Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Polovna i dobro ocuvana ... pa ajde nemoj se smejati. Pa to samo Vesna moze smisliti .I jeste sve predivna stvorenja i zadovoljstvo je biti sa vama.
Inace, celo poslepodne provedoh u otvaranju vrata od kupatila.Blago sam zalupila, nesto se zaglavilo i .... nema sanse da otvorim.Poodvrtala sam sve
sa onim srafcigerom, zalud.... ukucam na net i neki vatrogasac napisao da je sa platnom karticom otvorio- tamo neka specijalna vrata. Probala sa nekim
kartonima- bez uspeha i nadjoh platnu karticu - nije vazeca, za tren se otvorilo.Moram sa nekim ovo iskustvo podeliti, ako niste znali,a zao mi je bilo dati
pare majstorima.
Pozdrav svima

Vazno je da si uspela,a gledala sam to u nekim filmovima,al nisam sigurna da bih umela.
Ja spremala papire za Kamenicu..odavno nisam gvirila u kesu sa brdom nalaza,sad sam detaljno pregledala...kuku,sta sam sve prosla samo ove godine!Svaki rezultat je pokrenuo osecanja koja su tada vladala..muka mi pripade!
n025.gif
Pobacah tonu krvnih slika,ostalo na brzaka sredih i kesu opet iza kreveta...dzaba ga bilo!Sve je to proslo,ja sam tu-snazna,dobra,jake volje!To je najvaznije!
h010.gif

Vesna, jel nemas neko bolje mesto za te papircine - nego iza kreveta.
Pa da, 29.12. Kamenica, uff tebi to prilicno daleko. Mogu misliti koliko to zdrma,
ali odlicno da drd., organizoval - pa ti jedna briga manje. Zamisli da si cekala onoliko?
Znam da ti zlo i od ovoga, ali taman se popravi i ona skalamerija, prodje N.G., i
vise pametnih glava nesto smisli. Mozda te , ako nije guzva, zraknu i u Kamenici.
Moze biti da imaju novije aparate. Ma bas te briga, ti se dobro osecas,polovno , a
ocuvano i sredis ti njega. Mozda mu vise nije lepo kod tebe ....jeste se nauzivao
putujuci po belom svetu....

I znala bi i ti ono sa vratima da izvedes.Kartica cudesna....I ovaj interntet zna biti
vrlo koristan, a majstor ko majstor- razvali bi bravu, pa kupi novu....dobro prodjoh.

Ma nije to lako izvodljivo-morao bi drugi konzilijum,pa pripreme itd...pre ce se popraviti ovo cudo u Nisu!Al'hvala tebi sto mislis na mene i kako da mi olaksas zivot! Od NMR nemam neku frku...zelim samo da se sto jasnije proceni opasnost za desnu stranu da bih mogla da "pametnije"odlucim da li i kada otici na novu hemioterapiju.Ona je meni vec odredjena,ali ne juri mi se toliko u nova trovanja!
Lepo je sto idemo veceras,videcemo nase studente,piti studentsku kafu...Sutra uvece se javljam!

Ajde Sofija ili Vesna imam jednu mladu trudnicu . Ovo joj je druga trudnoca- prva prosla OK. E sada je nas dr., salje u S.Mitrovicu na serklaz. Inace je skoro
peti mesec trudnoce, a kada joj je radio ultra zvuk video je da je grlic kratak- dug., 3 cm unutrasne usce normalno i malo ostecen. Pre dva tri dana pojavilo joj se kao neko ziganje - onako kad sedi kao igla da je probode. Trenutno joj je prepisao vaginalete macmiror i nesto za odrzavanje trudnoce gynipral - trudna 18 nedelja. I sad sedi kod mene i nista je ne boli. Jel to nesto za zabrinuti se ?

Ajde Sofija ili Vesna imam jednu mladu trudnicu . Ovo joj je druga trudnoca- prva prosla OK. E sada je nas dr., salje u S.Mitrovicu na serklaz. Inace je skoro
peti mesec trudnoce, a kada joj je radio ultra zvuk video je da je grlic kratak- dug., 3 cm unutrasne usce normalno i malo ostecen. Pre dva tri dana pojavilo joj se kao neko ziganje - onako kad sedi kao igla da je probode. Trenutno joj je prepisao vaginalete macmiror i nesto za odrzavanje trudnoce gynipral - trudna 18 nedelja. I sad sedi kod mene i nista je ne boli. Jel to nesto za zabrinuti se ?

Cao!Desna dojka je u redu,zlezde sa obe strane izrazene(sumnjive),ostalo-onako kako vec znamo da je.Nasa drd je slatka,prijatna i pozdravlja vas.Popricale smo,ona se cudi da mi se ne vide svi oni otrovi koje sam primila...Potvrdjuje neobicnu situaciju u kojoj se nalazim i predlozila je,a zatim me i "ugurala" na konsultaciju sa nekim dr.iz Francuske koji im dolazi 6.januara.Kaze da je covek velicina u svetu raka dojke,pa ko zna,mozda ima neku ideju...Vas pozdravlja i porucuje,ako nesto ima ko da pita da to uradi na pp.jer ovako nema vremena za svakodnevno citanje foruma.Tako, za nedelju dana opet ja za S.Kamenicu...
A ta trudnica...pa povremeni probodi "dole"najcesce ne znace nista.Ali trebalo bi da ima gin.pregled,da se vidi kako taj grlic drzi i donese odluka o stavljanju serklaza(ultrazvuk tu nije dovoljan,treba se podpomoci "rucno").

Ma ovaj nas podpomogo rucno, ali i inace nesto nikome nije pasent.... oticice u S:Mitrovicu, za svaki slucaj.
Jel vidis kako ti se sve nesto poklapa, al valjano. Taman za Badnjak.
Pa tebe i zmija da ujede - otrovala bi se , a ne HT-RT . Sredis ti njega.
Ovo ti bese naporan dan, al na korist.
Pozdrav i nesto sam i ja mirnija pa idem praviti , konacno, samice.

Cao!Desna dojka je u redu,zlezde sa obe strane izrazene(sumnjive),ostalo-onako kako vec znamo da je.Nasa drd je slatka,prijatna i pozdravlja vas.Popricale smo,ona se cudi da mi se ne vide svi oni otrovi koje sam primila...Potvrdjuje neobicnu situaciju u kojoj se nalazim i predlozila je,a zatim me i "ugurala" na konsultaciju sa nekim dr.iz Francuske koji im dolazi 6.januara.Kaze da je covek velicina u svetu raka dojke,pa ko zna,mozda ima neku ideju...Vas pozdravlja i porucuje,ako nesto ima ko da pita da to uradi na pp.jer ovako nema vremena za svakodnevno citanje foruma.Tako, za nedelju dana opet ja za S.Kamenicu...
A ta trudnica...pa povremeni probodi "dole"najcesce ne znace nista.Ali trebalo bi da ima gin.pregled,da se vidi kako taj grlic drzi i donese odluka o stavljanju serklaza(ultrazvuk tu nije dovoljan,treba se podpomoci "rucno").

Dobro je Vesna,dobro je..........ma pobijediće te vi to zlo u to sam sigurna!!! I kao što reče LikiLee sve su tu nekako poklopi kod vas,a ja to sve tumačim kao neku poruku da neko odozgo misli na nas(vas),bar je i meni bilo takvih situacija i to mi da nadu i podstrek za borbu(pored mojih najbližih naravno) i pozitivne misli svaki dan!Veliki :kiss:

Dragi moji, svima vam od srca želim Novu godinu punu zdravlja, ljubavi i sreće!!! Neka sve ono što je loše i tužno i bolno ostavimo u ovoj godini što odlazi, a da ovu novu dočekamo spremni za nove podvige i pobede!!!
Budite mi svi zdravi i srećni!!!
:ukras6: :jelka2: :ponoc:
SREĆNA NOVA GODINA!!!
:vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back