BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Gde ste ljudi? Jel palo treznjenje? Ja prehladjena,smrkljava al nisam zaobilazila alkohol
U sredu je novi radni dan i verujte da jedva cekam
nesto nisam navikla na ovoliki odmor,dosadi...
U cetvrtak imamo tu dugo planiranu zurku,skolski drugari iz osnovne skole,bas se radujem tome
Verujem da ste se svi lepo proveli,onako kako ste zeleli,ja nesto i nisam,smorilo me drustvo,atmosfera...kijavica,al dobro,trudila sam se da ulepsam sama sebi pa nisam obracala puno paznje na sve sto me u normalnim okolnostima iritira kod ljudi
to su sve ljudi iz mog kraja,komsije,znaci ogovaranje,spletkarenje,ma malogradjavstina jednom recju
Volim ja vas sve i pozdravljam
i jos jednom zelim sve najlepse

U sredu je novi radni dan i verujte da jedva cekam
nesto nisam navikla na ovoliki odmor,dosadi...U cetvrtak imamo tu dugo planiranu zurku,skolski drugari iz osnovne skole,bas se radujem tome

Verujem da ste se svi lepo proveli,onako kako ste zeleli,ja nesto i nisam,smorilo me drustvo,atmosfera...kijavica,al dobro,trudila sam se da ulepsam sama sebi pa nisam obracala puno paznje na sve sto me u normalnim okolnostima iritira kod ljudi
to su sve ljudi iz mog kraja,komsije,znaci ogovaranje,spletkarenje,ma malogradjavstina jednom recju
Volim ja vas sve i pozdravljam
i jos jednom zelim sve najlepse

vaj dosao ovaj posao,veceras u Bgd.sutra u Kamenicu kod Francuza...Zivahno!Joj Liki Lee sto mi nisi bliza da te vodim na pice
......nisam je jela pa više od god,još kako mi rekoše da ne smijem sa roštilja. ja je precrtala sa svog menija!Lijep provod večeras biki 
И знам да кажу за нитрате из дима, бла-бла...али не вреди.
dobroga .