Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma u pravu si ti, sve je to tacno, ali nesto bas ne mogu... Izgubila sam volju za sve... Dok je bio ziv, borila sam se kao lav za njega, a sad vidim da je sve to bilo uzalud...
Proci ce i ta tuga i bol, ali jos uvek mi je sve to sveze, jos uvek cekam da dodje na kafu i strudlu sa makom...
Bice bolje...

Razumem te u potpunosti.
Isto ,ama bas isto se osecam.
Jedino sto mi dodje utesno je ogromna ljubav i neznost koju sam zaista pruzila majci.
Al mi nedostaje sve vise i vise.
I ko kaze da vreme leci....Laze iskreno

Razumem te u potpunosti.
Isto ,ama bas isto se osecam.
Jedino sto mi dodje utesno je ogromna ljubav i neznost koju sam zaista pruzila majci.
Al mi nedostaje sve vise i vise.
I ko kaze da vreme leci....Laze iskreno

Није то добар превод латинске изреке која гласи : "Omnes vulnes tempore sanabuntur"...
Суштина је да време "залечује ране"...
Ако се изгуби неко јако близак, бол траје годинама...само постаје подношљивији..

Ја сам изгубила оца у детињству...
И увек ми недостаје...

menjali smo internet operatera pa nisam imala net 5/6 dana
a i na poslu guzva
ovo ludo vreme cas hladno cas topla
pa su svi bolestni temperature alergije i sl
nadam se da ste svi dobro fizicki ali i psihicki
jos malo pa ce PROLECEEEEEEEEEE
sunce cvece setnje....

menjali smo internet operatera pa nisam imala net 5/6 dana
a i na poslu guzva
ovo ludo vreme cas hladno cas topla
pa su svi bolestni temperature alergije i sl
nadam se da ste svi dobro fizicki ali i psihicki
jos malo pa ce PROLECEEEEEEEEEE

Eto vam teme. Jos samo da se i ja raspisem .... ovi prognoze daju CAK za tri dana
Uf .. makar da je prolece blizu - nego najmanje jos tri meseca. A tako sam se bojala
ciscenja snega, a sad pristajem i na to - samo da ovo sivilo, kod nas pljuskalo celi dan,
prestane.
Bikilix garant negde na svecarima cim se ne odaziva ili sam propustila. Meni se opet
nije islo . Ma glupavo se osecas , onako sama, pa ono kako si , pa svi nesto snuzdeni
zbog mene i odlucim da je bolje i za mene i za njih da ostanem ovde.
sunce cvece setnje....[/QUOTE - nemam pojma kako ovo dopalo ovde -citirala sam al

Poslednja izmena:
ej sada sam procitala da pocinju da stizu tuzbe zbog ne placanja RTV pretplate. Kazu da to nije pametno primiti.
Ja placam kablovsku RTV ne i vec dobih opomenu pred utuzenje, ali onako ubacili u sancuce A to je kao da nisam
ni dobila. U svakom slucaju - ko ne placa procitajte "vazno obavestenje" na Politici

U toku noci temu su skinuli , ali uspela sam kopirati potrebno. Pa to je neverovatno u koliko cenzurisanoj drzavi zivimo.

Bikilix - pridruzujem se Klubu

Pozdrav

Poslednja izmena:
jeste da ovde nije pravna tema.Al da odgovorim vezano za tuzbe RTS.
Svako ima pravo da istakne prigovor zastarelosti potrazivanja,tj duzan je da plati samo za jednu godinu unazad,a ostalo ne.Mada ce ga u tom slucaju hvatati i taksa za presudu,i troskovi advokata suprotne strane.
Ukoliko pristane na sve one papire koje salju,a salju opomene sa sve uplatnicama ,da nafataju ljude.i plati znaci da je neko priznao dug.
Inace sam pravnik ,pa se razumem u tu materiju.

Cao ljudi,nesto ne postizem,jedna sestra,druga sestra,treca sestra,jedan rodjendan,druga...pa sad kuma,ona sa bebom,ceka me ceo dan,a meni ceo dan defiluju sestre sa malom decom,sutra rodjendan starijoj sestricini u Zemunu....
Vidim Liki da si se pridruzila klubu ne platisa RTS tv pretplate,hehehehe..pa znas li koliko nas je!
Pozdravljam vas sve,zurim,kiss!

Bikilix, puno i za procitati, a ne za preziveti.
Srecom vikend , a i uhodala si se vec i nagli prekidi nisu korisni.
Pozz
Cao Liki,joj da mi nije svega toga poludela bi,veruj mi... Do pre 2 godine sam pazila
na tesko bolesnu babu,kad je ona umrla razboleo mi se deda...sa nama je u kuci,kad nije u bolnici,a sta cu,oni su me
cuvali od mog treceg meseca zivota,oni su mi u stvari bili mama i tata..
Kad god mogu ja se trudim da malo odmorim mozak,mislim da ovu moju jurnjavu dovoljno opravdah pred svima ovde
sad kad sam malo otvorila dusu:zstidljivko:
Pozdravljam vas sve i iskreno se nadam da cemo se negde na prolece i videti:zpozdrav:

Bikilix, ti i tvoja jurnjava - meni osvezenje. Samo ti jurcaj - od toga ti nista lose.
Pa moras negde viseak energije istutnjati. z;) Mene jos uvek neke vise sile koce,ali
valjda i to , vremeno prodje, a opet u tom cekanju - protece i godine i hebes ga , valjda je
to zivot. Ko se snadje - snadje se. Nisam od onih koji obraca paznju sta svet kaze, ali
kada imas dovoljno godina, pa ostanes sama, prosto ti milion stvari ne prilici i htela ili ne
moras voditi racuna , nekako osetis . Inace, nisam kucni tip - sluzila samo za spavanje.
I jedino pravilo je - da cinite samo ono sto vama godi . Nista protiv sebe i nikakvi obziri.
Pozdrav svima

Zdravo-svima.Jas-sam-iz-Makedonije,tako-da-mi-je-mama-karcinom-operirala-na-kliniku-u-Skopje,posto-u-nasem-gradu-nisu-hteli-zbog-prethodne-operacije-srca.Primila-je-adjuvantnu-hemo-xeloda.To-je-bilo-prosle-godine.Sada-ide-na-redovne-kontrole.Izvinite-sto-pisem-ovako,tastatura-nije-u-redu,a-i-ja-neznam-puno-raditi-sa-kompjuterima.Srce-sa-tri-by-passa-i-karotidnu-arteriju-je-operirala-u-privatnoj-kliniki-za-te-bolesti"Filip-Vtori"-gde-su-joj-otkrili-i-karcinom.Zelim-svima-sve-najbolje.

Bikilix, ti i tvoja jurnjava - meni osvezenje. Samo ti jurcaj - od toga ti nista lose.
Pa moras negde viseak energije istutnjati. z;) Mene jos uvek neke vise sile koce,ali
valjda i to , vremeno prodje, a opet u tom cekanju - protece i godine i hebes ga , valjda je
to zivot. Ko se snadje - snadje se. Nisam od onih koji obraca paznju sta svet kaze, ali
kada imas dovoljno godina, pa ostanes sama, prosto ti milion stvari ne prilici i htela ili ne
moras voditi racuna , nekako osetis . Inace, nisam kucni tip - sluzila samo za spavanje.
I jedino pravilo je - da cinite samo ono sto vama godi . Nista protiv sebe i nikakvi obziri.
Pozdrav svima
Tako je Liki,kissic tebi i verujem da ces se polako vratiti u zivot,zasluzujes to sa takvim duhom i optimizmom:zpozdrav:

Ma u pravu si ti, sve je to tacno, ali nesto bas ne mogu... Izgubila sam volju za sve... Dok je bio ziv, borila sam se kao lav za njega, a sad vidim da je sve to bilo uzalud...
Proci ce i ta tuga i bol, ali jos uvek mi je sve to sveze, jos uvek cekam da dodje na kafu i strudlu sa makom...
Bice bolje...
moja je mama umrla pre dve godine , nedelju dana pre moje operacije , i sad je jos uvek nekad cekam kuci da je vidim , stalno mislim da mozda nisam uadila sve da bude ziva , ali nije bilo pomoci , moras to prihvatiti da se ne muci vise i da ti trebas ici dalje jer to bi on zeleo vise nego istaz:)

Pozdrav svima
liki , samo ti malo u svet pa dodje i apetit , ja svaki dan u setnju , bas mi prija ,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back