lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
ja sam pocela da drzim onu un dijetu i setam , nije losa , nije skupa , a najedem se basDa,prolece je krajnji rok da oslabimo i da skroz ozdravimo da bi mogli na okupljanju to lepo i da proslavimo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam pocela da drzim onu un dijetu i setam , nije losa , nije skupa , a najedem se basDa,prolece je krajnji rok da oslabimo i da skroz ozdravimo da bi mogli na okupljanju to lepo i da proslavimo![]()

ja nisam mogla da podnesim miris alkohola koji je tamo , kad ti stavi onu gazicu kad izvade iglu , uzas , sad mi mnogi dezedoransi podsecaju na toIsto je i na b.kosi,uzani hodnicic sa 5 stolica,nas bude milion,a na kraju hodnika sala gde sam primala hemo,pa kad mi dodje onaj smrad od koga sam dusu ispovracala koji samo tamo moze da se oseti,e onda pocinje padanje u nesvest....Joj samo kad pomislim vec mi nije dobro,al prodje i to...
Bilo je vreme da sve krene na bolje !!! Hehehehehe...pa sta cu kad je takvo cinjenicno stanje
A ti,kako je na VMA,jel si jos gore,mislim na VMA?

ja nisam mogla da podnesim miris alkohola koji je tamo , kad ti stavi onu gazicu kad izvade iglu , uzas , sad mi mnogi dezedoransi podsecaju na to
Vesna,ulepsala sii mi dann !!!!![]()
Bilo je vreme da sve krene na bolje !!!
)
Neka su ti ta 2kg najmanja briga !!! <3
ovde samo kisa

ovde samo kisa![]()

Da,da...hehehehehe....bicemo ovakve
Pogledajte prilog 221240
NIsam vise,sad je pocela skola !!! To nam traje samo 5 dana,i jos jednu turu imamo krajem maja... A zato kazu da cemo u trcoj imati mnogo vise !!!![]()
![]()
![]()
![]()

E svi smo u martu i MIMA i GAGA i jos par devojaka koje poznajem iz bolnice,nisam na onkologiji nego na Bezanijskoj Kosi...
Ja cu u februaru da odradim preglede kod mame u Zemunskoj bolnici,nesto mi se ne ceka mart
Ma bice nam dobri nalazi,ne smeju da budu losi![]()
na onkologiji je guzva uvek , pobelis od cekanja a nema ni mesta za sedenje
Kod dr.Andrica a operisao me dr. Ivanovic,gde si radila,na onkologiji?
Koga pitas,Mimu ili mene?Mima i ja sam pacijent prof.Džodića,divan prije svega čovijek pa onda i vrhunski stručnjak,a ne sumnjam i da su biki tvoji doktori vrh!Pretpostavljam da si operisala dojku,koristiš li neku hormonsku terapiju,izvini što pitam!?
Koga pitas,Mimu ili mene?
tako su meni celo leto padale jabuke sa drveta pa po krovu taf taf , da poludis , ima da je isecemo cim dodje prolece,
I kod mene... -.- Sto je jos gore ..ispred prozora moje sobe nalaze se neki limeni delovi...posto sam ja sprrat ispred potkrovlja,,,pa kad padaju one krpune kapi....izgleda kao u mozak da me roka... -.-![]()