Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boli me,jedva savijam kaziprst,a u subotu me ubola pcela za srednji prst desne ruke,ispod prstena
to kao proslo vec popodne da bi mi se jutros nasviralo,pece,svrbi,otice...
Sad sam kljakava 100 % !!!!

Pitanje za sve,jeste li culi nekad za neki problem
zbog ujeda pcele,ose....kod ljudi koji su primali ili primaju citostatike?!
Ja sam nesto cula u busu kad dva coveka razgovaraju,jedan je isao na hemoterapiju
i prica da ga je ubola pcela,ovaj drugi ga pita kako je,jel dobro,s obzirom na to da je
isao na hemo?
Plasi me sad ovo,prst mi sve veci i sve topliji i pece....

Pitanje za sve,jeste li culi nekad za neki problem
zbog ujeda pcele,ose....kod ljudi koji su primali ili primaju citostatike?!
Ja sam nesto cula u busu kad dva coveka razgovaraju,jedan je isao na hemoterapiju
i prica da ga je ubola pcela,ovaj drugi ga pita kako je,jel dobro,s obzirom na to da je
isao na hemo?
Plasi me sad ovo,prst mi sve veci i sve topliji i pece....
idi kod lekara , smesta , :rtfm:

Pitala mama njene onkologe u Zemunskoj bolnici i rekli joj da moram da se
javim odmah mom onkologu gde sam primala hemo...
Sad odoh tamo da popizdi covek!!!
Eto,cisto da znate i za ovo,ako bocne pcela pravac onkologija!!!
Pozz...kuckamo se kasnije

Pitala mama njene onkologe u Zemunskoj bolnici i rekli joj da moram da se
javim odmah mom onkologu gde sam primala hemo...
Sad odoh tamo da popizdi covek!!!
Eto,cisto da znate i za ovo,ako bocne pcela pravac onkologija!!!
Pozz...kuckamo se kasnije

O boze dragi sad prvi put cujem za to, ja sam mislila da je samo par meseci posle terapije zeznuto,
obavezno javi sta su ti rekli

Boli me,jedva savijam kaziprst,a u subotu me ubola pcela za srednji prst desne ruke,ispod prstena
to kao proslo vec popodne da bi mi se jutros nasviralo,pece,svrbi,otice...
Sad sam kljakava 100 % !!!!

Auuu biki.šta sve neće naći da zaebava!!!
Vjerovali ili ne,negdje skoro sam razmišljala,sad će ljeto šta da me bocne pčela,misllim posle sve zaebancije koju sam prošla,kako bit to sad bilo.......................i eto znači pravac hitna,ma ludnica!!!
Biki, nedaj se i molim te javi se kako je prošlo!Kiiiiiiiiissssss

Ujed pcele moze da bude koban ako je neko alergican na otrov koji luce prilikom uboda. Znaci ako vas je nekad tokom zivota ujela pcela i osim otoka i bola na mestu ujeda, nije bilo drugih reakcija, tipa gusenje, oticanje jezika i sl. ne postoji opasnost. Isto je i za onkoloske pacijente. Kod njih je imunitet oslabljen citostaticima, pa postoji uglavnom neopravdan strah od burnije reakcije organizma. Bez brige. Otok boli i postoji crvenilo ali se to za dan dva povuce. Cak sam citala i neke clanke gde kod pojedinih onkoloskih pacijenata primenjuju ubod pcele kao terapiju za kancer. E sad koliko je to tacno ne znam, ali znam da je ujed pcele dobar za reumu, cak se i kod bolesnih od multiple skleroze praktikuje kao vid terapije gde se u kontrolisanim uslovima pacijentima stavljaju pcele na ruke i noge da ih ujedu, i to ne bas mali broj pcela...

Dodjoh! Ono djubre Dr.ZORAN ANDRIC,kc Bezanijska kosa,koje je bilo uhapseno u aferi ,,kraba,, a moj je ONKOLOG nicim izazvano,
me tako otkacilo,nije hteo ni da me saslusa,nema pojma zasto sam dosla,potrosila zivce i pare na prevoz,
usla sam, kako mi je salterusa rekla,cim je izasao pacijent iz njegove ordinacije jer nemam zakazano ni uput....
Sad mu sleduje debela prijava,hvala bogu pa imam debele veze u RZZO.
Stavljam obloge,ako se pogorsa idem kod mame u Zemunsku bolnicu,tamo ce me vec neko pogledati.
Ovo mu nije prvi put da me ovako oduva,dok sam primala hemo,posle prve dok nisam imala pojma kako to ide
posle primljene doze ides opet na ekg pa kod njega da to pogleda i zvrljne na papir..
Ja to ucinim i ostanem da sacekam otpusnu listu kod njega.
Kad je kreten skocio na mene,,ma samo jos i otpusne liste ja ,,LEKAR,, da vam kucam,taman posla,kakav je to nacin
imate salter gde cekate otpusne liste...,,
Konjina se naljutila boze moj,on je dr. a da kuca liste...
Ubrzo potom su ga UHAPSILI, bila sam kod druge,normalne doktorke sledeci put na terapiji i na jednoj kontroli
ali kad se vratio iz BUVARE opet je meni zapao.
E pa nece vise,sad ide prijava a trazicu da me vodi drugi dr. kad budem zakazivala kontrolu u septemru.

Al Bikice kod tebe je nezgodno posto je ujed ispod prstena, pa otok ne moze pravilno da se siri, jer ga sprecava prsten, koji sad verujem, nema sanse da skines sa prsta..
Ma skinula sam ga ja odmah u subotu,kad me pecnulo.Lepo mi je proslo i posle dva dana
opet zeza,ma procice,mama me nagovorila da idem pa makar mi rekao samo da stavim oblogu
jer tako rade u njenoj bolnici,za sve iznenadne nezgode i probleme ide se kod svog onkologa bez
zakazivanja i sl.

Ma ok, uvek treba biti obazriv, ali bolece te to sigurno jedno 7 dana.... Prvo se smiri, pa se pojaca, pa bude tvrdo ko kamen, pa svrbi... haos! Ali ne brini, da si alergicna, imala bi ti zescu reakciju jos u subotu. A onog dr... ja bi njega na trg javno razapela pred svima!!! Govedo!!!!

Govedo je sislo sa planine Bosanske da mene u mom Beogradu ponizava i zahebava.....
Procice,nezgodno je mesto pa me cela saka boli,a leva me boli inace pa sam kljakava,ne pitaj.
Kissic tebi,sta ima kod tebe?

Ma bice bolje!! Evo konacno, bar ovde kod mene granulo sunce pa lepota!! Odmah se covek bolje oseca.
A jel, majke ti, a sto ti njemu ne nakrsi onako po naski, pa da se zamisli malo? Sto da on svoje frustracije leci na tebi? Pokazi govedu ko si i sta si!! Odma bi ti bilo bolje!!
Nije tesko biti fin, al to vise niko ne praktikuje...

Joooj biki,ali si pop....la!Radim u zdravstvu,ali sam i ja alergicna na ljude koji su tu, a nemaju srca,vaspitanja,profesionalnosti za takav poziv.Kad se setim mog Bg.konzilijuma kad mi se bolest navratila-samo sto ne rekose "idi zeno biraj sanduk i slikaj se dok jos na nesto licis"Ja,ovako dobrocudnog karaktera,podbocila sam se polugola i ocitala im!A oni meni"i,koleginice,ubuduce idite na konzilijum u Nis,tamo regionalno pripadate"Cvrc!

Verujem,ma svaka susa umislja danas da je velicina i da moze tek tako da se igra sa ljudima koji
ne dolaze tamo iz dosade nego kad je bas,bas hitno.
Da zlo bude vece,a i to sam mu rekla,pljuju po njemu mnogi
na sajtu kbc bezanijska kosa,postoji knjiga utisaka,a ja ,glupaca,
udarila da ga branim iz sve snage,pa ljudi pocese i mene da prozivaju
kad stitim takvog skota i kriminalca,uzas!!!
Malo je danas,moja Vesna,normalnih i vaspitanih i sto je najvaznije profesionalnih
doktora kod nas u zdravstvu,na zalost .
I nikako ne treba cutati i nervirati se,NIKAKO!!!!!

Joooj biki,ali si pop....la!Radim u zdravstvu,ali sam i ja alergicna na ljude koji su tu, a nemaju srca,vaspitanja,profesionalnosti za takav poziv.Kad se setim mog Bg.konzilijuma kad mi se bolest navratila-samo sto ne rekose "idi zeno biraj sanduk i slikaj se dok jos na nesto licis"Ja,ovako dobrocudnog karaktera,podbocila sam se polugola i ocitala im!A oni meni"i,koleginice,ubuduce idite na konzilijum u Nis,tamo regionalno pripadate"Cvrc!

Ej, Vesna, sutra cekaj, a danas si slobodna. Hebes i banke i saltere....... redovi do ludila, ali odradih.
I nemam pojma zasto su ljudi tako pogani , a sve se moze lepo ressiti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back