je drugo, kod nje se sve iskomplikovalo , samo ona rana koja je isla sve do ispod pazuha, gangrenozna....tako je meni rekla,
a dugo nije htela nikome dati da joj previjaju, pa sve dok nije otisla u bolnicu....

Ma uplasila sam se na samu pomisao da je vise nema,nisam ni pomislila na mene...
ja ne verujem,valjda ce nam neko reci,joj zasto bre????

Devojke, citala sam pp od Mamamije u neverici. Ona je Krusevljanka, prati Forum i kaze da Vesna nije vise sa nama.
Jedva vidim da vam pisem, a Mamamia , pisi nam ovde, sta znas. Hocu da verujem da je tamo , gde je sada, na nekom
boljem mestu, ali meni to nesto tesko ide.... volela bih da su i ona i moj suprug , ovde, gde nije bas uvek lepo, ali ipak ,lepo....

.........................................

Snovak hvala pogledacu
Liki kako covjece,jos gangrenu lijece Kubanci,Bata Zivojinovic je nju imao na nozi,neki crvima to rade,ja nekako ne vjerujem,sve to tako brzo da se iskomplikuje,nemoguce da ona nije znala kad je bila u bolnici sta se desava,mozda nije htjela da vas sve plasi,pa je rekla da je bolje,ne znam,jako mi je zao ako je to istina,vi jos vise koji ste tu dugo znate kakva je divna zena bila

Snovak hvala pogledacu
Liki kako covjece,jos gangrenu lijece Kubanci,Bata Zivojinovic je nju imao na nozi,neki crvima to rade,ja nekako ne vjerujem,sve to tako brzo da se iskomplikuje,nemoguce da ona nije znala kad je bila u bolnici sta se desava,mozda nije htjela da vas sve plasi,pa je rekla da je bolje,ne znam,jako mi je zao ako je to istina,vi jos vise koji ste tu dugo znate kakva je divna zena bila

Pa i na Kubi su joj rekli da to jos nisu videli, a gangrena od secera je nestvo verovatno drugacije.... ma sve se nadam da nije, al bila joj je Vesna dr., i cita, pavidi koliko se brinemo.....

Pa i na Kubi su joj rekli da to jos nisu videli, a gangrena od secera je nestvo verovatno drugacije.... ma sve se nadam da nije, al bila joj je Vesna dr., i cita, pavidi koliko se brinemo.....
Ma naravno,nije da ja ne vjerujem zeni,vec mi sve nekako brzo,neka nevjerica,ne znam...
Sjecam se da je rekla da su rekli ti sto su joj dali Escozul da nisu jos imali takve rane,ali oni i ne lijece gangrene,Escozul je za karcinom,to se radi na drugom mjestu u bolnici kod nekog Dr. pa kad je bila trebala je da joj pogledaju,mozda se moglo nesto napraviti,ali i to sto kazes mozda sve zavisi sta je uzrok kojoj rani,nije to sve isto,a mi se ne razumijemo,uf

Devojke, citala sam pp od Mamamije u neverici. Ona je Krusevljanka, prati Forum i kaze da Vesna nije vise sa nama.
Jedva vidim da vam pisem, a Mamamia , pisi nam ovde, sta znas. Hocu da verujem da je tamo , gde je sada, na nekom
boljem mestu, ali meni to nesto tesko ide.... volela bih da su i ona i moj suprug , ovde, gde nije bas uvek lepo, ali ipak ,lepo....

:sad2::sad2::dontunderstand: Kako tako odjednom? Uopste mi nije dobro dok ovo kucam,ruke mi drhte,prosto ne mogu da poverujem da onakve zene vise nema :( :( :( Toliko mi je krivo sto nisam stigao da je upoznam da je to neopisivo! Dokle vise ovako? :(

Gospode Boze! Ma nije moguce - mozda je neka greska... Pa pre nekoliko dana smo imali informaciju da ide na bolje...
Daj Mamamia, molimo te, javi se i ispricaj nam sve sto znas. Svi smo ovde danima strepeli, mislili a nju i molili Boga ... uh!

Mozda sto kaze ,likilee nije htela da kaze da joj je lose da ne bi uplasila neke odavde :( Toliko mi je tesko,kao da mi je rod rodjeni,a taman se jadna obradovala vescu da ce da dobije unuce,sve joj nekako lepo krenulo i sad ovako :(

Uh sada čitam ovo o Vesni, a slutim to od kada pišete da se ne javlja na telefone. :(

Nego, vidim da su neki od vas prijatelji na FB sa njom, pa što ne pokušate tamo da pitate nekog od njenih prijatelja, recimo one kojisu tagovani na slikama sa mature, to je bilo relativno skoro, šta se dešava. Ja sam videla komentar ispod jedne slike nosi datum 20. 06. tada je verovatno bilo sve ok, jer je jedna njena prijateljica komentarisala sliku.

Uh sada čitam ovo o Vesni, a slutim to od kada pišete da se ne javlja na telefone. :(

Nego, vidim da su neki od vas prijatelji na FB sa njom, pa što ne pokušate tamo da pitate nekog od njenih prijatelja, recimo one kojisu tagovani na slikama sa mature, to je bilo relativno skoro, šta se dešava. Ja sam videla komentar ispod jedne slike nosi datum 20. 06. tada je verovatno bilo sve ok, jer je jedna njena prijateljica komentarisala sliku.

20.6. je ona mene zvala, lepo se ispricasmo, dogovorile se da cemo vec nekako da se izorganizujemo pa se vidimo.... ugradili joj ono za infuzije, ali ne na ruku, zaboravih kako se to zove,
vene su stradale od HT , verovatno se i osecala bolje, drzali su je kao princezu.... stradali su bubrezi i jetra to mi je rekla, bila i na antibioticima, primala svasta nesto.... ali osecala se bolje,
i zvucala je dobro. Dal je ono sa Kube bilo previse toksicno, nesto jeste.... nije se ona oporavila cestito ni od ong proliva, pa matura .....
Mene je odmah podsetilo kako je bilo sa mojim suprugom, sedmodnevni proliv, otisli u bolnicu, to vece se culi,on super , culi se ujutro u 8h., u 11.30 h ga vec nije bilo.... meni to nije jasno,
doktori to bolje znaju .... uvek cu je se secati i CMOK ZA VESNU.....
Mamamia kaze da je juce preminula, a danas u 15 h ., je sahranjena....

Pratila sam ovaj forum jer me fascinira koliko pozitivne energije, volje, snage i razuma ima i kad je tako teska i nepredvidiva bolest u pitanju. Za mene je Vesna bila žena sa srcem velikim kao Zemljina kugla, neverovatan borac, puna ljubavi,razumevanja, optimizma.
Ne mogu da verujem da je nema, tesko mi je kao da je neko koga sam godinama poznavala.
Neka joj je laka zemlja.

Pratila sam ovaj forum jer me fascinira koliko pozitivne energije, volje, snage i razuma ima i kad je tako teska i nepredvidiva bolest u pitanju. Za mene je Vesna bila žena sa srcem velikim kao Zemljina kugla, neverovatan borac, puna ljubavi,razumevanja, optimizma.
Ne mogu da verujem da je nema, tesko mi je kao da je neko koga sam godinama poznavala.
Neka joj je laka zemlja.

Svima nam je tesko i niko jos ne veruje da je zaista vise nema....
Citam neke prepiske koje sam vodila sa njom ne davno,
sve sam mogla da pretpostavim ali ovo....ne.
I pored toga sto sam svesna koliko je tesko bila bolesna,nekako
sam navikla da se ona uvek izvuce iz najtezih situacija....
Zbog nje sam se i ja ukljucila ovde,kad sam vec uveliko zavrsila
sa terapijama,citala sam i fascinirala me duhom koji retko imamo
prilike da upoznamo kod ljudi koji boluju od ovog zla.
Jos sam u soku,kao da se iznenada desilo osobi koja i nije bila bolesna.
Nemam reci

Moj deda je imao Ca debelog creva, kad su uspostavili dijagnozu vec je bilo metastaza. Rekli su da je dzabe davati bilo kakvu terapiju, i tako je i bilo. Odnelo ga je kao pozar.Sto bi narod rekao nije se namucio,bar je doziveo zavidne godine, unucice....Ali kad su ovako mladi ljudi u pitanju, koji jos maloletnu decu imaju, cerka trudna,pa njima majka tek sada treba, ma tragedija ziva.Tuga velika....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back