BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Bice bolje i normalno je da ne prolazi brzo,ali jednom ces morati da se trgnes,zbog sebe...
Ajde,glavu gore,ljubim te
Ajde,glavu gore,ljubim te

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma u pravu si ti, sve je to tacno, ali nesto bas ne mogu... Izgubila sam volju za sve... Dok je bio ziv, borila sam se kao lav za njega, a sad vidim da je sve to bilo uzalud...
Proci ce i ta tuga i bol, ali jos uvek mi je sve to sveze, jos uvek cekam da dodje na kafu i strudlu sa makom...
Bice bolje...
Razumem te u potpunosti.
Isto ,ama bas isto se osecam.
Jedino sto mi dodje utesno je ogromna ljubav i neznost koju sam zaista pruzila majci.
Al mi nedostaje sve vise i vise.
I ko kaze da vreme leci....Laze iskreno
menjali smo internet operatera pa nisam imala net 5/6 dana
a i na poslu guzva
ovo ludo vreme cas hladno cas topla
pa su svi bolestni temperature alergije i sl
nadam se da ste svi dobro fizicki ali i psihicki
jos malo pa ce PROLECEEEEEEEEEE
Eto vam teme. Jos samo da se i ja raspisem .... ovi prognoze daju CAK za tri dana
Uf .. makar da je prolece blizu - nego najmanje jos tri meseca. A tako sam se bojala
ciscenja snega, a sad pristajem i na to - samo da ovo sivilo, kod nas pljuskalo celi dan,
prestane.
Bikilix garant negde na svecarima cim se ne odaziva ili sam propustila. Meni se opet
nije islo . Ma glupavo se osecas , onako sama, pa ono kako si , pa svi nesto snuzdeni
zbog mene i odlucim da je bolje i za mene i za njih da ostanem ovde.
sunce cvece setnje....[/QUOTE - nemam pojma kako ovo dopalo ovde -citirala sam al
U toku noci temu su skinuli , ali uspela sam kopirati potrebno. Pa to je neverovatno u koliko cenzurisanoj drzavi zivimo.
Pozdrav-za-sve-na-ovom-deo-foruma.Ja-nisam-bolesna,ali-moja-mama-11-meseci-posle-operacija-srca-operirala-je-karcinom-debelog-creva.Sada-smo-dobro,hvala-bogu-i-lekarima.
To! Moj covekevo i mene
DOBRO JUTRO
sinoc sam bila ja mojom kumom u kaficu
kafa vince muzika .....
bas sam se lepo provela

Zdravo RENI-MKPozdrav-za-sve-na-ovom-deo-foruma.Ja-nisam-bolesna,ali-moja-mama-11-meseci-posle-operacija-srca-operirala-je-karcinom-debelog-creva.Sada-smo-dobro,hvala-bogu-i-lekarima.

Cao Liki,joj da mi nije svega toga poludela bi,veruj mi... Do pre 2 godine sam pazilaBikilix, puno i za procitati, a ne za preziveti.
Srecom vikend , a i uhodala si se vec i nagli prekidi nisu korisni.
Pozz

Mene jos uvek neke vise sile koce,ali Tako je Liki,kissic tebi i verujem da ces se polako vratiti u zivot,zasluzujes to sa takvim duhom i optimizmomBikilix, ti i tvoja jurnjava - meni osvezenje. Samo ti jurcaj - od toga ti nista lose.
Pa moras negde viseak energije istutnjati.Mene jos uvek neke vise sile koce,ali
valjda i to , vremeno prodje, a opet u tom cekanju - protece i godine i hebes ga , valjda je
to zivot. Ko se snadje - snadje se. Nisam od onih koji obraca paznju sta svet kaze, ali
kada imas dovoljno godina, pa ostanes sama, prosto ti milion stvari ne prilici i htela ili ne
moras voditi racuna , nekako osetis . Inace, nisam kucni tip - sluzila samo za spavanje.
I jedino pravilo je - da cinite samo ono sto vama godi . Nista protiv sebe i nikakvi obziri.
Pozdrav svima

moja je mama umrla pre dve godine , nedelju dana pre moje operacije , i sad je jos uvek nekad cekam kuci da je vidim , stalno mislim da mozda nisam uadila sve da bude ziva , ali nije bilo pomoci , moras to prihvatiti da se ne muci vise i da ti trebas ici dalje jer to bi on zeleo vise nego istaMa u pravu si ti, sve je to tacno, ali nesto bas ne mogu... Izgubila sam volju za sve... Dok je bio ziv, borila sam se kao lav za njega, a sad vidim da je sve to bilo uzalud...
Proci ce i ta tuga i bol, ali jos uvek mi je sve to sveze, jos uvek cekam da dodje na kafu i strudlu sa makom...
Bice bolje...

liki , samo ti malo u svet pa dodje i apetit , ja svaki dan u setnju , bas mi prija ,Bikilix, ti i tvoja jurnjava - meni osvezenje. Samo ti jurcaj - od toga ti nista lose.
Pa moras negde viseak energije istutnjati.Mene jos uvek neke vise sile koce,ali
valjda i to , vremeno prodje, a opet u tom cekanju - protece i godine i hebes ga , valjda je
to zivot. Ko se snadje - snadje se. Nisam od onih koji obraca paznju sta svet kaze, ali
kada imas dovoljno godina, pa ostanes sama, prosto ti milion stvari ne prilici i htela ili ne
moras voditi racuna , nekako osetis . Inace, nisam kucni tip - sluzila samo za spavanje.
I jedino pravilo je - da cinite samo ono sto vama godi . Nista protiv sebe i nikakvi obziri.
Pozdrav svima