Hvala vam svima
Da Vesna,i mi smo imali komplikacije ko da ide po vakcine,bas je bilo tesko,jer niko u familiju ne govori dobro ni Engleski ni Spanski(ko i zna nije bio u mogucnosti da ode i to su uglavnom mladje zenske osobe koje ne bi pustili da idu same),ja znam dovoljno da se sporazumijem,ali u zivotu nisam putovala tako daleko i nikad avionom,tako da sam ja otpala u startu,pa smo na kraju skontali da ide on i sa njim neko,on takodje nikad nije avionom putovao,jezik ne zna skoro uopste,pa je isla sestra od ujaka,jer je ona znala oba jezika dovoljno i putovala je vise puta avionom,pa se snalazi na aerodromima,muz kaze kad se vratio da sam bio sam na aerodromu u Parizu koliki je ne bi znao na koji izlaz da izadjem,izgubio bi se,ona sve zna pa je islo glatko,tako je to kad seljak krene u bijeli svijet

I nomalno 2 karte odma skuplje,pa smo kontali da ce mu pomoci vakcine da ce neko opet morati ici i po nove doze njih,ali kako se stanje pogorsalo nismo otisli,e sad neko bi otisao po Escozul,ali opet ne smijemo je samu pustiti (sestru) a karte skupe,nisam pametna...
Sto se tice Escozula ja misim na cijelom internetu,da ste vi jedina osoba koja uzima bas njega,pravog,svi uzimaju Vidatox,tako da zeljno iscekujemo rezultate...
Sto se tice novca ni kod nas nije sjajna situacija,sad ni ja ni on ne radimo,a znate i samo koliko je ova bolest skupa,silni preparati,zdravija prehrana,putovanje na terapije itd itd...ali srecom nismo u kreditu i imali smo ustedjevine,i skoro smo dobili finu,bas finu svotu od njegove rodbine iz Australije,Bog im vratio za sve!
Tu imamo srece,ali on njih cuva na racunu,za nedaj Boze,sve konta mozda ce se od ove hemo stabilizovati bolest pa bi mozda on opet htio uzeti jos jednu turu Vakcina(koje su sada izgleda skocile na oko 8-9 000e) ,jer je Dr. iz Kube rekao tako,nakon ove hemo ako bude stabilizacije ili povlacenja bar malo,moze opet vakcine,vidjecemo sta nosi vrijeme...