likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
Biki, navijam danas za tebe i dobre rezultate!!! Bice sve ok, videces!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i tebi zelim isto kao i meni

Hvala drugarice odi tebi zelim isto kao i meni
Sad dobih rezultate krvi i oni su dobri
pozdrav svima,sad malo i da radim![]()

Evo me drugari!!! Svi nalayi dobri,malo me ginekolog naplasila al poslusacu je pa cu ici kod nje na 3 meseca umesto na 6,nije bitno,da jos k.slika i biohemija da mi stigne i to je to!
Pluca cista,abdomen u redu,tumor marker ok....ma sve ok!
Hvala vam svima od srca,puno znaci podrska i verujem da ce svi koji se ovde bore sa ovim zlom biti ok samo zbog ovako pozitivne energije!
Hvaaaaala svima vama ljubim vas sve!!

Hvaaaaaallaaaaaaaaaa......Biki-supeeeeeerrrrr!![]()
![]()
![]()

ako sam ja to dobro razumela

Hvala Petre odTo mi reci,Biki!!! totalno si mi ulepsala dan!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jednim velikim delom ste vi zasluzni,veruj mi

Tako je likita,da znas da hocu )))))))))))))))))))Biki carice bas mi je drago!!!!!! Eto i tu muku si skinula sa vrata!!! Divota!!!! Sad udri brigu na veselje pa u provod!!!!
Bikilix,cestitam,samo napredEvo me drugari!!! Svi nalayi dobri,malo me ginekolog naplasila al poslusacu je pa cu ici kod nje na 3 meseca umesto na 6,nije bitno,da jos k.slika i biohemija da mi stigne i to je to!
Pluca cista,abdomen u redu,tumor marker ok....ma sve ok!
Hvala vam svima od srca,puno znaci podrska i verujem da ce svi koji se ovde bore sa ovim zlom biti ok samo zbog ovako pozitivne energije!
Hvaaaaala svima vama ljubim vas sve!!
Hvaaaaaallaaaaaaaaaa......
Vesna,imam pitanje za tebe,ginekolog mi kaze da to sto mi je endometrijum 8 mm. nije najsjajnije i da ce morati da mi prati ne na 6 meseci kao do sad nego na 3 meseca,navodno tolerise se do 10 mm. u menopauzi,a pijem vec godinu i po dana nolvadex...prosli put na kontroli,pre 6 meseci,bio mi je 7mm. sta god to znacilo...
Pitala me za ono sto ne razumem kolilo je hormonskog tipa tumor,one pluseve i procente sto ne znam na pamet sa pato histoloskog nalaza,nisam znala da joj odgovorim
Koliko je to alarmantno i sta u stvari znaci to sto mi je endometrijum tako na granici neke ,,tolerancije,,?
Koliko sam ukapirala,ako bude jos deblji radice mi neke kiretazeako sam ja to dobro razumela
Hvala u napred i kissic tebi![]()
Hvala mala...kisss.....Ej drugarice,dok se Vesna ne javi da ti malo olakšam...............elem meni su isto tako govorili ako budem pozitivna na hormone da bi pila Nolvadex,pa da se prati debljina endometrijuma i da se toleriše do neke granice a posle se ide na kiretažu i to se šalje na PH nalaz,da se provjeri za ne daj Bože!Zapravo debljina endomet.i raste zbog upotrebe Nolvadexa!
A što se tiče hormon zavisnosti tumora,to te pitala da zna da li si i koliko pozitivna na estrogen,progest. i Her2.,pretpost.da bi mogla imati bolji uvid što se tiče te ginekološke strane,jer je sve to povezano pa kontam da je zbog toga!Ne bih više da pametujem,Vesna će nam ipak dati više inform.!
Ljubaaaaacccc
Hvala Peco,pozz tebi...Bikilix,cestitam,samo napred
Zao mi je zbog rodjake,hvala na lepim zeljama u svakom slucaju...Zdravo svima. I ja volim da cujem lepe vesti. Vec duze vreme vas svakodnevno "pratim" i uzivam u svakom dobrom rezultatu, svakoj lepoj vesti. Ovakav duh nisam videla ni na jednom forumu. Nisam se javljala jer nisam imala nista lepo da kazem pa nisam htela da obaram vase raspolozenje i duh. Nasla sam vas dok sam "izucavala" medicinu i ostale nacine lecenja u nadi da pomognem oboleloj rodjaki. Na zalost nije bilo vremena za pomoc. Zelim vam da istrajete u vasoj borbi i da se sto pre oslobodite nemani, a vas pozitivan duh ce vam sigurno pomoci u tome.

Hvala Petre odjednim velikim delom ste vi zasluzni,veruj mi
Vise sa vama pricam nego sa bilo kim
Ovi muski kuci me nisu ni pitali nista,ja muzu rekla dobri rezultati,preko telefona,nesto mi kao promrmljao u fazonu,,dobro,,i kad sam dosla kuci o tome se nije ni pricalo
Ja sam delimicno kriva jer ih nikada nisam opterecivala,pa ko vele sta mi fali,nikad mi nije ni bilo lose...
Pozdrav veeeeeeeeeliki i poljubac![]()
Bikilix , nemas pojma koliko mi brinemo i koliki strah prozivljavamo , ali se kao pravimo da nije nista. Ja se ni danas nisam oslobodila, kada nam je dr., rekao , onako bez
pardona, da misli da je rdjavo, ali da smo se javili na vreme. Znas, nemoj sama to prolaziti , a lakse ce biti i suprugu, ako bude ukljucen . Bolest zblizi , a dobro je i znati
sta je za tebe dobro, a sta nije . I njemu , a i deci nije lako , ali ako ste skupa u toj prici sve se lakse podnosi. Posebno sada kada su rezultati dobri . Obradovala sam se,
a i ocekivala sam dobre rezultate.
Ej zeno okreni se sada samo lepim stvarima. Mani se slusanja o bolescinama.

Muskarci sa 65 god. zivota i najmanje 15 god.staza ili sa 40 god. staza i 53 god. i 8 meseci zivotaBikilix, imas li pojma koliko je potrebno godina zivota za muskarca i zenu za penziju. Staza zemaju dovoljno