Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da vam kazem,ja sad drmnula jednu rakiju,doneo kolega sa Rudnika njegovu domacu sljivu,al sam se smirilaaaaaaa.....
sad udje jedna koleginica sto cisti popodne nasu kanc.i donela nam jagoge,pa zamisljam sampanjac i pijem rakiju i jedem jagode,mmmmm...

Bikice drugarice,neka si ga naprašila i prijava jašta,pa niko nije Bogom dan pa da ponižava kad mu se prohtije!!!Uostalom, mi a i svaki drugi pacijenti koji boluje bilo šta sigurno nije došao njima zato što mu je dosadno u životu,pa hajd sad malo kod doce,mislim!!!
A da li je iz Bosne ili BG.,Inostr. bilo odakle,ako nije čovijek džaba mu sve njegove titule,jer vjeruj biki,meni su na konzilijumu dvojica dr., iz Bg.od kojih je jedan i prof.,takve gluposti valjali iz čiste sujete,samo zato što sam oper. privatno kod eminentog stručnjaka,a ne oni u državnoj,baš na kc Bežanija,ma strašno!!!
Šta god radili,čime god se bavili, moramo prevashodno biti ČOVIJEK!!!

Ma nije vazno odakle je ko,to sam u naletu ludila i besa odvalila.
Ne kapiram zasto im ne radi telefon?!
ma zakazaces i naravno da ces biti mirnija,opustenija....samo polako,kissic tebi ))))

Kontam da je to,mislim nisam se ja našla prozvana,nego komentarišem da su svi sujetni i umišljeni pa da je ne znam odakle došao!
Pojma nemam za telefon i danas zvala i ništa :think:
:zag:

Treba ozbiljno poceti sa dogovorima,pa ode nam maj.Da se vidimo u junu,posle ce odmori,kud koji...Ja sam zauzeta 9.juna(slavim mnooogo godina mature).da bude subota?Zbog nas sa strane...neko rano popodne.Ajde mislite,pa da padnu predlozi!

Super,konacno neki konkretan predlog!!!
Gledacemo da svima odgovara,naravno.
Ajde da nam petak bude poslednji dan za smisljanje
i da krenemo sa predlozima,da svako vidi u skorijoj buducnosti sta ima
od obaveza i kad je najbezbolnije,pa da izvucemo neki prosek,mislim odgovarajuci termin.

Dodjoh! Ono djubre Dr.ZORAN ANDRIC,kc Bezanijska kosa,koje je bilo uhapseno u aferi ,,kraba,, a moj je ONKOLOG nicim izazvano,
me tako otkacilo,nije hteo ni da me saslusa,nema pojma zasto sam dosla,potrosila zivce i pare na prevoz,
usla sam, kako mi je salterusa rekla,cim je izasao pacijent iz njegove ordinacije jer nemam zakazano ni uput....
Sad mu sleduje debela prijava,hvala bogu pa imam debele veze u RZZO.
Stavljam obloge,ako se pogorsa idem kod mame u Zemunsku bolnicu,tamo ce me vec neko pogledati.
Ovo mu nije prvi put da me ovako oduva,dok sam primala hemo,posle prve dok nisam imala pojma kako to ide
posle primljene doze ides opet na ekg pa kod njega da to pogleda i zvrljne na papir..
Ja to ucinim i ostanem da sacekam otpusnu listu kod njega.
Kad je kreten skocio na mene,,ma samo jos i otpusne liste ja ,,LEKAR,, da vam kucam,taman posla,kakav je to nacin
imate salter gde cekate otpusne liste...,,
Konjina se naljutila boze moj,on je dr. a da kuca liste...
Ubrzo potom su ga UHAPSILI, bila sam kod druge,normalne doktorke sledeci put na terapiji i na jednoj kontroli
ali kad se vratio iz BUVARE opet je meni zapao.
E pa nece vise,sad ide prijava a trazicu da me vodi drugi dr. kad budem zakazivala kontrolu u septemru.

Dokle god budu trebale debele veze , zaboravi na nesto dobro....... mozda njegove veze jos deblje. :think:

Vidis da covek radi, moze biti da nije kriv..... pa puko i on, a svi ga pljuju...... svasta tu moze biti u ovoj ludoj
drzavi .... onolike poapsise , onaj nesretnik se "obesio" , ovi iz Kamenice rade u Banja Luci , a izgleda da su
pravi igraci jos na slobodi.... i dobro je da ti nije nista, da si samo ubodena ;)

A ko kaze da ja uzivam na poslu pa nikada stranku ili bilo koga ko mi
naidje kad ne znam gde bijem od predmeta i brojeva,nisam tako oduvala ni krivu ni duznu,
za mnogo manju platu nego njegovu?!
Zao mi je sto se izvuko i prvi put,ima taj putera na glavi,samo tako...
Na kraju krajeva,on nije ni znao koji je moj problem,nije hteo da cuje,
hvala Bogu te nije nista ozbiljnije,ne znam koliko bih razmisljala pre nego
mu zviznula samarcinu,jer,ponavljam,nije mu prvi put,a sam je odabrao taj posao,,skolovao se,,za to sto jeste sada.
On nema pojma,a sta da sam jos na terapijama i zbog necega sam hitno dosla,imala sam problema
sa srcem dok sam bila na citostaticima i morala hitno tamo,tada me srecom primila doktorka
Sanja Kostic,normalno i stalozeno,pored njenih redovnih milion pacijenata i rekla za svaki
problem da se NJEMU javim,bez zakazivanja i cekanja redovne kontrole...
Ma,muka mi je bre vise od umisljenih i frustriranih kretena koji primaju platu za to sto rade!

Ocemo taj 15.jun,ne znam koji dan pada,neki vikend u tom terminu,Vesna ne moze 9.juna
ja mogu valjda bilo kad,ako neko nesto ne pokvari u medjuvremenu,nadam se da nece,Gaga ce verovatno tada moci
dovozi je muzic,Mima ce videti ovo pa ce nam reci jel odgovara,ne znam ko sve hoce da se vidimo,mozda
i Likita12,Likilee,pahulja69,peca66,da ne nabrajam sad.
I hocemo li u Beogradu ili negde drugde,mislim da je to najveci problem i dilema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back