lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
dobar i tebi ovaj lep suncan danDobro jutro Bikilix, dobro jutro svima![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobar i tebi ovaj lep suncan danDobro jutro Bikilix, dobro jutro svima![]()
nisi normalna , trebalo bi tebe po guziBoli me,jedva savijam kaziprst,a u subotu me ubola pcela za srednji prst desne ruke,ispod prstena
to kao proslo vec popodne da bi mi se jutros nasviralo,pece,svrbi,otice...
Sad sam kljakava 100 % !!!!

Misli mi citas....nisi normalna , trebalo bi tebe po guzi![]()
idi kod lekara , smesta ,Pitanje za sve,jeste li culi nekad za neki problem
zbog ujeda pcele,ose....kod ljudi koji su primali ili primaju citostatike?!
Ja sam nesto cula u busu kad dva coveka razgovaraju,jedan je isao na hemoterapiju
i prica da ga je ubola pcela,ovaj drugi ga pita kako je,jel dobro,s obzirom na to da je
isao na hemo?
Plasi me sad ovo,prst mi sve veci i sve topliji i pece....

Teto,a zasto vi vicete na meneidi kod lekara , smesta ,![]()

moram posle posla da kupujem dedi mog muza odelo,dobar i tebi ovaj lep suncan dan
Pitala mama njene onkologe u Zemunskoj bolnici i rekli joj da moram da se
javim odmah mom onkologu gde sam primala hemo...
Sad odoh tamo da popizdi covek!!!
Eto,cisto da znate i za ovo,ako bocne pcela pravac onkologija!!!
Pozz...kuckamo se kasnije
Boli me,jedva savijam kaziprst,a u subotu me ubola pcela za srednji prst desne ruke,ispod prstena
to kao proslo vec popodne da bi mi se jutros nasviralo,pece,svrbi,otice...
Sad sam kljakava 100 % !!!!
Ma skinula sam ga ja odmah u subotu,kad me pecnulo.Lepo mi je proslo i posle dva danaAl Bikice kod tebe je nezgodno posto je ujed ispod prstena, pa otok ne moze pravilno da se siri, jer ga sprecava prsten, koji sad verujem, nema sanse da skines sa prsta..
Ko kaze da nisam ?!!
Kad sam ga napusila zalupila sam mu vratima i oribala onu na salteru koja se boze moj zacudila
sto vilenim,nju sam kao i njega na sav glas,da cuju svi na spratu...

Joooj biki,ali si pop....la!Radim u zdravstvu,ali sam i ja alergicna na ljude koji su tu, a nemaju srca,vaspitanja,profesionalnosti za takav poziv.Kad se setim mog Bg.konzilijuma kad mi se bolest navratila-samo sto ne rekose "idi zeno biraj sanduk i slikaj se dok jos na nesto licis"Ja,ovako dobrocudnog karaktera,podbocila sam se polugola i ocitala im!A oni meni"i,koleginice,ubuduce idite na konzilijum u Nis,tamo regionalno pripadate"Cvrc!