lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
bas si uzivo ista tako ,lele i pijes i pusis a tek dekolte![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas si uzivo ista tako ,lele i pijes i pusis a tek dekolte![]()

e ta ti valja , celi dan nisam imala struje , samo sedela i gledala u ugasen tv , ovo vreme samo da pucas sebi u glavu svaki dan po sto puta
Hehehehe...da znas da se i ja ponekad plasim Vesneoni te se plaseznas kako se ljudi plase doktora , da im odmah ne daju boce u guzu
ne znam zasto,sramota me sad 
bas si uzivo ista tako ,![]()

ma ne za dekolte , nego uopste ,A sta si mislila,kakva sam uzivo,fiiiiina i dosadna?
Pa i niiiiiiiiiiije mi bio neki dekolte,bila sam na poslu,ne smem bas ja toliko ko sto ti mislis![]()

Hehehehe...da znas da se i ja ponekad plasim Vesnene znam zasto,sramota me sad
![]()

moze da se desi , joj jutros sunce a vec nestajeHehehehehe...svaki dan po sto puta,pa ubices se tako,bre..
Hehehehe...da znas da se i ja ponekad plasim Vesnene znam zasto,sramota me sad
![]()
pa nemas ovde nista posebno-nastao je iz mlecnih kanalica(kao kod vecine),invazivan-probio celijsku membranu.Hm...veliki je bio.Ovo NG je nukllearni gradus i kad je II te je srednje stanje(moj je bio NG III-to je gore,zesci potencijal za rast itd)Izvadjeno 20 zlezdi,ni jedna nije zahvacena,sto je super.
A jel triple negativan?kakav je HER?
samo mi to pise a u tabeli nekoj skroz ispod
ER sc. 0
PR sc.0
HER2 1+
Dakle,tripl negativan(kao i moj i mislim,Gagin)On je do skoro bio redak ovde,citala sam da ga je najvise bilo kod Africkih i Hispano zena,ali sad sve cesce cujem da ga zene kod nas imaju.Definitivno,tvoji jajnici ostaju,ne treba da se dira nista,jer nema uticaja!
Ja pijem Jurnistu.Ima od 8,16,32,64....pa se kombinuje.Ja sam pila 24mg,a pre nedelju dana sam smanjila na 16 opet,uz Diklofen duo kao dodatak.Oromorf su mi dali kao dodatak,on je brzodelujuci,moze do 4 kese dnevno...ali nije to meni nesto bilo dobro.Ova Jurnista se moze svakih 1-2 duplirati,kazu gornja doza ne postoji.
Ima u Bgd. centar za kontrolu bola,tu bi trebalo da umeju da naprave pravu kombinaciju za pojedinca....Uh,to je bas gadno!Vi se bas mucite,a mladi ste..mada to nije ni za koga.
) i kasnije te kapi od 20mg/ml,znam da djeluju samo 4 sata,ali on kao da ih uopste ne pije,pa ih je prestao skroz piti.Bas strasno,sta drugo reci na ovakve sudbine....Nama od pocetka dali Durogesic flastere (znamo da od njih nema nista jace) i kasnije te kapi od 20mg/ml,znam da djeluju samo 4 sata,ali on kao da ih uopste ne pije,pa ih je prestao skroz piti.
Moracu pitati doktora za te sto vi pijete i ima li sta jos jace
Dal se kod tog Dr. tamo za bol mora licno doci,ili se mogu nalazi poslati,neko drugi da ode?
Jer moj muz tesko da se moze voziti duze od 2-3h maksimalno,jer skoro da ne moze sjediti,najvise lezi...namucio bi se do tamo...
Nama njegova rodjaka iz Njemacke razgovara tamo sa doktorom za bol,ali ona bi njemu neke lijekove oralne,tipa Metamazol,Servedol,MST itd,ali on je njih pio prosle godine u aprilu kada su krenuli prvi bolovi i nista mu nisu pomogli,bas nista,a dala mu saku lijekova na bazi Morfija,i cim je tada stavio flaster pomogao mu potpuno,mjesecima nije imao problema,kretao se,vozio bicikl kilometrima(cak 2 mjeseca nakon hemo nije koristio nista za bolove),ma sve normalno,a imao metastaze koje ima i sada,zasto se sve to tako naglo promjeni?
Jel od hemo,pada kilaze,sama bolest valjda iscrpi!?Strasno!Sad samo lezi,i to ga ubija psihicki,zeli da hoda,da izadje,ovako psiha strada,ali ne moze,boli kicma,sav je savijen,iako koristi od decembra onu kragnu da potpomaze vrat i glavu...
Ovo je strasno tesko,jos ovako mlad,ali svima je isto,mlad star,uvijek je jednako tesko,on se samo plasi da ce se dugo muciti jer je srce jako,mlado,uf strasno